Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Gode råd til at holde din computer fri fra virus
!Vi har nok alle på et eller andet tidspunkt prøvet at få virus på vores computer, og det er en meget ubehagelig oplevelse. Men heldigvis er er der ting du kan gøre, og dermed undgå at virussen kan komme ind på din computer. Vi har samlet nogle gode råd, til at holde din computer virusfri.


Hold Windows opdateretNogle finder det irriterende at Windows sommetider skal opdateres. Men faktisk gør de det for at øge sikkerheden og rette fejl med deres kontinuerlige rettelser og opdateringer. Så ved at holde Windows opdateret, får du de nyeste features og bedre beskyttelse.

Sådan opdaterer du Windows 10


Anvend en pålidelig antivirus softwareDet er yder vitalt, at du bruger en god antivirus. Selvom Windows 10 kommer med Windows Defender indbygget, er det bestemt ikke nok. Det er bedre, at du deaktiverer Windows Defender og i stedet bruge et anerkendt og pålideligt stykke antivirus software.

Du kan f.eks. benytte det populære antivirusprogram Norton Security , der giver en effektiv og sikker beskyttelse mod virus og andre trusler på nettet. Det tager ikke længe at installere, men det giver efterfølgende en stor sikkerhed, når du er online.


Brug en malware scannerFor at få ekstra sikkerhed er det en god idé at bruge en malware scanner. Du kan finde en lang række malware scannere gratis på nettet. Det er nemlig ikke alle antivirusprogrammer, der indeholder en malwarescanner. Det er en god idé at bruge en scanner mindst en gang om måneden, eller oftere.

Malwarebytes kan downloades i gratisudgave


Brug din sunde fornuftDette tip er måske det vigtigste. Det er vigtigt, at du bruger din sunde fornuft, når du færdes på nettet. Du kan således selv gøre meget for at undgå at få ubudne gæster på din computer.

• Klik ikke på links i e-mails, hvis du ikke kender afsenderen

• Når du downloader filer, skal du være meget opmærksom. Du skal kun downloade filer fra steder, du kender, og du skal scanne filen for virus efter den er downloadet.

• Vi anbefaler også, at du bruger en adblocker. Mange sider anvender reklamer, og uden adblocker har du ikke kontrol over, hvad du bliver vist. Dette kan være farligt for din computer, da nogle af disse reklamer faktisk kan være fyldt med malware.

• Brug en adgangskodeadministrator. På den måde er du mere sikker, og det kan ikke anbefales, at du bruger samme adgangskode til flere hjemmesider. Det betyder nemlig, at hvis du bliver hacket, så har hackeren adgang til alle dine konti.

• Brug de sociale medier med omtanke. Du skal være opmærksom på, hvor mange personlige oplysninger du giver, og hvem der har adgang til dem.

Hvis du tager disse forholdsregler, når du færdes på nettet, vil du være meget sikker. Det er også en god idé at give disse gode råd videre til venner og familie. Det er nemlig ikke alle, der er klar over, hvor sårbare man er, hvis man færdes på nettet uden den rette beskyttelse.!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Gode råd til at holde din computer fri fra virus

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 27. august 2019, 17:10

Vi har nok alle på et eller andet tidspunkt prøvet at få virus på vores computer, og det er en meget ubehagelig oplevelse. Men heldigvis er er der ting du kan gøre, og...
Læs mere...
Løs komplicerede ligninger på få sekunder i Windows 10

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 23. januar 2019, 13:20

RedCrab til Windows 10 er er alsidig regnemaskine applikation med en mængde kraftfulde funktioner. Programmet giver dig mulighed for at arbejde på en meget naturlig måde,...
Læs mere...
Sådan blokerer du popup vinduer i din browser

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 22. januar 2019, 11:19

Når du surfer rundt på internettet har du sikkert oplevet de irriterende popup-reklamer, der bogstaveligt popper op på diverse sider. De indeholder som regel kun reklamer og...
Læs mere...
Word til PDF

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 22. januar 2019, 11:04

Det kan være praktisk at omdanne og konvertere Word dokumenter til PDF filer, men umiddelbart koster det penge og er ret besværligt - heldigvis har vi fundet en forholdsvis...
Læs mere...
Hvad er en no-log VPN?

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 28. november 2018, 20:35

Virtuelt, privat netværk, eller VPN'er giver folk mulighed for sikkert at kunne anvende offentlige Wi-Fi hotspots ved at indkode, eller kryptere de data, som bliver sendt,...
Læs mere...
Overvej at lave din online shop i Shopify

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 6. november 2018, 10:16

Digitaliseringen af forretninger er i rivende udvikling i disse år, hvor traditionelle og fysiske butikker flytter online i form af en webshop eller migrerer helt til online...
Læs mere...