5 programmer du ikke anede eksisterede

0
360

Der er efterhånden mange forskellige programmer, så det kan være svært at holde styr på, hvilke der egentlig er at vælge imellem, og hvad du kan bruge dem til. Der er også de programmer, som du slet ikke har overvejet kunne eksistere. Det er sidstnævnte, der er fokus på i denne artikel.

Specifikt er det programmerne: Minesweeper helper, Type speed, Escribe, Atom, og Recuva, som hver især bliver forklaret yderligere.

Minesweeper helper

Minesweeper helper er til de nørdede spillere, der har en forkærlighed for det klassiske minestryger. Det er et hjælpeprogram til at vinde over det lille windows spil minestryger, der ellers kan give grå hår uden et godt hjælpeprogram. Hjælpeprogrammet markerer tydeligt de felter, som du trygt kan klikke på, uden at ramme en mine, som du kan tabe spillet på.

Du kan fx bruge hjælpeprogrammet, hvis du spiller minestryger i dine pauser på arbejdet, hvor du kan blære dig med dine seje minestryger skills, når du har vundet alle gangene og de andre ikke har.

Du kan finde mere info her

Type speed

Denne windows app kan bruges som ren og skær tidsfordriv, når du lige mangler en overspringshandling, imens du skriver opgave, eller bare gerne vil prøve et program, hvor du kan slå hjernen lidt fra. Programmet tester, hvor god du er til at taste hurtigt på computeren. Du kan evt. prøve at konkurrere lidt med dine medstuderende eller kolleger på arbejdet, for at gøre programmet mere spændende.

Det kan findes på følgende link

Escribe

Escribe er et program, som kan bruges til at programmere og justere alle DNA chips. Det er gratis og kan hentes lige her: https://www.centralvapors.com/escribe-software/

DNA chips kan bruges i mange forskellige ting. Det er alt lige fra molekylærbiologi, hvor de eksempelvis bruges til måling af mRNA koncentrationer i genprøver, til styresystemer, til e-cigaretter.

Atom

Hvis du har nogenlunde styr på filer, mapper og en lille smule html, så er atomprogrammet for dig. Når du først har lært at bruge det, så kan du administrere mange sideløbende dokumenter og programmer, uden at fylde din skærm med åbne vinduer. Dette er et must have for dig, der skriver mange tekster, eller laver mange forskellige sideløbende html kodninger.

Programmet er gratis, og du kan hente her

Recuva

Du står måske i en situation, hvor du er kommet til at slette nogle vigtige noter til studiet, eksamen er lige rundt om hjørnet, og nu mangler du al den grundlæggende viden, for at kunne bestå. Det kan også ske, at dine filer ved en fejl er blevet slettet pga. en virus, og nu står du og mangler noget vigtigt til arbejdet eller noget af den opgave, du er i gang med at skrive.

Der er heldigvis hjælp at hente i situationer som disse. Programmet Recuva kan nemlig gendanne alle dine slettede filer, dvs. alt fra billeder fra din ferie med familien for to år siden, musikfiler, programmer, dokumenter, osv.

Find programmet her

Tidligere artikelAnmeldelse af Emsisoft Anti-Malware for Server
Næste artikelHvilken internethastighed skal du vælge

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her