Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Fordele ved at bruge kabel i stedet for wi-fi til internettet
!Drømmen om den trådløse arbejdsplads, hvor kablerne er sendt på pension, og hvor medarbejderne frit kan flyttes rundt i kontorlandskaberne, kan hurtigt krakelere og ende som lidt af et mareridt. Der er dog mange virksomheder, som snildt kan klare sig med et wi-fi-net som det eneste, men der er også flere, som slet ikke kan klare sig med et wi-fi-net som det eneste. Læs videre og bliv klogere på, hvilke fordele der er ved at anvende kabler fremfor wi-fi til internettet.


Wi-fi dræber hastigheden på dit internet

Det er ingen hemmelighed, at wi-fi er nemt og bekvemmeligt, men et godt gammeldags kabel kan dog være langt den bedste løsning. Hvis du benytter wi-fi, vil du nemlig miste omkring 30 procent af din download-hastighed samt blive ramt af en 10-20 procent højere forsinkelse, end hvis du anvender et kabel direkte til din computer. Specielt på arbejdspladsen kan wi-fi nedsætte produktiviteten, og her bør man skifte wi-fi ud med kabler for at forbedre arbejdsmiljøet.

Problemerne med hastigheden opstår blandt andet, fordi mange wi-fi-routere anvender den samme kommunikationskanal og dermed forstyrrer hinanden - ligesom fysiske barrierer på arbejdspladsen (møbler, vægge og døre).

Gå på jagt efter de rette kabler til virksomheden her hos Wattoo.


Find det rette bredbånd til arbejdspladsen

Det er i dag stort set umuligt at drive en virksomhed uden at have en stabil internetforbindelse. Og derfor er fibernet og bredbånd næsten altid den bedste løsning frem for mobilt internet.

Som virksomhed kan du gøre klogt i at vælge en bredbåndsløsning fra en af de store danske udbydere, så du også er sikker på, at firmaet eksisterer i morgen. De nye og mindre selskaber kommer og går, og det kan derfor være en smule risikabelt, hvis din virksomhed i høj grad afhænger af at have en stabil internetforbindelse.

Hvis I er mere end 10 personer i virksomheden, kan du med fordel undersøge, om det er muligt at få fibernet. Det største problem med en almindelig bredbåndsforbindelse til erhverv er, at man på bredbånd bliver nødt til at dele båndbredden imellem de computere, som er koblet på internettet.

Dette er ikke tilfældet, hvis der benyttes fibernet, som er et synkront netværk. Med fibernet kan I være lige så mange online samtidigt, som i har behov for - uden at de skal dele båndbredden, hvilket er utroligt vigtigt, hvis der er mange, der skal arbejde sammen på den samme adresse. Du kan læse mere om fibernetudbyderne hos Netkablet.dk.


Stabilitet er altafgørende

Prisen er naturligvis en afgørende faktor, men når du driver virksomhed, er stabilitet et vigtigt nøgleord, når det kommer til bredbånd. Du vil få den mest stabile forbindelse ved at vælge fibernet – problemet er dog bare, at fibernet endnu ikke er tilgængeligt i hele landet. Der findes dog efterhånden en del forskellige udbydere, der kan tilbyde dig dette - afhængig af hvor du befinder dig i landet.

Hvis du har brug for at tage internetforbindelsen med ud - for eksempelvis som kørende sælgere - kan mobilt bredbånd være den bedste løsning for virksomheden. Her kan man nemlig koble sig på internettet via et USB-stik, ligegyldigt hvor man befinder sig.!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Løs komplicerede ligninger på få sekunder i Windows 10

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 23. januar 2019, 13:20

RedCrab til Windows 10 er er alsidig regnemaskine applikation med en mængde kraftfulde funktioner. Programmet giver dig mulighed for at arbejde på en meget naturlig måde,...
Læs mere...
Sådan blokerer du popup vinduer i din browser

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 22. januar 2019, 11:19

Når du surfer rundt på internettet har du sikkert oplevet de irriterende popup-reklamer, der bogstaveligt popper op på diverse sider. De indeholder som regel kun reklamer og...
Læs mere...
Word til PDF

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 22. januar 2019, 11:04

Det kan være praktisk at omdanne og konvertere Word dokumenter til PDF filer, men umiddelbart koster det penge og er ret besværligt - heldigvis har vi fundet en forholdsvis...
Læs mere...
Hvad er en no-log VPN?

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 28. november 2018, 20:35

Virtuelt, privat netværk, eller VPN'er giver folk mulighed for sikkert at kunne anvende offentlige Wi-Fi hotspots ved at indkode, eller kryptere de data, som bliver sendt,...
Læs mere...
Overvej at lave din online shop i Shopify

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 6. november 2018, 10:16

Digitaliseringen af forretninger er i rivende udvikling i disse år, hvor traditionelle og fysiske butikker flytter online i form af en webshop eller migrerer helt til online...
Læs mere...
Office 2011 til Mac direkte download-link

Af Christopher Vincent Hammer
lørdag 13. oktober 2018, 22:17

Det kan godt være svært at finde download-link til prøveversionen af Microsoft Office 2011 til Mac og det er fordi at alle disse prøveversionen varetages af Microsofts...
Læs mere...