Bitdefender Total Security 2015 beta frigivet

0
238

Bitdefender har for kort tid siden frigivet en offentlig beta og testversion af Bitdefender Total Security 2015.

Brugerfladen i programmet er fået en ansigtsløftning og det tilpasser sig nu automatisk til forskellige skærmstørrelser og opøsninger.

Traditionelle handlinger og funktioner i programmet (Quick Scan, Update, Safepay, Optimize) kan du alle sammen afvikles vi et enkelt klik – de andre funktioner i Bitdefender Total Security 2015 kan tilgåes via de tre hovedmenuer Protection, Privacy og Tools.

Modulet Bitdefender Safepay som er det sikre browservindue du kan tilgå netbank og online shopping med, er nu blevet integreret med Bitdefender Wallet modulet for at forbedre sikkerheden ved online transaktioner. Det er muligt at automatisk udfylde brugernavn, kodeord og kreditkort oplysninger for at lette processen med f. eks online køb.

Med 2015-versionen er Vulnerability Scanner, Sårbarhedsscanneren, blevet hurtigere kan kan finde manglende sikkerhedsopdateringer til din computer – du vil blive præsenteret for et direkte download-link, så du nemt kan gennemføre installationen/opdateringen.

Hvis du spiller computerspil kan “Game Mode” i Bitdefender Total Security udsætte sikkerhedsprocedurer af uvæsentlig karakter til efter du er færdig med dit spil – idéen er, at unødvendige processer ikke skal påvirke computerspillet.

Forældrekontrol modulet er nu 100% placeret i “skyen” (cloud-baseret) og det gør det hurtigere at afvikle, samt mere responsiv overfor de nyeste trusler.

Der er mange andre forbedringer og rettelser ift. tidligere versioner af Bitdefender Total Security – har du lyst til at teste programmet, så anvend linket nedenfor:

Tidligere artikelLad Windows 7 downloade de nyeste drivers til dine hardware enheder
Næste artikelFirefox 8.0 frigivet – Mozilla har travlt!

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her