Anmeldelse af Adobe Photoshop Lightroom 6

0
344

Designet som en vidtspændende løsning til organisering, redigering og til eksport af fotografier og digital billeder, er Photoshop Lightroom 6 fra Adobe et funktionsrigt og ikke-destruktivt (forringer ikke billederne kvalitet) billedredigeringsprogram, der er velegnet til alle aspekter af efterbehandling af dine billeder.

Ud over forbedringer i ydelse og udvalget af funktioner, indbefatter den sjette udgave af Adobe Lightroom et par Merge modes, HDR og Panorama til ubesværet sammensætning af flere billeder for at forøge den dynamiske rækkevidde, eller det samlede synsfelt for fotografier.

Facial Recognition (ansigtsgenkendelses) teknologi bliver nu anvendt til at hjælpe med at organisere og for at få adgang til dine billeder af personer på en hurtig måde – og den samlede opdateringer af programmets ydelse accelererer bearbejdelse og forøger hastigheden hvormed du kan arbejde professionelt med dine billeder. Samtidig med at afrunde efterbehandlingens arbejdsflow, giver denne udgave af Lightroom dig også mulighed for at skabe avancerede video lysbilledshows af din billedverden og producere HTML5-kompatible webgallerier til at dele dit arbejde på mere dynamiske måder.

Udvalget af funktioner, som er enestående for Lightroom 6, tjener til at fuldstændiggøre det allerede imponerende værktøjssæt, som fandtes i de tidligere versioner af Adobe Lightroom, indbefattet Smart Previews til arbejde med dine fotos når du er offline fra dit bibliotek, praktiske funktioner til redigering, Develop-indstillinger til anvendelse af et-kliks effekter til billedverden, en Advanced Healing Brush til intelligent retouchering af fotografier og et bredt sortiment af valgmuligheder for deling og eksport.

Lightroom 6 er kompatibel med både Mac og Windows operativsystemer. Efter køb af denne download version, vil en e-mail blive sendt til dig indeholdende en entydig licens kode til aktivering og af programmet.

HDR Merge er en ubesværet fremgangsmåde til sammensætning af multiple eksponeringer inden for én enkelt ramme for at opnå en udvidet dynamisk rækkevidde med skygge- og belysningsdetaljer. Dette værktøj hjælper med at opstille løbende optagne billedfelter efter hinanden og finde den gennemsnitlige eksponeringsværdi for hvert – for at skabe naturlige, eller surrealistiske effekter.

Panorama Merge hjælper til med sammenhæftning af adskillige filer, indbefattet råbilleder, for at skabe et bredt område af visningspanoramaer. Dette værktøj hjælper til med at opretholde en høj grad af detaljerigdom og forhindre uønskede forvrængninger og åbninger, eller overlapninger mellem billedfelter.

Ansigtsgenkendelse er en enestående løsning til etablering af ophav til fotos af særlige personer uden brug af metadata, tags, eller nøgleord. Ved udvælgelse af ét ansigt fra et foto kan Lightroom 6 søge efter billeder af denne samme person gennem hele dit bibliotek til kategorisering og gruppering.

Den opdaterede Advanced Video Slideshows funktion hjælper med at skabe en elegant multimedie præsentation af dine fotografier, videoer og musik som kan forbedres yderligere ved brug af visuelle effekter, så som panorering og zoom.

Til deling af dit arbejde online kan HTML5-kompatible webgallerier oprettes til fremvisning af dine fotografier og billeder på en mere elegant og interaktiv måde, som er kompatibel med de fleste desktop- og mobilbrowsere.

En pålidelig Filter Brush tilbyder mere præcis kontrol med hensyn til hvilke områder af dit billede, der er blevet påvirket ved brug af Graduated, eller Radial filtre. Brush kan anvendes til at justere filtrets maske og tilføje, eller fjerne, effekterne fra specifikke dele af rammen.

Ydelsesforbedringer ved brug af Adobe Lightroom 6 indeholder forøget hastighed og gør fuld brug af kompatible grafikprocessorer til fremskyndelse af import, forarbejdelse og opgaver ved eksport, særlig med hensyn til Develop modulet.

Smart Previews giver dig mulighed for at arbejde med din billedverden uden at behøve at bringe hele dit billedbibliotek med dig. Ved at generere mindre, mere flytbare stand-in filer af dine billeder i fuld størrelse, kan du justeringer og opdatere metadata og derpå automatisk anvende disse redigeringer på de store originaler på et senere tidspunkt.

Develop indstillinger kan lagres som præindstillinger til øjeblikkeligt at applicere dine yndlingsudtryk på fotografier med et enkelt klik. Ud over oprettelse af dine egne er dusinvis af indstillinger præinstallerede og tusindvis flere er tilgængelige fra tredjeparter som du kan finde og downloade via internettet.

Download Adobe Lightroom 6 – Windows
Download Adobe Lightroom 6 – Macintosh

Køb Adobe Lightroom 6 – Windows/Macintosh

Tidligere artikelAntivirus til din Android mobiltelefon
Næste artikelIT-tips til din virksomheds online interface

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her