Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Top 3 alternativer til Windows Media Player
!Windows Media Player er en, på mange områder, fremragende multimedia afspiller og har været standard i Microsoft Windows styresystemerne helt tilbage til Microsoft Windows 98. Microsoft har implementeret afspilleren, så brugere af Windows altid havde mulighed for at lytte til musikfiler og se film.

Men ikke alle brugere er tilfredse med Windows Media Player og ofte lyder anklagen, at afspilleren ikke er i stand til f. eks at afspille film og videoer downloader fra internettet.

Derfor vil vi anbefale 3 alternativer til Windows Media Player som vi synes du bør prøve. Fælles for hver anbefaling er, at programmet er gratis og indeholder næsten samme funktioner.


VLC Media PlayerVLC Media Player er 100% gratis og udviklet under open-source licensen. Programmet kan ikke kun anvendes under Microsoft Windows, men fungerer problemfrit under Mac OS X og Linux, samt mange mindre styresystemer.


VLC Media Player


Den store fordel ved VLC Media Player er, at programmet indeholder næsten alle video og lyd codecs så stort set alle filformater kan afspilles i afspilleren. Du kan også knytte undertekster til dine film og meget mere. Nok det bedste alternativ i denne artikel.

Download VLC Media Player


WinampWinamp var tidligere anerkendt som den mest brugte afspiller, men har på det sidste mistet en smule af sin magi. Programmet er dog stadigvæk ensbetydende med kvalitet og kan afspille næsten alle lydformater som MP3, MIDI, MOD, MPEG-1 audio layers 1 og 2, AAC, M4A, FLAC, WAV og WMA.


Winamp


I sit Media Library har Winamp listet adgang til tusindvis af online radiokanaler og online filmtjenester som du frit kan streame direkte til din computer. Alt er gratis og designet er ganske flot.

Download Winamp


RealPlayerRealPlayer var tidligere berygtet for sin adware (indbyggede reklamer), men har ændret stil og tilbyder nu en poleret overflade til nem afspilning af musik og film. Programmet understøtter afspilning af virkelig mange filformater (både indenfor film og musik).


RealPlayer


Du kan skabe afspilningslister, tilslutte din smartphone via USB og overføre musik, streame online indhold til afspilleren og meget mere.

Download RealPlayer!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Løs komplicerede ligninger på få sekunder i Windows 10

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 23. januar 2019, 13:20

RedCrab til Windows 10 er er alsidig regnemaskine applikation med en mængde kraftfulde funktioner. Programmet giver dig mulighed for at arbejde på en meget naturlig måde,...
Læs mere...
Sådan blokerer du popup vinduer i din browser

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 22. januar 2019, 11:19

Når du surfer rundt på internettet har du sikkert oplevet de irriterende popup-reklamer, der bogstaveligt popper op på diverse sider. De indeholder som regel kun reklamer og...
Læs mere...
Word til PDF

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 22. januar 2019, 11:04

Det kan være praktisk at omdanne og konvertere Word dokumenter til PDF filer, men umiddelbart koster det penge og er ret besværligt - heldigvis har vi fundet en forholdsvis...
Læs mere...
Hvad er en no-log VPN?

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 28. november 2018, 20:35

Virtuelt, privat netværk, eller VPN'er giver folk mulighed for sikkert at kunne anvende offentlige Wi-Fi hotspots ved at indkode, eller kryptere de data, som bliver sendt,...
Læs mere...
Overvej at lave din online shop i Shopify

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 6. november 2018, 10:16

Digitaliseringen af forretninger er i rivende udvikling i disse år, hvor traditionelle og fysiske butikker flytter online i form af en webshop eller migrerer helt til online...
Læs mere...
Office 2011 til Mac direkte download-link

Af Christopher Vincent Hammer
lørdag 13. oktober 2018, 22:17

Det kan godt være svært at finde download-link til prøveversionen af Microsoft Office 2011 til Mac og det er fordi at alle disse prøveversionen varetages af Microsofts...
Læs mere...