Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Programmer - Firewalls - ZoneAlarm Free FirewallZoneAlarm Free Firewall


ZoneAlarm Free Firewall blokerer for hacker-angreb, der kan infiltrere din Computer og lignende trusler fra Internettet ved at skjule din computer mod uønsket netværkstrafik, men fungerer desværre på et ret basalt niveau. ZoneAlarm Free Firewall afslører hurtigt skadelig netværkstrafik og forebygger farlige hacker-angreb, spyware, virus, malware og andre skadelige aktiviteter. Med ZoneAlarm Free Firewall installeret får du en standard beskyttelse mod tyveri af personlige oplysninger, adgangskoder og finansielle data (angreb på netbank).

Desværre så har ZoneAlarm Free Firewall en del sikkerhedsbrister og er for basalt udstyret, rent sikkerhedsmæssigt, til at håndterer de farer og trusler som møder brugere af Internettet. Selv på lokale netværk er ZoneAlarm Free Firewall en ringe hjælp. Vores anbefaling er at undgå denne firewall selvom den er gratis at bruge.

Tilføjelse til anmeldelsen:

Vi har netop haft mulighed for at teste den nyeste version af ZoneAlarm Free Firewall og den har en del forbedringer i forhold til den tidligere version. Der er bla. også gratis antivirus med til denne version og en der er rettet op på en del af de fejl som beskæmmede forrige version.

Som bruger bør man stadigvæk være opmærksom på, at ZoneAlarm Free Firewall ikke er verdens bedste firewall eller antivirus program i genren af freeware.

Forfatter Christopher V. Hammer
Bit type 32/64 bit
Tilføjet
Sidst opdateret 07-06-2017
Størrelse 119.21 MB
Producent ZoneAlarm
Screenshot