Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Top 3 software til at brænde ISO filer i Windows
!En ISO imagefil er en arkiveret fil eller et image (billede) af et drev som anvender ISO formatet (ISO er en forkortelse for International Organization for Standardization). ISO filformatet kan også beskrives som et virtuelt billede af indholdet på en CD, DVD eller Blu-ray.

Har du f. eks en ISO fil liggende på din harddisk af et program eller computerspil, så kan du brænde den over på en CD eller DVD og du kan nu afvikles dit nye medie som var det det originale.

Der findes et væld af gratisprogrammer som hjælper computerbrugere med at brænde ISO filer til CD, Blu-ray og DVD, men det kan være svært at finde et som fungerer optimalt. I denne guide vil vi komme med vores bud på de 3 bedste softwareprogrammer til at brænde ISO filer under Microsoft Windows.


[email protected] Burner


Dette program er udviklet af Soft Technologies og er yderst nyttigt. Det er brugervenligt indrettet og alt hvad brugeren skal gøre er at vælge ISO filen og hvilket medie den skal brændes til.

[email protected] Burner lader dig brænde ISO filer til CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD+R, DVD+R DL (Dual Layer), DVD-RW og DVD+RW.

Download [email protected] Burner


FreeISO Burner


Et hurtigt og enkelt lille program med et brugervenligt interface. Via et par enkle trin kan du på kort tid opstille en opgave med at brænde ISO til CD eller DVD.

Størrelsen på FreeISO Burner er forsvindende lille og programmet fungerer fejlfrit under alle versioner af Microsoft Windows.

Download FreeISO Burner


All Free ISO Burner


Hvis du ikke er en ørn til computeropgaver eller bare gerne vil have et program, der er nemt at navigere rundt i så er All Free ISO Burner en oplagt kandidat. Det farverige og intuitive interface gør det nemt at brænde ISO filer til DVD.

Vær opmærksom på, at All Free ISO Burner vil spørge om du ønsker at installere en "toolbar" i løbet af installationen - det kan du heldigvis nemt afslå.

Download All Free ISO Burner!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Løs komplicerede ligninger på få sekunder i Windows 10

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 23. januar 2019, 13:20

RedCrab til Windows 10 er er alsidig regnemaskine applikation med en mængde kraftfulde funktioner. Programmet giver dig mulighed for at arbejde på en meget naturlig måde,...
Læs mere...
Sådan blokerer du popup vinduer i din browser

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 22. januar 2019, 11:19

Når du surfer rundt på internettet har du sikkert oplevet de irriterende popup-reklamer, der bogstaveligt popper op på diverse sider. De indeholder som regel kun reklamer og...
Læs mere...
Word til PDF

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 22. januar 2019, 11:04

Det kan være praktisk at omdanne og konvertere Word dokumenter til PDF filer, men umiddelbart koster det penge og er ret besværligt - heldigvis har vi fundet en forholdsvis...
Læs mere...
Hvad er en no-log VPN?

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 28. november 2018, 20:35

Virtuelt, privat netværk, eller VPN'er giver folk mulighed for sikkert at kunne anvende offentlige Wi-Fi hotspots ved at indkode, eller kryptere de data, som bliver sendt,...
Læs mere...
Overvej at lave din online shop i Shopify

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 6. november 2018, 10:16

Digitaliseringen af forretninger er i rivende udvikling i disse år, hvor traditionelle og fysiske butikker flytter online i form af en webshop eller migrerer helt til online...
Læs mere...
Office 2011 til Mac direkte download-link

Af Christopher Vincent Hammer
lørdag 13. oktober 2018, 22:17

Det kan godt være svært at finde download-link til prøveversionen af Microsoft Office 2011 til Mac og det er fordi at alle disse prøveversionen varetages af Microsofts...
Læs mere...