Anmeldelse af Emsisoft Internet Security

0
259

Med softwaren Emsisoft Internet Security får du et effektivt og sikkert program som går ind og overvåger alle de programmer du har åbne på din computer.

På den måde kan programmet gøre dig opmærksom på, og sikre dig mod malware, virus, netværksorme, trojanske heste og andre kedelige ting vi ikke vil have får adgang til vores computere.

Du får altså mulighed, at sikre din computer og diverse dokumenter, filer og meget mere, mod virus, spyware eller adware.

Når man browser rundt på internet kan man hurtigt få forvildet sig ind på nogle upålidelige hjemmesider som ikke har en god effekt på computeren. Hvis man kommer ind på nogle forkerte internetsider eller får downloadet noget fra et sted der ikke er helt godt, kan det gå ind og påvirke computerens ydeevne og kvalitet.

Men ved at anvende Emsisoft Internet Security forhindrer det din computer i at blive udsat for virus og malware.

Emsisoft Internet Security indeholder tre forskellige former for beskyttelse der alle sammen går ind og reagerer på forskellige ting; Fil beskyttelse (File Guard), browser beskyttelse (Behavior Blocker), søgnings beskyttelse (Surf Protection).

De tre forskellige funktioner går alle sammen ind og blokerer så der ikke gives adgang til der kan skade din computer, eller dit indhold derpå.

Derudover for du mulighed for at aktivere et PUP, som et er en funktion der gør dig opmærksom på potentielt uønskede programmer. Hver gang der er noget der vil installere sig på din computer, vil der komme en påmindelse til dig, som du skal give tilladelse til, så du ikke får installeret noget som potentielt kan skade din computer.

Derudover kan denne software også beskytte dig dine personlige data, din identitet og andre vigtige data, som du ikke vil have andre skal have adgang til – hvad enten du browser på nettet, modtager og sender e-mails eller handler på nettet.

Du får altså mulighed for, at handle sikkert på nettet, blokere de programmer og sider som ikke skal have adgang til din computer, samt sikre dig i mod virus, malware og meget mere. Mens programmet samtidig kan gå ind og analysere hvert eneste program du anvender på din computer, samtidig med at du bruger det.

Læs mere om og download Emsisoft Internet Security

Tidligere artikelAntivirus til din Android mobiltelefon
Næste artikelIT-tips til din virksomheds online interface

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her