Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Hvad er Office 365
!Undrer du dig over, hvad Office 365 helt præcist er og hvad det kan gøre for din virksomhed? I denne artikel finder du svarene og bliver forhåbentlig så klog, at du kan tage en beslutning på virksomhedens vegne.


Hvordan virker Office 365

Hvor den almindelige Office pakke er noget du køber og ejer, er Office 365 et program du lejer. Office 365 er et program, som virker både online og offline. Med Office 365 får du alle de funktioner, som Office pakken altid har haft, plus ekstra funktioner.

Alle de almindelige Office produkter er inkluderet: Word, Excel, PowerPoint, Outlook og OneNote til pc og Mac. Til pc, er Publisher og Access også inkluderet.

Når du eksempelvis åbner Microsoft Word på din computer, så kan du gemme artiklen i en lokal mappe på computeren, som du plejer. Du kan også vælge at gemme filen i dit OneDrive på computeren. Vælger du at gemme filen i OneDrive, så har du mulighed for at åbne filen i browseren fra en anden enhed, hvor du er logget ind.

F.eks. fra din mobiltelefon, tablet, IPad eller en anden computer som du har adgang til. For at logge ind fra en anden enhed, skal du indtaste brugernavn og password. Derfor er det kun dig, der har adgang til dine filer, medmindre du aktivt vælger at dele dem med andre.


Til virksomheder

Netop muligheden for at kunne dele filer på tværs af enheder og brugere, er en af de helt store fordele ved Office 365 frem for en almindelig Office pakke. Det giver virksomhedens ansatte mulighed for at se og redigere i de samme dokumenter på samme tid, uden at det giver problemer med at gemme filerne.

Dokumenterne gemmes automatisk og løbende i skriveprocessen.
Virksomheden har også mulighed for let at foretage online videokonferencer for både interne og eksterne deltagere, ligesom der er mulighed for opsætning af Outlook mails for alle virksomhedens ansatte.

Microsofts kalenderløsning giver også mulighed for synkronisering af aftaler mellem de ønskede enheder og mellem de brugere som tildeles adgang. Det sikrer, at medarbejdere altid kan finde informationer om hvordan kollegaernes arbejdsuge ser ud. På den måde bruges der langt mindre tid på koordinering af aftaler og mange misforståelser kan undgås.


Flere fordele

En af de helt store fordele ved at leje Office 365, frem for at eje den traditionelle Office pakke, er at du får automatiske opdateringer uden ekstra beregning.

Med Office 365 har du derfor hele tiden de seneste versioner til rådighed og du slipper for at investere i programmer som alligevel hurtigt forældes.

Med Office 365 betaler du pr. bruger og du kan let skalere op og ned løbende, hvis din virksomheds behov varierer.


Hvem udbyder Office 365?

Hvis du er interesseret i at få Office 365 implementeret i din virksomhed, men ikke selv har de nødvendige IT-kompetencer, så er det en god idé at søge assistance udefra. På den måde får du en succesfuld start, uden fejl der senere skal rettes og bruges tid på. Det giver dig frie hænder til at fokusere på driften af din virksomhed, mens håndteringen af din virksomheds data og implementeringen af Office 365 er i professionelle hænder.

Det er vigtigt, at du finder en certificeret Microsoft Partner til at løse hosting opgaven. Vælg derfor en virksomhed som udbyder Office 365. På den måde sikrer du, at leverandøren er pålidelig og opfylder Microsofts kvalitetskriterier. Hvis du selv har stærke IT-medarbejdere i din virksomhed, og vil prioritere ressourcerne til det, så kan du også vælge at håndtere opgaven internt.!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Gode råd til at holde din computer fri fra virus

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 27. august 2019, 17:10

Vi har nok alle på et eller andet tidspunkt prøvet at få virus på vores computer, og det er en meget ubehagelig oplevelse. Men heldigvis er er der ting du kan gøre, og...
Læs mere...
Løs komplicerede ligninger på få sekunder i Windows 10

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 23. januar 2019, 13:20

RedCrab til Windows 10 er er alsidig regnemaskine applikation med en mængde kraftfulde funktioner. Programmet giver dig mulighed for at arbejde på en meget naturlig måde,...
Læs mere...
Sådan blokerer du popup vinduer i din browser

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 22. januar 2019, 11:19

Når du surfer rundt på internettet har du sikkert oplevet de irriterende popup-reklamer, der bogstaveligt popper op på diverse sider. De indeholder som regel kun reklamer og...
Læs mere...
Word til PDF

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 22. januar 2019, 11:04

Det kan være praktisk at omdanne og konvertere Word dokumenter til PDF filer, men umiddelbart koster det penge og er ret besværligt - heldigvis har vi fundet en forholdsvis...
Læs mere...
Hvad er en no-log VPN?

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 28. november 2018, 20:35

Virtuelt, privat netværk, eller VPN'er giver folk mulighed for sikkert at kunne anvende offentlige Wi-Fi hotspots ved at indkode, eller kryptere de data, som bliver sendt,...
Læs mere...
Overvej at lave din online shop i Shopify

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 6. november 2018, 10:16

Digitaliseringen af forretninger er i rivende udvikling i disse år, hvor traditionelle og fysiske butikker flytter online i form af en webshop eller migrerer helt til online...
Læs mere...