Anmeldelse af SteelSeries Arctis 5

0
272

For gameren eller dig der ikke kan undvære din musik, skal der vælges et headset, der giver dig lydoplevelser i absolut bedste kvalitet. SteelSeries Arctis 5 regnes af flere eksperter indenfor gaming og gadgets for at være et af de mest velfungerende headsets på markedet.

Lyden er imponerende, og de indbyggede mikrofoner giver dig fleksibilitet til at kunne kommunikere udenfor hjemmet og med optimal støjfiltrering.

Udviklet i et slankt design

Der er flere parametre, du skal forholde dig til, når der købes headset. Det er ikke nok kun at sikre dig, at lyden er i top, og at du kan koble tilbehøret op til din PC.

Det er vigtigt for din komfort og anvendelsesglæde, at headsettet er skabt i et design, der føles behageligt mod den sårbare hud omkring ørerne. SteelSeries Arctis 5 er skabt i et elegant, slankt look, som både unge og voksne foretrækker.

Headsettet er udstyret med en elastisk hovedbøjle, som giver sig i henhold til dine bevægelser. Dette kommer særligt dig til gode, som ofte bruger et headset. Der er ingen stive bøjler, som først skal reguleres i længden, før du kan gå i gang med at game. Ørekopperne er lavet i en perfekt balance med at slutte optimalt til omkring ørerne, uden at de bliver for stramme og generende. Puderne er lavet af åndbart materiale, så du kan sidde foran computeren igennem længere tid uden at opleve ubehag.

Du kan selv justere lydkvaliteten

Med SteelSeries Arctis 5 bestemmer du selv, hvordan din lydoplevelse skal være. Der kan være brug for at skrue op for bassen, når det er rockmusik du hører. Og i tale eller til gaming kan de være de lysere toner, der er vigtige for dig at få fremhævet.

Det er forskelligt fra bruger til bruger, hvor meget værdi det giver at kunne regulere på tonalitet og lyde. Forventer du at komme til at bruge dit headset til forskellige aktiviteter, kan det være meget funktionelt at kunne regulere på nuancerne i lyden. I gaming er der ofte brug for at kunne høre hver en lille bevægelse, som dine allierede eller dine fjender skaber. Her kan det at høre de fine og lyse lyde kommer til at gøre forskellen mellem liv og død.

Fede features til gameren

Det vil primært være de dedikerede gamere, der finder SteelSeries Arctis 5 interessant. Eftersom headsettet ikke er trådløst, kan det begrænse din frihed og fleksibilitet i forhold til motion. For gameren kan det være af stor betydning, at headsettet er med ledning, da denne tilkobling sikrer en mere stabil forbindelse mellem enhed og tilbehør (sammenholdt med Bluetooth hvor forbindelsen kan svigte, og du kan blive afkoblet fra at høre tale).

SteelSeries Arctis 5 fås både i en hvid og sort model. Uanset hvilket look du foretrækker, får du et velfungerende headset, der er udstyret med RGB-lys på den ydre side af hver ørekop.

Har du et design omkring dit gamerbord, kan dette look fuldendes, når du kan sætte RGB lyset til at matche din ønskede farve.

Set på tilbud hos Webdanes.dk

Tidligere artikelAnmeldelse af SteelSeries Apex Pro TKL Mekanisk Gamer Tastatur
Næste artikelShopify-webshop i flere lande – hvordan gør man?

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her