Bedre multi-tasking med virtuelle skriveborde

0
335

Microsofts Windows Sysinternals har udgivet en Sysinternals Desktop, der er en anderledes måde at arrangere sit Windows skrivebord på.

Sysinternals Desktop gør helt konkret dit skrivebord virtuelt, ved at tilknytte 4 mindre vinduer til dit skrivebord. Hvert vindue indeholder så sit eget unikke skrivebord.

Sysinternals Desktop er en super smart måde at organisere dit arbejde på, og det hjælper dig med bedre at multi-taske imellem dine opgaver.

Sysinternals Desktop er som at have 4 skærme tilknyttet din computer med 4 forskellige skriveborde. Hvert skrivebord kan have programmer og andre vinduer åbne.

F. eks kan du have bestemte opgaver startet på et skrivebord, og høre musik og se film fra et andet skrivebord. Du kan hele tiden skifte frem og tilbage, og er fri for at lukke, minimere, og starte programmer og urelaterede opgaver.

Efter du har downloadet Sysinternals Desktop og kørt programmet, så vil du se en ny ikon i værktøjslinjen som ligner 4 blokke. Hvis du klikker på ikonet, så vil du se et preview af hvad du pt. har åben på hvert af dine virtuelle skriveborde.

Download Sysinternals Desktop

Tidligere artikelAfhjælp Browser Problemer ved Genstart af DNS klient cache i Vista
Næste artikelMozilla Firefox version 20 på dansk

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her