Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Om Alt-til-Windows.dk

Alt-til-Windows.dk er først og fremmest en side udviklet for brugere af Microsofts styresystemer, Windows 7, Vista og XP. Formålet med Alt-til-Windows.dk er at brugere på alle niveauer kan mødes og udveksle erfaringer og få hjælp til alle slags problemer, der er relateret til Windows 7, Vista og XP og i mindre grad til andre versioner Windows.Vi ønsker også at Alt-til-Windows.dk skala være et sted, hvor du som Windows-bruger kan finde artikler, tips & tricks, tweaks og programmer til Windows 7, Vista og XP. Desuden lægger vi stor vægt på at bringe de seneste nyheder om selve Windows 7, Vista og XP, men også fra Microsoft. Vi vil også langsomt begynde at bringe nyheder om Google, Yahoo, Firefox og andre relevante IT nyheder fra ind- og udland.

Her følger en kort præsentation af vores kategorier i vores hovedmenu:


Her kan du læse nyheder som primært har fokus på Windows 7, Vista og XP, samt andre relevante IT nyheder. Du har mulighed for at kommentere nyhederne, og vi modtager gerne tip, feedback eller kommentarer på e-mail fra vores brugere og besøgende.


I vores artikel kategori kan du læse længere artikler om forskellige funktioner eller problemstillinger i Windows 7, Vista og XP. Har du spørgsmål, så er vores forum et godt sted at stille dem.


I Tips kategorien kan du finde mindre tips & tricks til dit Windows 7, Vista og XP. Du kan få hjælp til at fjerne genveje, ændre i registreringsdatabasen, slå unødvendige funktioner til/fra, samt en masse andre nyttige tips & tricks.


I vores Tweak kategori kan du finde gode råd til at ændre på opsætningen i Windows 7, Vista og XP, så du opnår hurtigere afvikling af programmer og systemfunktioner. Du kan læse hvordan du for mest mulighed kraft, hastighed og stabilitet ud af dit Windows 7, Vista samt XP og din computer.


Vi har forsøgt at samle et lille, men kvalitetsbevidst udvalg af programmer til Windows 7, Vista og XP. Vi har især forsøgt at finde programmer fra respekterede producenter som Norton, Kaspersky, CA, AVG, PC Tools med flere.


DreamScenes er backgrunde til Windows Vista som kan være videoer eller animationer. Du kan downloade de mest populære DreamScenes fra denne kategori.


Vi har indgået et samarbejde med CoolShop om salg af Windows Vista til vores besøgende og brufere. CoolShop er en dansk IT forretning, der har specialiseret sig i salg af IT over Internettet. Vi har primært valgt dem som leverandør, da de er de største i Danmark og vi anser dem som pålidelige og professionelle.