Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Optimer hastighed og ydeevne i Windows
!Der findes en hel del måder at optimere hastigheden og ydeevnen i Windows. men i dette tip vil vi fokusere på programmet Registry Mechanic. Registry Mechanic er udviklet af PC Tools og fungerer ved at rydde op, reparere og optimerer de systemfiler, der er afgørende for hastighed og ydeevne i Windows. Registry Mechanic er oversat til dansk.

Det er vigtigt ikke at betragte Registry Mechanic som et vidundermiddel (program), der får alle computerproblemer til at fordufte som dug for solen. Men på nogle bestemte punkter er Registry Mechanic rigtigt nyttigt - følgende kan Registry Mechanic hjælpe med at løse:

- Dårlig ydeevne og hastighed i Windows


- Mange crash, problemer og fejlmeddelelser i Windows


- Lange ventesider, når programmer og processer startes


Det er disse tre punkter, hvor Registry Mechanic kan gøre en forskel. I det følgende vil vi gennemgå hvordan du bruger Registry Mechanic til at forbedre aspekter ved netop din version af Windows. Registry Mechanic er oversat til dansk og det gør det dejligt nemt at navigere rundt og aktivere de forskellige funktioner. Registry Mechanic er et kommercielt program.


Optimer din computer


Først vil vi kigge på hvad du kan gøre for at optimere din computer. En central del af Windows er registreringsdatabasen - de fleste har hørt om den, men de færreste ved hvad den gør. Registreringsdatabasen håndterer alle de essentielle systemfiler i Windows og har derfor afgørende indflydelse på hvordan en computer klarer sig.

I hovedvinduet i Registry Mechanic klikker du på knappen "Rens din Registry".

Nu vil Registry Mechanic begynde at scanne for fejl og problemer. Scanningen er grundig og kan derfor tage et stykke tid. I toppen kan du løbende følge med i hvor mange problemer Registry Mechanic finder.

Efter scanningen er færdig vil du blive præsenteret for resultaterne. Du kan reparere en del af fejlen i gratis-versionen af Registry Mechanic - resten kræver en registrering af Registry Mechanic. Klik på Reparér.
Forbedrer ydevenen


For at forbedre ydeevnen er det en god ide at bruge Registry Mechanic til at defragmentere registreringsdatabasen - derved komprimeres alle de tunge, og ressourcekrævende, systemfiler. Det vil give en forbedring af ydeevnen i Windows. I hovedvinduet af Registry Mechanic klikker du på Defragmentér din Registry.

Du skal nu igennem en lidt længere proces, hvor Registry Mechanic først analyserer og dernæst komprimerer registreringsdatabasen. Her er det vigtigt at afkrydse feltet "Opret systemgendannelsespunkt" - det er en backup, bare i tilfælde af noget går galt. På den måde kan du altid genskabe Windows i sin nuværende form på kort tid. Klik på Ja for at sætte processen i gang.

Tuneup Windows


Til slut kan du tune indstillingerne i Windows og på den måde frigøre flere ressourcer - desuden vil en del services blive deaktiveret, men bruger du dem alligevel ikke så er det kun en fordel. Klik på knappen Tuneup din services.

Her kan du vælge Minimale Services og dermed deaktivere en lang række services i Windows - mange af disse services er overflødige og gør kun din computer langsommere, hver gang de skal startes.

!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Løs komplicerede ligninger på få sekunder i Windows 10

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 23. januar 2019, 13:20

RedCrab til Windows 10 er er alsidig regnemaskine applikation med en mængde kraftfulde funktioner. Programmet giver dig mulighed for at arbejde på en meget naturlig måde,...
Læs mere...
Sådan blokerer du popup vinduer i din browser

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 22. januar 2019, 11:19

Når du surfer rundt på internettet har du sikkert oplevet de irriterende popup-reklamer, der bogstaveligt popper op på diverse sider. De indeholder som regel kun reklamer og...
Læs mere...
Word til PDF

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 22. januar 2019, 11:04

Det kan være praktisk at omdanne og konvertere Word dokumenter til PDF filer, men umiddelbart koster det penge og er ret besværligt - heldigvis har vi fundet en forholdsvis...
Læs mere...
Hvad er en no-log VPN?

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 28. november 2018, 20:35

Virtuelt, privat netværk, eller VPN'er giver folk mulighed for sikkert at kunne anvende offentlige Wi-Fi hotspots ved at indkode, eller kryptere de data, som bliver sendt,...
Læs mere...
Overvej at lave din online shop i Shopify

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 6. november 2018, 10:16

Digitaliseringen af forretninger er i rivende udvikling i disse år, hvor traditionelle og fysiske butikker flytter online i form af en webshop eller migrerer helt til online...
Læs mere...
Office 2011 til Mac direkte download-link

Af Christopher Vincent Hammer
lørdag 13. oktober 2018, 22:17

Det kan godt være svært at finde download-link til prøveversionen af Microsoft Office 2011 til Mac og det er fordi at alle disse prøveversionen varetages af Microsofts...
Læs mere...