Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Tweak Firefox 4
!For kort tid siden udgav Mozilla den længe ventede "final version" af deres browser Firefox og modtagelsen har været positiv fra de fleste kanter og anmeldere. I kølvandet på den nye version af browseren, Firefox 4, er der kommet nogle en del add-on tilføjelsesprogrammer, der gøre oplevelsen med browseren sjovere.

I dette lille tip vil vi fremhæve nogle af de add-ons som du kan få glæde af og bruge til at tweake Firefox 4 efter din smag.


Tweak med Stratiform


Stratiform er nok de mest relevante add-on tilføjelsesprogram, hvis du ønsker at tweake Firefox. Både nybegyndere og erfarne brugere kan få glæde af Stratiform.

Du kan bla, tweake menulinjens knapper, ikoner, tekstfelter og meget mere med Stratiform. Ønsker du andre farver og stilarter (udseende), så kan Stratiform også ændre Firefox på den konto.

Hurtigere Firefox med SpeedyFox


Med det lille freeware program SpeedyFox kan du formindske den opstartstid som Firefox har, samt forbedre den generelle hastighed som browseren har.

Firefox benytter SQLITE databaser til at gemme ændringer imens brugeren benytter browseren - over den tidsperiode bliver disse SQLITE databaser større og arbejder langsommere. SpeedyFoxs koncept er, at programmet komprimerer og optimerer databaserne, så de kan afvikle forespørgsler hurtigere. SpeedyFox fungerer uden nogen former for datatab.


Bloker reklamer i Firefox


Hvis du er træt af at blive præsenteret for reklamer i din Firefox browser? Så kan Adblock Plus både blokerer reklamer og bannere, samt gøre Firefox en lille smule hurtigere som resultat af, at browseren ikke længere skal bruge ressourcer på at loade bannerne.

Adblock Plus kan også opsættes til at blokere elementer som vises i Java og Flash, samt scripts som kan inficere din computer med malware.


Her kan du se en kort videopræsentation af Adblock Plus fra YouTube

Browse sikkert med Web of Trust


Web of Trust er et lille add-on til din Firefox browser, der kort fortalt besvarer spørgsmålet "Kan jeg stole på dette website?". Web of Trust viser hvilke sider på nettet du kan stole på og hvilke du bør afholde dig fra at besøge.

Alle sider du finder via Google eller anden søgemaskine bliver forsynet med et "rating" system, der viser hvor sikker en pågældende side er. Vurderingen er baseret på millioner af andre brugeres input til et globalt community, der så danner grundlag for den rating en side har - med andre ord, så er det andre brugeres erfaringer som du kan forholde dig til inden du besøger et website.

Se en kort videopræsentation af Web of Trust fra YouTube

!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Sådan downloader du Windows 10

Af Christopher Vincent Hammer
fredag 16. februar 2018, 00:27

Der er adskillige måder til at downloade Windows 10 fra Microsoft, indbefattet den komplette udgave, evalueringsversioner og gratis offentlige prøveudgaver som kaldes tekniske...
Læs mere...
Tweak loginskærmen i Microsoft Windows 8

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 18. december 2012, 02:21

Hver gang du starter Microsoft Windows 8 op, så vil du blive mødt af loginskærmen som præsenterer et standard billede og nogle notifikationer nedenunder. Ønsker at du at...
Læs mere...
Log automatisk ind i Windows 8

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 16. oktober 2012, 16:49

Hver eneste gang du genstarter din computer med Windows 8 installeret, så vil styresystemet byde dig velkommen med en loginskærm og felter til at indtaste din...
Læs mere...
Få en Windows 8 Startknap i Windows 7

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 25. august 2011, 16:23

Efter Microsoft har afsløret den kommende Startknap i Windows 8 og nu har du mulighed for at få den implementeret i Windows 7. Startknappen benytter det grafiske tema Metro...
Læs mere...
Er din Windows 7 sikkerhed i top?

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 22. juni 2011, 21:56

Selvom mange brugere trofast benytter Windows Update til at installere de nyeste opdateringer og sikkerhedspakker, så er det...
Læs mere...
Tweak Firefox 4

Af Christopher Vincent Hammer
fredag 1. april 2011, 02:55

For kort tid siden udgav Mozilla den længe ventede "final version" af deres browser Firefox og modtagelsen har været positiv fra de fleste kanter og anmeldere. I kølvandet...
Læs mere...