Anmeldelse af TuneUp Utilities 2013

0
270

TuneUp Utilities 2013 er en samling af softwareværktøjer til at oprydning, optimering, reparation og tweaking af din computer med henblik på at få den absolut maksimale ydelse ud af den hardware som maskinen er udstyret med. I denne anmeldelse af TuneUp Utilities 2013 vil vi gennemgå funktioner og mulighederne i softwaren.

De primære funktioner i TuneUp Utilities 2013 kan lyde bekendte og ligner også de funktioner, der fremhæves i konkurrerende programmer som f. eks CCleaner. Du har bla. adgang til værktøjer som kan rydde op i registreringsdatabasen i Windows og samtidigt defragmentere den for at opnå forbedret ydeevne. Et andet værktøj kan finde og slette overflødige filer fra harddisken, så du får mere harddiskplads til rådighed. Der er ligeledes moduler til at kontrollere opstartsprogrammer i Windows, til at fjerne midlertidige filer i din browsers historik, samt et modul til at defragmentere harddisken så load-hastigheden reduceres og meget mere.

Men forskellen på TuneUp Utilities 2013 og lignende softwareprogrammer er effektiviteten. Ifølge vores tests, så klarede TuneUp Utilities 2013 markant bedre end sine konkurrenter på næsten alle områder – f. eks sletter modulet New TuneUp Disk Cleaner ikke blot filer fra papirkurven og fra midlertidige mapper, men også fra logfilerne, cachen og historikken fra 28 områder i Windows og flere end 150 populære programmer. Sammenlignet med CCleaner, så var New TuneUp Disk Cleaner i stand til at fjerne cirka 10 GB hvorimod CCleaner kun fandt 450 MB.

Samme mønster gentager sig, da vi testede TuneUp Browser Cleaner modulet som rydder op i historikken i din favorit browser. Hvor CCleaner, og lignende programmer, kun rydder op i selve historikken og de midlertidige filer så sørger TuneUp Browser Cleaner for at målrette sin oprydning imod 60 separate områder i Internet Explorer, Firefox, Chrome, Opera og Safari (herunder Flash cookies som selv ikke browserne kan fjerne).

Og det er kun begyndelsen. Hvis du f. eks beder CCleaner om at undersøge hvilke opstartsprogrammer i Windows du bør gøre noget ved, så præsenterer programmet dem blot på en liste for dig. Herfra er det op til dig selv at afgøre hvilke du ønsker at deaktivere og hvilke du ønsker at beholde. I modsætning hertil vil TuneUp Utilities 2013 analysere din computers nuværende opstartsproces og fremkomme med intelligente anbefalinger til hvordan din computers opsætning og opstart bedre kan konfigureres. På den måde fungerer TuneUp Utilities 2013 som en computerekspert, der kan rådgive dig om et så vigtigt aspekt ved din computer som selve opstarten.

Derudover indeholder TuneUp Utilities 2013 en masse moduler og funktionalitet som du ikke får med andre programmer. F. eks kan du anvende modulet TuneUp Live Optimization til at prioritere nogle aktive processer fremfor andre – selve teknologien bag dette modul benytter en intelligent algoritme, der hurtigt kan afgøre hvilke aktive processer som har forrang fremfor andre med henblik på at optimere den samlede ydelse i Windows.

Bedømmelse

TuneUp Utilities 2013 er klart én af de bedste programmer til optimering og oprydning i Microsoft Windows. Alene udvalget af moduler er med til at placere softwaren i toppen af sin genre. Men det vigtigste parameter er effektiviteten og her er TuneUp Utilities 2013 med blandt de bedste.

Køb TuneUp Utilities 2013 til nedsat pris
Tidligere artikelCut The Rope gratis i din Internet Explorer 9
Næste artikelEt kig på avast! 2014 Free Antivirus

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her