Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Reparer fejl i registreringsdatabasen
!En del del brugere af Microsoft Windows oplever at computerens ydeevne efterhånden, og med tiden, bliver lavere end da computeren var spritny.

Det kan tilskrives mange faktorer, men især fejl i registreringsdatabasen i Windows er ofte skurken. For at komme sådanne fejl til livs har vi, i dette tip, valgt at se nærmere på freeware programmet Free Window Registry Repair.

Free Window Registry Repair kan diagnosticere fejl og problemer i registreringsdatabasen og reparere langt de fleste af slagsen. Resultatet, for de fleste brugere, er at Windows kan køre lidt hurtigere og der bliver ryddet op i den store mængde af data har hobet sig op i registreringsdatabasen.

Fordelene ved Free Window Registry Repair er, at programmet er gratis at bruge - desuden har Free Window Registry Repair den uvurderlige funktion, at der automatisk tages en backup af systemfilerne inden alle rettelser og reparationer bliver udført. Har du fortrudt en rettelser, så kan du nemt genskabe den tidligere version af registreringsdatabasen.


Sådan bruger du Free Window Registry Repair


  1. Download Free Window Registry Repair her fra Alt-til-Windows.dk. Installér programmet.  2. Når du starter Free Window Registry Repair første gang vil du blive mødt af et, forholdsvist, enkelt vindue med otte knapper - de vigtigste er Full Scan, Custom Scan, Fix Errors og Restore.


  3. Start med at klikke på Full Scan. Nu foretager Free Window Registry Repair en grundig scanning af registreringsdatabasen med henblik på at lokalisere fejl og problemer. Scanningen tager cirka 2-3 minutter.


  4. Scanningen af vores computer viste hele 1412 fejl - nu skal man ikke falde bagover af stolen og være alarmeret over det store antal af fejl. Den naturlige forklaring er, at mange småfejl medtages. Det kan være ikke-eksisterende mapper eller filer som ikke har den store indflydelse på den generelle ydeevne.


  5. Men som man siger "mange bække små" og det positive ved Free Window Registry Repair er, at programmet er yderst grundigt i sin søgning efter fejl.  6. Næste skridt er at få repareret de fundne fejl - klik på Fix Errors og Free Window Registry Repair vil måske fryse i et par sekunder. Det er bla. for at gemme en backup af systemfilerne og selvfølgelig for at rette fejlene. Efter kort tid vil du få meldingen "Fix error finished!" i bunden af programmet.

    Nu har Free Window Registry Repair udført sit arbejde og på ganske kort tid. Det er dog vigtigt at bemærke, at Free Window Registry Repair ikke er en vidundermiddel der gør din computer superhurtigt igen. Men en del brugere vil alligevel opleve en forskel.!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Gratis uundværlige dagligdags apps til Windows

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 11. juni 2018, 16:35

Der findes et hav af apps på markedet, og det er slet ikke til at finde hoved og hale i, hvad de forskellige skal bruges til, og hvilke der er mest brugbare at benytte sig af....
Læs mere...
Office 2011 til Mac direkte download-link

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 4. juni 2018, 14:29

Det kan godt være svært at finde download-link til prøveversionen af Microsoft Office 2011 til Mac og det er fordi at alle disse prøveversionen varetages af Microsofts...
Læs mere...
Gratis alternativ til Microsoft Office

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 28. februar 2018, 14:27

LibreOffice har for længe siden bevæget sig fremad fra at være en udløber af OpenOffice-projektet. Det er nu det direkte alternativ til Microsoft Office, og som program...
Læs mere...
Download videoer fra YouTube og Facebook

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 28. februar 2018, 14:17

4K Video Downloader gør det let at downloade videoer fra YouTube, Facebook, Vimeo, Dailymotion, Metacafe og andre populære videotjenester. For at begynde skal du ganske...
Læs mere...
Tweak Windows 10 med Ultimate Windows Tweaker

Af Christopher Vincent Hammer
fredag 16. februar 2018, 00:15

Ultimate Windows Tweaker til Windows 10 er en alt-i-en freeware løsning med over 200 tweaks til optimering og individualisering af styresystemet for at gøre Windows 10...
Læs mere...
Et par gratis tips om computersikkerhed

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 14. februar 2018, 14:24

Antivirusprogrammer er ikke perfekte – især Microsofts Security Essentials har et rigtigt skidt rygte eftersom Microsoft ikke opdaterer det på dagligt basis. Hvis du alene...
Læs mere...