Anmeldelse af Emsisoft Anti-Malware for Server

0
351

Emsisoft Anti-Malware er en software der er særligt udviklet til at gøre din server sikker. Rigtig mange internet sider er fyldt med virus, malware, virus, netværksorme og trojanske heste som prøver at få adgang til din server.

Emsisoft Anti-Malware har derfor en funktion der går ind og overvåger de aktive programmer du bruger og derved alarmere dig hvis den opfanger noget mistænkeligt som kunne være skadeligt for din server.

Softwaren giver dig ydermere mulighed for at aktivere det såkaldte PUP, som står for ”potentielt uønskede programmer”.

Denne funktion sikrer dig, at du ikke får installeret mere end du har bedt om. Nogle programmer kommer ikke blot med det program du tror du installerer, men kommer med tilføjelser som en værktøjslinje i din browser, adware og mange andre irriterende ting.

Men ved at aktivere PUP funktionen skal du give tilladelse ved installationer hvor softwaren bliver mistænkelig over for hvad indholdet i din installation, og derved slipper for at give potentielt skadelige programmer adgang til din server.

Emsisoft Anti-Malware anvender to store antivirus-og malware-teknologier der på grund af en kombination af scannere hurtige end de fleste, kan gå ind og scanne din server for malware, virus, netværksorme, trojanske heste og andre skadelige programmer. Derved sikrer du din server for uønskede programmer.

Softwaren kommer med en mulighed for, at du kan modtage en e-mail hver gang der opdages en skadelig fil på din server så du får chancen for straks, at reagere og undersøge det nærmere, så det ikke når at gøre mere skade end højst nødvendigt.

Læs mere om og download Emsisoft Anti-Malware for Server

Tidligere artikelAntivirus til din Android mobiltelefon
Næste artikelIT-tips til din virksomheds online interface

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her