Beskyt dit privatliv i Microsoft Windows

0
251

De fleste brugere er klar over, at deres browser gemmer en stor del informationer og personlige oplysninger om brugerens online aktivitet. Hvis disse oplysninger falder i de forkertes hænder må det betegnes som et kritisk tab af personlige oplysninger.

WIPE er et sikkerhedsprogram som kan sikre, at ingen personlige og fortrolige oplysninger om dine aktiviteter bliver gemte hverken i browseren eller programmer på computeren. Derfor sørger WIPE for at slette historikken og cookies i din browser, samt midlertidige filer og data i index.dat filer.

Derudover sørger WIPE for at slette listen af nyligt brugte filer i Windows. For at slette informationer om billeder som brugeren har set eller åbnet kan WIPE slette thumbs.db filer og samtidigt slette logfilerne fra et utal af programmer under Microsoft Windows.

WIPE understøtter en bred vifte af programmer fra browsere til medieafspillere, skriveprogrammer og chat-klienter. Der er adskillige måder at slette data på så f. eks den slettede data ikke kan blive genskabt igen – bla. algoritmen Gutmann som overskriver alt slettet data 39 gange.

Ønsker du at beskytte dit privatliv i Microsoft Windows, så er WIPE det rette værktøj til dig.

Download WIPE

Næste artikelCheck et drev for fejl i Windows 7

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her