Windows 8 Release Preview frigivet

0
334

Nu har Microsoft endelig frigivet deres “Release Preview” version af Windows 8, der kan downloades og testes helt gratis af alle interesserede brugere.

Denne nye “Release Preview” version er rent teknisk “Release Candidate” (RC) versionen af Windows 8 og det er ensbetydende med, at chancerne for at Microsoft tilføjer yderligere forbedringer og funktioner til det nye styresystem, i den fulde version af Windows 8, er små – med andre ord, så er “Release Preview” det er tætteste vi kommer på Windows 8 i sin færdige version.

Som Windows-brugere kan du frit teste “Release Preview” så meget du ønsker, men desværre er versionen ikke oversat til dansk. Derimod er den selvfølgelig på engelsk og de andre store sproggrupper, men også en svensk oversættelse er tilgængelig.

Både en 32-bit og en 64-bit version er tilgængelig til download.

Hvis du i løbet af installationen bliver bedt om en produktnøgle, så kan du bruge følgende produktnøgle som er frigivet af Microsoft:

TK8TP-9JN6P-7X7WW-RFFTV-B7QPF

Når du har downloadet Windows 8 Release Preview og påbegyndt installationen vil “setup” processen tjekke om din computer kan afvikle Windows 8 og automatisk vælge den korrekt download til dig. Det er også muligt at opgradere fra Windows 8 Consumer Preview, Windows 8 Developer Preview, Windows 7, Windows Vista eller Windows XP til Windows 8 Release Preview – MEN Microsoft kan ikke garantere at alle dine filer, programmer, dokumenter og indstillinger bevares. Så det vil vi ikke anbefale du kaster dig ud i.

Næste artikelCheck et drev for fejl i Windows 7

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her