Anmeldelse af Trend Micro Titanium Internet Security 2013

0
221

Internet Security sikkerhedspakker går langt videre end almindelig antivirusprogrammer ved at indbefatte firewall, spamfilter, identitetsbeskyttelse, download-beskyttelse, forældrekontrol og lignende. Trend Micro Titanium Internet Security er en komplet sikkerhedspakke som passer perfekt til computerbrugere, som er opsat på at beskytte hele deres familie.

Trend Micro Titanium Internet Security opnåede 6 ud af 6 point, da det uafhængige testlaboratorium, ved navn AV-Test.org, testede den for ydelse i efteråret 2012. Ved samme test opnåede den 4 ud af 6 point for dens evne til at reparere inficerede computere og 4,5 ud af 6 point for brugervenlighed.

Trend Micro Titanium Internet Security anvender et fremragende hjælpeprogram til forældrekontrol. Du kan oprette entydige profiler for hvert medlem af din familie. Du kan konfigurere specifikke filtre eller acceptere standard hjemmeside-filtre baseret på dit barns alder. Du kan f.eks. tillade dit barn adgang til e-mail, men blokere chat og samtaler via chat-klienter. Du kan også blokere, eller tillade specifikke hjemmesider og opstille tidbegrænsninger på brugen af internettet. For at sikre at dine teenagere ikke forsøger på at spærre, eller ændre deres profiler, er alle indstillinger beskyttet med kodeord.

En anden nyttig funktion, som denne Trend Micro Titanium Internet Security tilbyder, er forhindring af datatyveri. Med dette hjælpeprogram kan du blokere specifikke informationer fra hjemmesider, e-mails eller chatsamtaler. De data, som du måske ønsker at beskytte, kunne indbefatte din adresse, numre vedrørende social sikkerhed, numre på kreditkort og telefonnumre.

Nogle andre ekstra moduler, som denne sikkerhedspakke indeholder, er et hjælpeprogram til fuldstændig sletning af filer og 2GB online backup lagerplads. Der er også indbefattet et optimeringsmodul som genopretter diskplads, renser registreringsdatabasen og fjerner midlertidige filer som optager unødvendig plads.

Trend Micro Titanium Internet Security indeholder de sikkerhedsredskaber, som du vil forvente i en sikkerhedspakke:

Antivirus
Antispyware
Spamfilter
Firewall
Rootkitssporing
Applikationsbeskyttelse

Trend Micro Titanium Internet Security beskytter mod ondsindede links i e-mails og ved Instant Messaging, så vel som links i søgeresultater på Chrome, Internet Explorer og Firefox. Den finder også – og advarer imod – usikre links, som dukker op på Facebook, Twitter, Google+, Linkedin og Pinterest.

Titanium Internet Security har et letforståeligt interface og vi stødte ikke ind i problemer omkring download og installation, da vi testede softwaren. Skulle du få brug for assistence, så yder Trend Micro også told-fri telefon- og chatsupport i løbet af almindelig forretningstid og e-mail support 24/7.

Download Trend Micro Titanium Internet Security

Tidligere artikelBill Gates sidste Keynote tale, med sjov video.
Næste artikelHvor længe kan jeg beholde Windows 7?

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her