Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Reparer fejl i registreringsdatabasen
!En del del brugere af Microsoft Windows oplever at computerens ydeevne efterhånden, og med tiden, bliver lavere end da computeren var spritny.

Det kan tilskrives mange faktorer, men især fejl i registreringsdatabasen i Windows er ofte skurken. For at komme sådanne fejl til livs har vi, i dette tip, valgt at se nærmere på freeware programmet Free Window Registry Repair.

Free Window Registry Repair kan diagnosticere fejl og problemer i registreringsdatabasen og reparere langt de fleste af slagsen. Resultatet, for de fleste brugere, er at Windows kan køre lidt hurtigere og der bliver ryddet op i den store mængde af data har hobet sig op i registreringsdatabasen.

Fordelene ved Free Window Registry Repair er, at programmet er gratis at bruge - desuden har Free Window Registry Repair den uvurderlige funktion, at der automatisk tages en backup af systemfilerne inden alle rettelser og reparationer bliver udført. Har du fortrudt en rettelser, så kan du nemt genskabe den tidligere version af registreringsdatabasen.


Sådan bruger du Free Window Registry Repair


  1. Download Free Window Registry Repair her fra Alt-til-Windows.dk. Installér programmet.  2. Når du starter Free Window Registry Repair første gang vil du blive mødt af et, forholdsvist, enkelt vindue med otte knapper - de vigtigste er Full Scan, Custom Scan, Fix Errors og Restore.


  3. Start med at klikke på Full Scan. Nu foretager Free Window Registry Repair en grundig scanning af registreringsdatabasen med henblik på at lokalisere fejl og problemer. Scanningen tager cirka 2-3 minutter.


  4. Scanningen af vores computer viste hele 1412 fejl - nu skal man ikke falde bagover af stolen og være alarmeret over det store antal af fejl. Den naturlige forklaring er, at mange småfejl medtages. Det kan være ikke-eksisterende mapper eller filer som ikke har den store indflydelse på den generelle ydeevne.


  5. Men som man siger "mange bække små" og det positive ved Free Window Registry Repair er, at programmet er yderst grundigt i sin søgning efter fejl.  6. Næste skridt er at få repareret de fundne fejl - klik på Fix Errors og Free Window Registry Repair vil måske fryse i et par sekunder. Det er bla. for at gemme en backup af systemfilerne og selvfølgelig for at rette fejlene. Efter kort tid vil du få meldingen "Fix error finished!" i bunden af programmet.

    Nu har Free Window Registry Repair udført sit arbejde og på ganske kort tid. Det er dog vigtigt at bemærke, at Free Window Registry Repair ikke er en vidundermiddel der gør din computer superhurtigt igen. Men en del brugere vil alligevel opleve en forskel.!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Tweak Windows 10 med Ultimate Windows Tweaker

Af Christopher Vincent Hammer
fredag 16. februar 2018, 00:15

Ultimate Windows Tweaker til Windows 10 er en alt-i-en freeware løsning med over 200 tweaks til optimering og individualisering af styresystemet for at gøre Windows 10...
Læs mere...
Et par gratis tips om computersikkerhed

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 14. februar 2018, 14:24

Antivirusprogrammer er ikke perfekte – især Microsofts Security Essentials har et rigtigt skidt rygte eftersom Microsoft ikke opdaterer det på dagligt basis. Hvis du alene...
Læs mere...
Nemt alternativ til PDF-redigering og Adobe Acrobat

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 8. februar 2018, 11:25

Adobe Acrobat er ikke det eneste PDF-redigeringsprogram på markedet – du kan arbejd lige så professionelt og intelligent med programmet Nitro Pro Free, som på nuværende...
Læs mere...
Gratis ransomware-beskyttelse fra Acronis

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 7. februar 2018, 13:56

Med stigningen i ransomware infektioner på computere verden over er truslen om afpresning af løsepenge fra enkeltpersoner og firmaer steget markent. Ingen ønsker, at miste...
Læs mere...
De bedste online virus scannere

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 22. januar 2018, 11:55

Selvom du har et antivirusprogram installeret på din computer og jævnligt scanner for virusinfektioner, så kan uheldet være ude og virus kan slippe ind. Meget af det virus...
Læs mere...
Reparer Windows med Windows Repair Tool

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 22. januar 2018, 11:53

Windows Repair Tool er et gratis værktøj, der vil...
Læs mere...