Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Reparer fejl i registreringsdatabasen
!En del del brugere af Microsoft Windows oplever at computerens ydeevne efterhånden, og med tiden, bliver lavere end da computeren var spritny.

Det kan tilskrives mange faktorer, men især fejl i registreringsdatabasen i Windows er ofte skurken. For at komme sådanne fejl til livs har vi, i dette tip, valgt at se nærmere på freeware programmet Free Window Registry Repair.

Free Window Registry Repair kan diagnosticere fejl og problemer i registreringsdatabasen og reparere langt de fleste af slagsen. Resultatet, for de fleste brugere, er at Windows kan køre lidt hurtigere og der bliver ryddet op i den store mængde af data har hobet sig op i registreringsdatabasen.

Fordelene ved Free Window Registry Repair er, at programmet er gratis at bruge - desuden har Free Window Registry Repair den uvurderlige funktion, at der automatisk tages en backup af systemfilerne inden alle rettelser og reparationer bliver udført. Har du fortrudt en rettelser, så kan du nemt genskabe den tidligere version af registreringsdatabasen.


Sådan bruger du Free Window Registry Repair


  1. Download Free Window Registry Repair her fra Alt-til-Windows.dk. Installér programmet.  2. Når du starter Free Window Registry Repair første gang vil du blive mødt af et, forholdsvist, enkelt vindue med otte knapper - de vigtigste er Full Scan, Custom Scan, Fix Errors og Restore.


  3. Start med at klikke på Full Scan. Nu foretager Free Window Registry Repair en grundig scanning af registreringsdatabasen med henblik på at lokalisere fejl og problemer. Scanningen tager cirka 2-3 minutter.


  4. Scanningen af vores computer viste hele 1412 fejl - nu skal man ikke falde bagover af stolen og være alarmeret over det store antal af fejl. Den naturlige forklaring er, at mange småfejl medtages. Det kan være ikke-eksisterende mapper eller filer som ikke har den store indflydelse på den generelle ydeevne.


  5. Men som man siger "mange bække små" og det positive ved Free Window Registry Repair er, at programmet er yderst grundigt i sin søgning efter fejl.  6. Næste skridt er at få repareret de fundne fejl - klik på Fix Errors og Free Window Registry Repair vil måske fryse i et par sekunder. Det er bla. for at gemme en backup af systemfilerne og selvfølgelig for at rette fejlene. Efter kort tid vil du få meldingen "Fix error finished!" i bunden af programmet.

    Nu har Free Window Registry Repair udført sit arbejde og på ganske kort tid. Det er dog vigtigt at bemærke, at Free Window Registry Repair ikke er en vidundermiddel der gør din computer superhurtigt igen. Men en del brugere vil alligevel opleve en forskel.!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Løs komplicerede ligninger på få sekunder i Windows 10

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 23. januar 2019, 13:20

RedCrab til Windows 10 er er alsidig regnemaskine applikation med en mængde kraftfulde funktioner. Programmet giver dig mulighed for at arbejde på en meget naturlig måde,...
Læs mere...
Sådan blokerer du popup vinduer i din browser

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 22. januar 2019, 11:19

Når du surfer rundt på internettet har du sikkert oplevet de irriterende popup-reklamer, der bogstaveligt popper op på diverse sider. De indeholder som regel kun reklamer og...
Læs mere...
Word til PDF

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 22. januar 2019, 11:04

Det kan være praktisk at omdanne og konvertere Word dokumenter til PDF filer, men umiddelbart koster det penge og er ret besværligt - heldigvis har vi fundet en forholdsvis...
Læs mere...
Hvad er en no-log VPN?

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 28. november 2018, 20:35

Virtuelt, privat netværk, eller VPN'er giver folk mulighed for sikkert at kunne anvende offentlige Wi-Fi hotspots ved at indkode, eller kryptere de data, som bliver sendt,...
Læs mere...
Overvej at lave din online shop i Shopify

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 6. november 2018, 10:16

Digitaliseringen af forretninger er i rivende udvikling i disse år, hvor traditionelle og fysiske butikker flytter online i form af en webshop eller migrerer helt til online...
Læs mere...
Office 2011 til Mac direkte download-link

Af Christopher Vincent Hammer
lørdag 13. oktober 2018, 22:17

Det kan godt være svært at finde download-link til prøveversionen af Microsoft Office 2011 til Mac og det er fordi at alle disse prøveversionen varetages af Microsofts...
Læs mere...