Bedste gratis Internet Security Suites til Windows

0
500

Vi har valgt at skrive en lille guide, hvis formål er at udpege de Internet Security Suites softwareløsninger som vi mener er bedst til Windows. Vi lægger vægt på at softwareløsningerne skal være under freeware licensen og dermed gratis at bruge.

Kort fortalt, så er Internet Security Suites en betegnelse for sikkerhedspakker som har moduler til stort set alle sikkerhedsbehov i Windows. Normalt indeholder en Internet Security Suite fra f. eks Norton eller BullGuard alt fra antivirus, firewall, antimalware, anti-rootkits, forældrekontrol (Parental Control), anti-phising moduler, antispam og meget mere afhængig af hvilken producent man vælger.

I denne guide vil vi fokusere på de Internet Security Suites som tilbyder fleste nyttige moduler og samtidigt er brugervenlig, samt ikke trækker unødvendigt meget på systemressourcerne i Windows.

Comodo Internet Security

Comodo Internet Security er nok en af de mest populære gratis Security Suties lige nu og med multi-layer sikkerhed i Windows, å kan softwaren holde både hackere og malware ude. Comodo Internet Security går også langt for at bevare dine personfølsomme oplysninger ved diverse moduler.

Med i Comodo Internet Security følger moduler til antivirus, anti-bot, anti-rootkit og en firewall som har vundet adskillige priser for sin banebrydende teknologi og effektivitet. Derudover tilbyder Comodo Internet Security host intrusion prevention, en “sandkasse” til at teste software som virker utroværdigt, anti-malware og buffer overflow beskyttelse. Brugerfladen i softwaren er nem tilgængelig og opsætningen er næsten helt automatisk.

Outpost Security Suite

Outpost Security Suite er en god sikkerhedspakke til Windows og den dækker de fleste behov som den almindelige bruger har. Outpost Security Suite omfatter bla. et yderst effektivt modul til bekæmpelse af malware og har generelt særligt fokus på spyware, adware og trojanske heste. Derudover har Outpost Security Suite en stabil firewall som sikkert filtrerer alt problematisk trafik fra og advarer imod hacker-angreb.

Outpost Security Suite har også antivirus og dette modul anvender de nyeste teknologier til at forhindrer infektioner både online og offline, samt ødelæggelse af data og systemfiler ved eventuelle angreb på din computer. Til brugerens indbakke har Outpost Security Suite modulet Anti-Spam, der blokerer alle de trælse spam e-mails og beskeder med skadelige inks og kode i. Outpost Security Suite er udviklet til Windows i både 32-bit og 64-bit versioner.

FortiClient Lite

FortiClient Lite er sikkerhedspakke, der inkluderer virus og maleware beskyttelsesmoduler, samt forældrekontrol og VPN. Softwaren er endnu ikke så kendt i Danmark og det er en skam, da FortiClient Lite bestemt har nogle gode funktioner og moduler. F. eks har antivirus modulet opnået over 20 VB100 priser og er i stand til at diagnosticere virus trusler på både reaktivt og proaktivt niveau.

Denne gratis version af FortiClient har antivirus, antispyware, forældrekontrol, SSL og VPN klienter, personlig firewall, anti-rootkit, Behavioral Analysis (adfærdsanalyse af potentielle trusler), antispam og mange flere nyttige moduler.

Roboscan Internet Security

Roboscan Internet Security er ligeledes også relativt ukendt i Danmark, men har også gode ting at byde på. Som navnet antyder, så er Roboscan Internet Security specialiseret i beskyttelse imod trusler fra online sider og kilder. Gratisversionen har både antivirus, antispwyare, firewall og privatlivsbeskyttelse.

Roboscan Internet Security er oprindeligt bygget på BitDefender teknologien, men har løbende udviklet sin egen platform hvorpå denne gratis version af Roboscan Internet Security er baseret. Grunden til at vi har placeret Roboscan Internet Security i bunden er, at versionen har indbygget reklame-blokke til at finansiere den gratis distribution. Det kan skræmme nogle brugere væk og er du imod reklamer, så vælg én af de tre andre Security Suites.

Tidligere artikelMount et CD Image i Vista
Næste artikelSlå automatisk login til

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her