Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Gratis online harddisk med Dropbox
!Med dette lille tip vil vi vise en smart og gratis måde at lagre dine filer og data online, imens du har adgang til din konto og filerne fra enhver computer med Internet. Det betyder at du, rent praktisk, kan benytte Dropbox som en online harddisk, når det handler om at uploade, downloade og dele filer. Det smarte ved DropBox er at du kan logge på din online konto fra enhver computer og få adgang til dine filer. Huske at være opmærksom på de skatteregler som gælder ved brugen af arbejdscomputer til private gøremål.

De første 2GB hos Dropbox er gratis og 2GB lagerplads er tilstrækkeligt for langt de fleste brugere, hvis det blot drejer sig om musik, dokumenter og regneark.

Ønsker du at dele film og videofiler med dine venner og bekendte, så er Dropbox også velegnet. Du kan uploade en film til din Dropbox konto og dele den med en ven. Efter du har delt den kan du bare fjerne den fra kontoen og uploade en ny.

I det følgende vil vi gennemgå installationen af Dropbox og vise hvordan du får opsat en gratis Dropbox konto med 2 GB lagerplads.

I gang med Dropbox


Download Dropbox. Start installationen fra dit Skrivebord. Du skal vælge I don't have a Dropbox account.

Når du opretter din Dropbox konto skal du udfylde lidt information såsom navn, e-mail adresse og vælge et kodeord. E-mail adressen er beregnet til tilfælde, hvor brugeren mister sit kodeord og skal have det gensendt.

Du kan nu vælge hvilken størrelse din Dropbox konto skal have - vi anbefaler de 2 GB som er gratis.

Vælg Typical og Dropbox vil blive installeret med standardindstillingerne. Du kan vælge at Take Your og få lidt mere at vide om mulighederne med Dropbox. Bla. fortæller Dropbox dig, at du kan få adgang til de filer som er lagret på din Dropboxs konto fra alle computere med Internetadgang - du skal blot ind på din konto via www.dropbox.com, så kan du download og uploade dine filer.

Efter du har gennemgået introduktionen begynder Dropbox at blive installeret og det kan tage et par minutter. Under vores første installation fik vi meddelelsen at "Programmet svarer ikke" - det var midlertidigt og forsvandt da Dropbox blev installeret. Du kan nu åbne din egen Dropbox mappe.

Du kan nu uploade alle typer af filer til din Dropbox konto, så du altid kan få adgang til dem. Du kan oprette mapper og sortere det indhold du har liggende - f. eks bruger jeg Dropbox til at gemme en del musikfiler, så jeg altid kan afspille dem hvad enten jeg sidder på kontoret eller foran min hjemmecomputer. Hver gang du kopierer eller "trækker" en fil over i din Dropbox mappe, så kan du via værktøjslinjen i nederste højre hjørne se at filen bliver uploadet.

Efter jeg er begyndt at bruge Dropbox er glad for at have en gratis online harddisk, hvor jeg kan gemme mine dokumenter, musik og filer. Jeg behøver ikke at gemme dem på min USB-enhed og risikere at glemme den derhjemme. En anden smart ting ved Dropbox er muligheden for at dele musik og film med mine venner - det er blot at logge på din Dropbox konto online og vælge Share a folder with friends of colleagues. Du kan også invitere andre bekendte til at bruge Dropbox og dele filer med dem.

Redaktionen på Alt-til-Windows.dk kan varmt anbefale Dropbox til vores brugere, hvis de ønsker en gratis online harddisk. Har du behov for mere plads end de 2 BG som er gratis, så kan du altid købe mere plads til en rimelig pris på Dropboxs hjemmeside.!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Løs komplicerede ligninger på få sekunder i Windows 10

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 23. januar 2019, 13:20

RedCrab til Windows 10 er er alsidig regnemaskine applikation med en mængde kraftfulde funktioner. Programmet giver dig mulighed for at arbejde på en meget naturlig måde,...
Læs mere...
Sådan blokerer du popup vinduer i din browser

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 22. januar 2019, 11:19

Når du surfer rundt på internettet har du sikkert oplevet de irriterende popup-reklamer, der bogstaveligt popper op på diverse sider. De indeholder som regel kun reklamer og...
Læs mere...
Word til PDF

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 22. januar 2019, 11:04

Det kan være praktisk at omdanne og konvertere Word dokumenter til PDF filer, men umiddelbart koster det penge og er ret besværligt - heldigvis har vi fundet en forholdsvis...
Læs mere...
Hvad er en no-log VPN?

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 28. november 2018, 20:35

Virtuelt, privat netværk, eller VPN'er giver folk mulighed for sikkert at kunne anvende offentlige Wi-Fi hotspots ved at indkode, eller kryptere de data, som bliver sendt,...
Læs mere...
Overvej at lave din online shop i Shopify

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 6. november 2018, 10:16

Digitaliseringen af forretninger er i rivende udvikling i disse år, hvor traditionelle og fysiske butikker flytter online i form af en webshop eller migrerer helt til online...
Læs mere...
Office 2011 til Mac direkte download-link

Af Christopher Vincent Hammer
lørdag 13. oktober 2018, 22:17

Det kan godt være svært at finde download-link til prøveversionen af Microsoft Office 2011 til Mac og det er fordi at alle disse prøveversionen varetages af Microsofts...
Læs mere...