CCleaner er nu kommet til Android

0
647

Piriform har fornyeligt løftet sløret for en Android-udgave af deres populære program CCleaner – som Windows-udgaven, så hjælper CCleaner til Android ligeledes med at rense og optimere Android mobiltelefoner og tablet computere.

CCleaner til Android er som app gratis at installere og bruge og kan anvendes på Android enheder som kører med Android 4.0 som minimum.

App’en tilbyder en række redskaber som kan hjælpe med at fjerne junk-filer og genskabe plads på din enhed. Derudover kan app’en strømline systemet og gøre det mere sikkert at browse fra din Android enhed.

Kerneydelsen i CCleaner til Android er dets evne til at rense og optimere et system, i dette tilfælde Android styresystemet. Via Analyze-knappen kan du analysere fire områder på din enhed – nemlig cachen, download mapper, browserhistorik og aktive processer. Du kan vælge alle områder eller begrænse scanningen til udvalgte områder.

Via modulet Application Manager kan du på en nem og overskuelig måde fjerne (afinstallere) apps på din enhed, så de fjernes fuldstændigt fra din enhed.

Du kan downloade CCleaner til Android fra Google Play Store via dette link og du kan downloade CCLeaner til Windows via dette link.

Tidligere artikelSøg og find hurtigt dokumenter på din PC
Næste artikelHvorfor hedder det Windows 10 og ikke Windows 9?

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her