5 fantastiske rejseapps til turen

0
243

Turen går til … din smartphone?

Lige nu er tusindvis af danskere ude at rejse. For dem er smartphonen en uundværlig ven, der både guider med GPS, sikrer minderne med kameraet og slår den kedelige tid i lufthavnen og bussen ihjel.

Men telefonen kan faktisk være endnu mere for rejsen end det.

Her kigger vi på 5 rejse-apps, du kan installere for at få en endnu bedre tur, end du står til nu. God rejse. 🙂

DuoLingo

Med DuoLingo gør du det nemt for dig selv at lære et andet sprog.

Med små lege og quizzer kan du lære et sprog i det tempo, der passer dig. Det er særligt nemt med de store sprog som fransk, spansk m.v.

DuoLingo er en app, du kan bruge både under rejsen, men særligt også før. Hvis du kan nå at lære lidt af sproget hvor du rejser til, får du en bedre oplevelse, når du lander.

Momondo

Hvem kan ikke lide billige flybilletter?

Danske Momondo har en glimrende app, du kan bruge til at finde billige flybilletter uanset hvor du rejser til eller fra. App’en kan du have liggende på din telefon, så du hele tiden gemmer dine søgninger og kan lave prisagenter, der kan holde øje med prisfald på billetter for dig.

Hvis du foretrækker den webbaserede version, kan du overveje alternativet BilligeFlybilletter.net – også en søgemaskine, men letvægt, så du bruger meget lidt data på at søge efter billetter på turen.

Nustay

Nustay er en app for dig, der gerne vil bo på lækre hoteller og er fleksibel – og gerne vil have en god pris på hotellet.

Du kan søge på hoteller inden for forskellige kategorier, fx romantisk eller erhverv, og så se særlige priser gennem hotelportalen. Den danskudviklede portal kan hjælpe dig med at spare mange tusinde kroner på særlige ophol for nogle af verdens lækreste hoteller. Du finder ikke et billigt hotel gennem platformen, men du finder lækre hoteller med 4 stjerner og opefter.

Du finder fortrinsvis udenlandske hoteller gennem Nustay – er det et hotel i København, du søger, kan du bruge søgeportalen HotelKøbenhavn.dk.

Google Translate

Du får en bedre rejse, hvis du forstår, hvad der sker rundt omkring dig. Det gør Google Translate nemt.

Du kan både indtaste hvad du gerne vil have oversat, men det er også en funktion, der lader dit kamera oversætte i realtid. Hold kameraet op over det du gerne vil oversætte (fx et byskilt eller et menukort) – og se det blive oversat foran dig.

Fremtiden – i dag.

Wolfram Sun Exporesure

Når du er dansker, er du ikke vant til særligt meget sol om sommeren.

Wolfram Sun Expore hjælper dig med at sikre, du ikke får for meget sol. Du vælger hvor lys hud du har og hvor du er – og så tjekker Wolfram Sun Exposure, hvor lang tid du kan bruge ude i solen om dagen og stadig undgå at blive solskoldet.

En solskoldning kan på ingen tid ødelægge en ellers god ferie. Lad det ikke overgå for dig!

Tidligere artikelAnmeldelse af Emsisoft Anti-Malware for Server
Næste artikelHvilken internethastighed skal du vælge

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her