Beskyt dit Wi-Fi netværk imod ukendte enheder

0
423

Nu om dage har de fleste af os et Wi-Fi netværk derhjemme eller på kontoret. Men har du nogensinde skænket sikkerheden på netværket en tanke? De fleste routere har avancerede sikkerhedsindstillinger, men de kan stadigvæk blive hacket via en ekstern enhed som mobiltelefon, tablet eller laptop.

I dette tip viser vi hvordan du med freeware programmet Wi-Fi Guard kan beskytte dit Wi-Fi netværk nemt. Programmet vil altid gør dig opmærksom på når en enhed opnår adgang til dit Wi-Fi netværk. Hvis du genkender enheden kan du markere den som kendt. Er den ukendt kan du udtrække en masse informationer som den ukendte enhed.

Wi-Fi Guard scanner dit netværk i real-time og kan f. eks foretage sine scanninger i intervaller hver time eller lign. Efter hver scanning får du resultater om eventuelle ukendte enheder.

Wi-Fi Guard er et godt sikkerhedsprogram til dit Wi-Fi netværk, der hjælper til med at blokere ukendte enheder som i det skjulte forsøger at komme på dit netværk. Egenskaberne i Wi-Fi Guard er måske allerede tilgængelige i din router via DHCP Client listen, men Wi-Fi Guard er langt hurtigere og nemmere at anvende.

Tidligere artikelBill Gates sidste Keynote tale, med sjov video.
Næste artikelHvor længe kan jeg beholde Windows 7?

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her