Norton Internet Security til Mac

0
229

Norton Internet Security til Mac er et af de bedre sikkerhedsprogrammer til din Macintosh computer, hvor du både får antivirus og en effektiv firewall, samt anti-phishing. Producenten, som er Symantec, er en af de mest velrespekterede IT-virksomheder inden for sikkerhedsprogrammer til både Windows og Macintosh.

Norton Internet Security til Mac sikrer din computer imod virus, spyware, malware og phishing-angreb og indeholder en række funktioner som gør det sikkert at færdes på internettet. Også selv om der har været spektakulære malware angreb rettet direkte imod Macintosh-baserede computere i de sidste par år, så er Mac-computere stadigvæk ikke så tiltrækkende for hackere, som Windows-baserede. Imidlertid er det en farlig risiko at løbe at afvikle aktiviteter på en ubeskyttet Mac. Hvis du føler, at du er i tvivl om truslen, eller hvis du er modvillig med hensyn til at installere Internet Security til Mac, så tag i betragtning at den også sporer og fjerner Windows-baseret malware, således at du vil kunne beskytte dine venner som anvender Windows-baserede computere mod at blive udsat for nogen form for infektioner, som passerer gennem din Macintosh.

Norton Internet Security til Mac bevogter dine iPhoto billeder og iTunes mediefiler, samt scanner iChat beskeder og e-mail for at opdage og neutralisere trusler inden de kan forårsage skade.

Programmet bekæmper også spyware inden de opnår at videregive din online færden og aktiviteter til markedsføringsfirmaer, således at de kan personliggøre reklamekampagner, så rettet direkte mod dig. Der er også de kriminelle former for spyware, som stjæler din identitetsoplysninger og griber ind i din privatsfære ved at misbruge dine personfølsomme oplysninger til f. eks online køb eller anden cyberkriminalitet – det tager lang tid at retablere ens privatliv efter et sådan angreb.

Et modul som er en ny tilføjelse i programmet er Anti-Phishing moduler, der på kompetent vis forhindrer alle typer af phishing-angreb. Phishing-angreb gennemføres ved at holde ”madding” frem i form af ondsindede vedhæftninger eller falske hjemmesider, som nøje ligner de helt normale hjemmesider, men i realiteten er bygget op med de ene formål at lokke brugere til at udlevere personfølsomme oplysninger som efterfølgende misbruges. Norton Internet Security til Mac vedligeholder og føre tilsyn med en stor database dækkende over ondsindede hjemmesider, således at programmet kan blokere forbindelse til disse hjemmesider, hvis du uforvarende prøver på at komme til en af dem.

Trussels- og signaturdatabasen i programmet forbliver aktuel og opdateret, fordi Norton Internet Security til Mac opdaterer sig selv på daglig basis. Opdateringerne er stilfærdige, fordi de kører i baggrunden. Når du tilknytter eksterne enheder til din Mac computer, som kører Norton Internet Security til Mac, scannes enheder for trusler automatisk. Du kan også scanne specifikke filer, køre hurtige scanninger og opstille tidsplaner for planlagte virusscanninger.

Norton Internet Security til Mac indbefatter en 2-vejs firewall, som forhindrer hackere i at hjemsøge din Mac computer og dine personlige oplysninger er beskyttede af et skjold, en fortrolig filvogter, som gør det muligt for dig at skjule alt data bag et kodeord.

Konklusion

Norton Internet Security til Mac er et fint sikkerhedsprogram til Macintosh og funktionaliteten er på højde med den tilsvarende løsning til Windows. Prisen er lidt pebret og det virker som om den har fået et ekstra nøk, fordi software til Macintosh normalt er lidt dyrere end til Windows – derfor vil vi anbefale, at hvis du ønsker at investere i programmet så bør du vælge en dansk forhandler i stedet for at købe direkte via Symantecs danske hjemmeside – Køb Norton Internet Security til Mac.

Læs mere her

Tidligere artikelSøg og find hurtigt dokumenter på din PC
Næste artikelHvorfor hedder det Windows 10 og ikke Windows 9?

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her