Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Rettelse af fejl i Internet Explorer
!Mange gange oplever brugere af browseren Internet Explorer mærkelige problemer og fejl, mens de browser hjemmesider og er online med browseren.

En hjemmeside kan loade meget langsommere end i forhold til andre browsere eller indstillinger i Internet Explorer forværrer brugeroplevelsen.

Nogle gange går Internet Explorer ned uden varsel og det skaber irritationsmomenter - Microsoft har udviklet en "Fix it" løsning til disse problemer som du gratis kan benytte.

Næsten alle disse typer af fejl og problemer opstår på grund af forkert indstillinger i Internet Explorer - f. eks installation af inkompatible tilføjelser eller aktivering af funktioner som skaber konflikter med andre funktioner.

For at løse alle disse spørgsmål i relation til ydeevne og sikkerhed har Microsoft frigivet et "Fix it" program, der automatisk løser problemer i Internet Explorer.


Microsoft Fix itDenne "Fix it" diagnoser problemer, der kan mindske sikkerheden i Internet Explorer eller få Internet Explorer til at reagere langsomt eller helt gå ned.


Du kan downloade det ved hjælp af dette link.


Hvad "Fix it" retter:

 • Problembehæftede tilføjelsesprogrammer til Internet Explorer. Problembehæftede tilføjelsesprogrammer deaktiveres.

 • Phishingfilteret er slået fra. Slår phishingfilteret til.

 • Blokering af pop op-vinduer er slået fra. Slår blokering af pop op-vinduer til for at blokere pop op-vinduer.

 • Sikkerhedsindstillingerne er ikke angivet til de anbefalede indstillinger. Nulstiller sikkerheden til de anbefalede indstillinger.

 • I Internet Explorer opdateres cachelagrede sider ikke, eller de opdateres ineffektivt, hvilket medfører langsom start. Nulstiller politikken for sidesynkronisering til automatisk.

 • Cachestørrelsen er for lille eller for stor, hvilket fører til langsom ydeevne. Nulstiller cachestørrelsen til inden for 50-250 MB af standardområdet.

 • Samtidige serverforbindelser, der er indstillet for lavt eller højt, forårsager lav ydeevne. Gendan indstillingerne for samtidige Internet Explorer-forbindelser til standardindstillingerne.

 • Blokering af pop op-vinduer er slået fra og tillader visning af pop op-vinduer. Slår Blokering af pop op-vinduer til.

 • Nulstiller Internet Explorer-sikkerhedszoner til standardindstillingerne (anbefales).

 • Aktivér phishingfilteret.

 • Aktivér Forhindring af datakørsel til Internet Explorer.

!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Løs komplicerede ligninger på få sekunder i Windows 10

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 23. januar 2019, 13:20

RedCrab til Windows 10 er er alsidig regnemaskine applikation med en mængde kraftfulde funktioner. Programmet giver dig mulighed for at arbejde på en meget naturlig måde,...
Læs mere...
Sådan blokerer du popup vinduer i din browser

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 22. januar 2019, 11:19

Når du surfer rundt på internettet har du sikkert oplevet de irriterende popup-reklamer, der bogstaveligt popper op på diverse sider. De indeholder som regel kun reklamer og...
Læs mere...
Word til PDF

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 22. januar 2019, 11:04

Det kan være praktisk at omdanne og konvertere Word dokumenter til PDF filer, men umiddelbart koster det penge og er ret besværligt - heldigvis har vi fundet en forholdsvis...
Læs mere...
Hvad er en no-log VPN?

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 28. november 2018, 20:35

Virtuelt, privat netværk, eller VPN'er giver folk mulighed for sikkert at kunne anvende offentlige Wi-Fi hotspots ved at indkode, eller kryptere de data, som bliver sendt,...
Læs mere...
Overvej at lave din online shop i Shopify

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 6. november 2018, 10:16

Digitaliseringen af forretninger er i rivende udvikling i disse år, hvor traditionelle og fysiske butikker flytter online i form af en webshop eller migrerer helt til online...
Læs mere...
Office 2011 til Mac direkte download-link

Af Christopher Vincent Hammer
lørdag 13. oktober 2018, 22:17

Det kan godt være svært at finde download-link til prøveversionen af Microsoft Office 2011 til Mac og det er fordi at alle disse prøveversionen varetages af Microsofts...
Læs mere...