Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Gratis antivirus til Windows 7 med Kingsoft Antivirus
!Der findes mange freeware antivirus løsninger og ligeledes et stort antal, der lover langt mere end de holder. Problemet er ikke at finde et antivirusprogram som er gratis - det er derimod vanskeligt at finde et gratis antivirusprogram, der rent faktisk fungerer og fanger de virus og malware trusler som er aktiv på nettet. Kingsoft Antivirus er både gratis og særdeles effektivt til beskyttelse af den private brugers computer.

Hvad kan Kingsoft Antivirus?

Kingsoft Antivirus kan opsnappe og fjerne virus, trojanske heste og alskens malware fra din computer. Som en smart sidefunktion fungerer Kingsoft Antivirus uden problemer ved siden af antivirus software som allerede er installeret på computeren.


Kingsoft AntivirusDen almindelige computerbruger har ofte ingen idé om hvor mange trojanske heste, virus og ondsindede spyware programmer, der venter på at angribe computeren. En trojansk hest er en virus, der kan ligne et nyttig og ufarligt program, men tværtimod kommer med en ondsindet kode, der er i stand til at slette data fra din computer eller installere adware og spyware. Den trojanske virus er normalt indlejret på vedhæftede filer, der kommer med e-mails eller downloadede programmer.

Med Kingsoft Antivirus installeret, er det ligesom at have en sikkerhedsekspert til at kigge sig over skulderen. Programmet kører fejlfrit, selv med allerede-installerede antivirus programmer, og giver dermed et ekstra lag af beskyttelse. Du kan surfe sikkert på nettet og f. eks hente filer uden at skulle bekymre dig om at skadelige programmer sniger sig på din computer.

Kingsoft Antivirus er installeret på kort tid og tillader både en komplet scanning eller en "quick" scanning af din computer. Scanningen opsnapper inficerede filer på computeren og løser problemerne med det samme.


Kingsoft AntivirusKingsoft Antivirus har også real-time antivirus kaldet "Boundary Defense" og fungerer ved at alt trafik og filer løbende bliver scannet inden de når computeren. Boundary Defense er effektivt og kræver få systemressourcer at holde aktivt.


Kingsoft AntivirusBoundary Defense har følgende moduler:

  • IM Defense - beskytter computeren imod virus og malware som spredes via chat-applikationer som MSN, ICQ, AOL, Skype og lign.


  • Video Defense - beskytter imod virus som spredes via online videoer som afspilles i browseren.


  • Download Shield - blokerer mistænkelige filer som forsøges downloadet til computeren.


  • USB Defense - blokerer virus som spredes via USB-enheder som tilknyttes computeren.


Derudover har Kingsoft Antivirus to større moduler som vil glæde mange brugere. Det drejer sig om:

  • Internet Explorer Firewall - som blokerer malware, der forsøger at ændre i browserens indstillinger og lede brugeren hen på skadelige sider. Disse trusler kaldes også "hijacking" og "phising" angreb.


  • Anti-hacker - dette modul checker brugerens computer for svagheder og manglende indstillinger i sikkerhedsniveauet som hackere kan udnytte til angreb eller infiltration af computeren.


Konklusion

Vi var positivt overrasket over mulighederne i Kingsoft Antivirus og antallet af avancerede funktioner som er en del af programmet. Det skal jo tages i betragtning, at Kingsoft Antivirus er 100% gratis og ikke indeholder nogle former for tredjeparts reklame eller lign. Husk dog altid på, at freeware antivirus løsninger aldrig er på højde med de kommercielle løsninger. Men kan sagtens være effektive i deres bekæmpelse af virus og det er Kingsoft Antivirus et godt eksempel på.!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Løs komplicerede ligninger på få sekunder i Windows 10

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 23. januar 2019, 13:20

RedCrab til Windows 10 er er alsidig regnemaskine applikation med en mængde kraftfulde funktioner. Programmet giver dig mulighed for at arbejde på en meget naturlig måde,...
Læs mere...
Sådan blokerer du popup vinduer i din browser

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 22. januar 2019, 11:19

Når du surfer rundt på internettet har du sikkert oplevet de irriterende popup-reklamer, der bogstaveligt popper op på diverse sider. De indeholder som regel kun reklamer og...
Læs mere...
Word til PDF

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 22. januar 2019, 11:04

Det kan være praktisk at omdanne og konvertere Word dokumenter til PDF filer, men umiddelbart koster det penge og er ret besværligt - heldigvis har vi fundet en forholdsvis...
Læs mere...
Hvad er en no-log VPN?

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 28. november 2018, 20:35

Virtuelt, privat netværk, eller VPN'er giver folk mulighed for sikkert at kunne anvende offentlige Wi-Fi hotspots ved at indkode, eller kryptere de data, som bliver sendt,...
Læs mere...
Overvej at lave din online shop i Shopify

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 6. november 2018, 10:16

Digitaliseringen af forretninger er i rivende udvikling i disse år, hvor traditionelle og fysiske butikker flytter online i form af en webshop eller migrerer helt til online...
Læs mere...
Office 2011 til Mac direkte download-link

Af Christopher Vincent Hammer
lørdag 13. oktober 2018, 22:17

Det kan godt være svært at finde download-link til prøveversionen af Microsoft Office 2011 til Mac og det er fordi at alle disse prøveversionen varetages af Microsofts...
Læs mere...