Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Download drivers til Windows 8
!I denne artikel vil vi hjælpe dig med at finde drivers til Windows 8 og give dig information om driveropdatering, hvis du ønsker at gøre det på egen hånd.

Efter du har installeret Windows 8 vil du sikkert opleve, at Windows 8 ikke kan installere de nyeste drivers til alle de hardware enheder som er tilknyttet din computer. I langt de fleste tilfælde har Windows ikke driverne til rådighed eller også er de tilgængelige drivers håbløst forældede.

Du kan derfor selv besøge producenternes hjemmesider og derfra få hjælp til download af de relevante drivers. Nedenfor er en oversigt over alle de største hardware og computer producter, så du har mulighed for manuelt at opdatere alle drivers i Windows.

Du kan også spare tid og i stedet for at opdatere alle drivers manuelt kan du anvenden DriverScanner, der sørger for automatisk driveropdatering på få minutter - læs mere om DriverScanner.


Acer (Computere, Laptops, Tablets)

Enhver Windows 8 driver til Acer produkter kan downloades via Acers supportside.

Download Acer drivers til Windows 8


AMD Radeon (Grafikkort)

AMD tilbyder AMD Catalyst, der er en samling af drivers til alle Windows 8 kompatible grafikkort. AMD Catalyst omfatter bla. AMD/ATI Radeon HD GPU og produkter fra HD 7000, HD 6000 og HD 5000 serierne. Drivers til ældre AMD GPU'er er ikke tilgængelige til Windows 8, endnu.

Download AMD drivers til Windows 8


ASUS drivers (Bundkort)

Via ASUS' supportside kan du downloade de nyeste drivers til Windows 8.

Download ASUS drivers til Windows 8


BIOSTAR (Bundkort og Grafikkort)

BIOSTAR har en specifik side, der hjælper brugeren med at downloade drivers til Windows 8. Du har også mulighed for at scanne Windows for manglende drivers.

Download BIOSTAR drivers til Windows 8


Canon (Printer og Scanner)

Canon hjælper dig med at finde de rette drivers til dine enheder ved at du klikke dig igennem en række valgmuligheder, så du ender med at downloade de korrekte drivers.

Download Canon drivers til Windows 8


Compaq (Computere og Laptops)

Compaq var tidligere et selvstændigt firma, men er blevet overtaget af Hewlett-Packard, så derfor skal du via deres hjemmeside for at downloade drivers til Compaq enheder. Heldigvis er siden overskuelig og nem at bruge.

Download Compaq drivers til Windows 8


Creative (Lydkort, Headset og Webcam)

Creative har gjort det nemt at finde de korrekte drivers til dit lydkort, headset eller webcam ved at præsentere en liste over alle deres produkter. Listen indeholder drivers til både Windows 8 og Windows 7.

Download Creative drivers til Windows 8


Dell (Computere, Laptops, Printer)

Dell har udviklet et væld af hardwarekomponenter til computere og derfor er listen over relevante drivers uendelige stor. Dell gør det derfor nemt at finde drivers til netop dine enheder ved automatisk at identificere hvilke enheder du har tilknyttet din computer.

Download Dell drivers til Windows 8


HP (Computere og Laptops)

Som tidligere nævnt, så anvnder HP samme supportside til download af drivers som Compaq.

Download HP drivers til Windows 8


Intel (Bundkort og CPU)

For at gøre det nemmere at finde og downloade de korrekte drivers til dit Intel bundkort har Intel udviklet "Intel Driver Update Utility", der automatisk scanner dit system og opdaterer forældede drivers.

Download Intel drivers til Windows 8


Lenovo (Computere og Laptops)

Når du klikker videre via linket skal du vælge "Drivers & Software", hvorfra du igennem kategorier kan finde frem til netop de enheder du ønsker at downloade drivers til.

Download Lenovo drivers til Windows 8


Lexmark (Printer)

Lexmark har en dansk supportside, der hjælper med download af drivers. Du kan enten angive et modelnummer eller finde din enhed via de grafiske kategorier.

Download Lexmark drivers til Windows 8


Microsoft (Tastatus, Mus osv.)

Microsoft udvikler ikke kun styresystemer, men sælger også hardware som mus, webcam, headset og tastaturer. Via deres supportside kan du finde drivers til dine enheder.

Download Microsoft drivers til Windows 8


NVIDIA (Grafikkort)

Via fem bokse på NVIDIA's hjemmeside kan du downloade drivers til dit grafikkort uden større besvær. Siden tilbyder drivers til alle versioner af Windows.

Download NVIDIA drivers til Windows 8


Realtek (Lydkort og Netkort)

Realtek har desværre ikke været indstillet på at gøre det nemt for brugere at downloade deres drivere. Supportsiden er besværlig at finde rundt på og endnu svære at finde download-link til drivers.

Download Realtek drivers til Windows 8


Samsung (Computere, Laptops, Tablets)

Samsung har en brugervenlig side til download af drivers. Du kan f. eks indtaste navnet eller modelnummeret på din enhed i søgeboksen. Alternativt kan du klikke dig igennem de grafiske kategorier og finde de korrekte drivers.

Download Samsung drivers til Windows 8


Sony (Computere og Laptops)

Når du klikker videre via linket skal du vælge boksen længst til venstre "Drivers & Software", der vil lede dig til udvalget af drivers.

Download Sony drivers til Windows 8


Toshiba (Laptops)

Fra Toshibas hjemmeside skal du vælge "Download" en undermenu præsenteres og du kan vælge hvilke produkter du ønsker at downloade drivers til. Det kan være besværligt at navigere rundt i produkterne, men indtast eventuelt modelnummer i søgeboksen for at lette opgaven betydeligt.

Download Toshiba drivers til Windows 8


VIA (Lydkort, Grafikkort og Netkort)

VIA hjælper dig med at finde de korrekte drivers via fire drop-down menuer. Du udfylder dem med dine informationer og får adgang til de drivers du har brug for.

Download VIA drivers til Windows 8!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Microsoft frigiver Windows 8.1 Preview

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 2. juli 2013, 17:30

Microsoft har officielt annonceret og frigivet Windows 8.1 Preview på virksomhedens Build 2013 udvikler konference. Det skal siges, at Windows 8.1 Preview ikke er...
Læs mere...
Fix fejl og problemer i Windows 8

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 11. marts 2013, 15:50

Selvom det nye styresystem; Microsoft Windows 8, ikke har så lang tid på bagen endnu, så vil der for flere brugere hurtigt opstå problemer eller ligefrem fejl som kan være...
Læs mere...
Sådan kører du Windows 8 på en Mac

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 4. marts 2013, 02:47

Hvis du ønsker at køre det nye Microsoft Windows 8 på din Mac computer, så skal du have fat i et program som kan konfigurere og opsætte en virtuel computer på din Mac....
Læs mere...
Hvor længe kan jeg beholde Windows 7?

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 28. januar 2013, 23:38

Hvis du ønsker at beholde Windows 7 i stedet for at opgradere til Windows 8, så kan du være tryg ved at Microsoft fortsætter med at supportere styresystemet en del år...
Læs mere...
Download gratis Dropbox til Windows 8

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 28. januar 2013, 19:54

Den nye Dropbox app til Windows 8 er blevet frigivet for kort tide siden og du kan nu downloade den gratis. Hvis du ikke kender Dropbox, så er du gået glip af et særdeles...
Læs mere...
Sådan defragmenterer du din harddisk i Windows 8

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 27. november 2012, 01:14

I tidligere versioner af Microsoft Windows havde systemværktøjet Diskdefragmentering den opgave at defragmentere computerens harddisk. Ved regelmæssig defragmentering af data...
Læs mere...