AVG frigiver AntiVirus app til Windows Phone

0
234

Den allerførste antivirus app til Windows Phone er blevet frigivet af sikkerhedsproducenten AVG – selvom der ikke findes nogle virus trusler målrettet Windows Phone endnu.

Antivirus app’en fra AVG er navngivet “Anti-Virus Free” og er målrettet de såkaldte smartphones (mobiltelefoner), der har Windows Phone som mobilt styresystem. Anti-Virus Free er designet til primært at beskytte imod phising og malware angreb via Internetsider.

Eftersom Windows Phone, som styresystem, anvender et isoleret filsystem så er det ikke muligt for app’en at scanne systemfilerne.

Derfor scanner Anti-Virus Free primært billed-, lyd og videofiler for trusler og analyserer hjemmesider inden du surfer ind på dem.

Som nævnt i starten af nyhede, så findes der ikke nogle virus trusler til Windows Phone endnu. Derfor er udspillet sikkert bare AVGs måde at få lidt omtale på og være først med en antivirus app.

Ikke desto mindre, så har AVG altid udviklet solide antivirus løsninger, så Anti-Virus Free skal nok gå hen og blive et hit.

Er du Windows Phone bruger, så kan du hente app’en her:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her