Codecs til Windows XP

0
265

Selvom Windows XP har en del år på bagen og både Windows Vista og Windows 7 er styresystem på mange computere (og Windows 8 kommer snart), så er Windows XP stadigvæk installeret på et stort antal computere af lidt ældre dato. Det betyder også at afspilning af film, video og musik på Windows XP computere er påkrævet for en del brugere. I dette tip viser hvordan du får codecs installeret på computer som er udviklet specifikt til Windows XP.

Der er tale om XP Codec Pack, der indeholder et stort antal af codecs til afspilning af video og ly. XP Codec Pack er en enkel, men særdeles effektiv samling af codecs til Windows XP.

Ofte en de såkaldte softwarepakker med codecs fyldt til randen med alt for mange codecs og ubrugelige værktøjer til dit og dat – det kan skabe kompatibilitets problemer i selve Windows og påvirke hastighed og stabilitet. Disse problemer vil du ikke opleve med XP Codec Pack, heldigvis.

XP Codec Pack fokuserer på de mest populære video- og lydformater og installerer derfor kun de mest relevante codecs på din computer. XP Codec Pack er nemt at installere og i løbet af installationen kan du faktisk tilvælge og fravælge de codecs du ønsker. Efter vi testede XP Codec Pack på en Windows XP computer oplevede vi ingen fejl og alle film og musikfiler blev afspillet korrekt.

XP Codec Pack understøtter bla. afspilning af følgende video- og lydformater i Windows XP:

DivX, AVI, XviD, MPEG, MOV, MKV, AC3, OGG, APE, MPC, OFR, RM og mange flere.

Download XP Codec Pack

Tidligere artikelLad Windows 7 downloade de nyeste drivers til dine hardware enheder
Næste artikelFirefox 8.0 frigivet – Mozilla har travlt!

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her