Anmeldelse af G Data AntiVirus 2015

0
252

G Data AntiVirus er først og fremmest designet til at beskytte din computer mod virus, rootkits, scareware og malware i almindelighed, ved at gøre brug af to former for adfærds- og signaturbeskyttelse. G Data software tilbyder også beskyttelse af udgående e-mailbeskeder.

Programmet er ikke en fuldstændig løsning på dine antivirusbehov, men den tilbyder virkelig en udmærket grad af beskyttelse.

Til brug ved installationen indbefatter programmet et assisterende værktøj, som hjælp til at spore og fjerne andre, ældre antivirusprogrammer for at man således kan slippe for de uundgåelige konflikter, der kan opstå ved at køre mere end ét antivirusprogram.

Med hensyn til effektivitet er G Data AntiVirus blevet certificeret for virussporing af ICSA. Virus Bulletin har prisbelønnet programmet VB100 i ni ud af ti tests og AV-Comparatives.org vurderede programmet til Advanced+ for proaktiv sporing og til Advanced for sporing på opfordring. G Data programmet opnåede også AV-Test.org’s certifikation for sporing, men det er vigtigt at bemærke at den scorede lavest i AV-Test org.’s reparationskategori.

Vi fandt under vore egne tests, at G Data er bedre til at forhindre malware i at trænge ind i dit system end til at rydde op, hvis det sker. Systemet efterlod uheldigvis eksekverbare spor efter næsten halvdelen af de trusler, som det sporede – hvad der ikke er optimalt på baggrund af farerne ved nogle af disse trusler.

G Data AntiVirus har adskillige valgmuligheder for scanning, hvad der gør det forholdsvist let at tilpasse scanninger til at kunne målrettes mod særlige problemområder. Programmet kan indstilles til at udføre en fuldstændig computerscanning for at scanne hele din computer, til at gennemføre en specifik rootkit-scanning, eller til at foretage en hurtig scanning af hukommelses- og opstartsprogrammer. Vi fandt ud af at systemet bruger ret så lang tid for at udføre indledende scanninger (op til 40 minutter). Den følgende anden scanning bliver fuldført meget hurtigere (omkr. 40 sekunder). G Data AntiVirus bruger en cloud-baseret analyse af filer og dens DoubleScan teknologi anvender to scanningsmaskiner.

Programmet indbefatter en Boot CD guide til at oprette og brænde en opstarts CD. CD’en muliggør at programmet kan blive installeret i inficerede systemer og indstillet til at desinficere, eller afsondre filer, mens det kører.

Med hensyn til support tilbyder G Data ikke meget. Der er et generelt telefonnummer på website for kundesupport i US og en e-mail formular. Man kan ikke bruge tekstchat til at skabe forbindelse og der er ingen hjælpefiler.

Download G Data AntiVirus 2015

Læs mere om G Data via dette link og og find tilbud på G Data produkter her.

Tidligere artikelSøg og find hurtigt dokumenter på din PC
Næste artikelHvorfor hedder det Windows 10 og ikke Windows 9?

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her