Blue Screen of Death i Windows 8

0
376

Kan du huske den berygtede blå skærm med fejlmeddelelser som dukkede op i Windows? Mange brugere har i tidens løb stødt på den blå skærm, eller Blue Screen of Death (BSoD), som den populært kaldes. Med lanceringen af Windows 8 Developer Preview virker alt til at være bedre og mere brugervenligt ved det kommende styresystem – selv Blue Screen of Death.

I de tidligere versioner af Windows var BSoD en frygtet oplevelse og den blå skærm indeholdte et væld af uforståelige fejlkoder som selv den fremmeste IT-eksperter havde svært ved at tyde.

Da Windows 8 ikke forventes at være 100% fejlfrit, så har Microsoft ført arven efter BSoD videre og oplever brugeren kritisk fejl i styresystemet som bliver man konfronteret med følgende:

En lyseblå fejlskærm med en lille “ked af det” smiley og en besked om, at brugeren bliver nødsaget til at genstarte computeren. Til forskel fra det uforståelige fejl-vrøvl, som i tidligere versioner af Windows, så bliver brugeren nu præsenteret for en eksakt fejlkode som man kan slå op på nettet.

Du kan se en lille YouTube video, hvor en brugere under installationen af Windows 8 Developer Preview løber ind i BSoD:

Tidligere artikelLad Windows 7 downloade de nyeste drivers til dine hardware enheder
Næste artikelFirefox 8.0 frigivet – Mozilla har travlt!

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her