5 gadgets til din Vista Sidebar

0
200

Sidebar eller Sidebjælken i Vista er en smart funktion, der gør det muligt at få adgang til programmer og tjenester hurtigt. Dybest set er det en lang, lodret bjælke som vises på højre side af skrivebordet. Sidebjælkens indeholder mini-programmer kaldet gadgets, som kan bruges til at vise nyttige oplysninger eller give nem adgang til forskellige værktøjer. De gadgets kan køres inde i Windows Sidebar eller hver for sig, på Windows skrivebordet.

I denne artikel har vi kigget nærmere på de fleste af de gadgets, der findes på Windows Live Gallery, og lavet en liste over syv gadgets, som du bør overveje at tilføje til din Windows Sidebar.

AccuWeather.com Mini-Prognose – dette gadget samler alle vejrdata i et slankt og kompakt pakke. Det kan bla. vise en 5-døgns prognose. Funktionerne omfatter: up-to-date vejroplysninger og vintervejr (på verdensplan), 5-dages prognoser (hele verden), og nem adgang til hele verdens vejrprognoser, vejr videoer og hårdt vejr indberetninger.

Mini Outlook Indbakke – viser de seneste meddelelser fra din Outlook indbakke på din sidebjælke. Hvis du klikker på en beskeds titel, så vises beskeden i fuld længde uden at skulle åbne Outlook. I modsætning til andre lignende gadgets er det kompatibelt med de fleste versioner af Outlook: Outlook 2000, XP, 2003 eller 2007.

Simple Search Bar – er en meget enkel og nem løsning til søge efter gadgets. Det giver dig mulighed for at søge på Internettet med Windows Live, Google og Yahoo!.

WordPress Gadget – dette gadget er nyttigt til bloggere, der bruger WordPress som deres platform. Det giver dig mulighed for at oprette nye indlæg på din blog med blot et par klik. Efter du har konfigureret forbindelsesindstillingerne, kan du begynde at blogge direkte fra din Windows Sidebar.

Tidligere artikelOpret en partition på din harddisk i Vista
Næste artikelKrypter din USB Flash Disk gratis

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her