Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Brug Defraggler til oprydning på harddisken
!Defraggler er et godt freeware program, som udelukkende er udviklet til at hjælpe brugeren med at rydde op i overflødige filer på harddisken. Rent teknisk, så kan du bruge Defraggler til at defragmentere hele din harddisk og dermed gør det nemmere for Windows at finde filer og afvikle programmer. Defraggler er på dansk.

For de teknisk-minded, så understøtter Defraggler både NTFS og FAT32 filsystemer.


Efter du har downloadet Defraggler, installeret og startet programmet vil du se en relativ enkel brugerflade. I toppen under Drive er alle de harddisk og partitioner (opdelte harddiske) som er tilknyttet din computer.

Du se lidt information om hver harddisk - f. eks kapacitet, optaget plads, ledig plads og hvor "fragmenteret" harddisken er. Jo mere fragmenteret en harddisk er desto mere rodet er filerne og alt data placeret. Det er Defragglers opgave at rydde op i filerne og placere dem på en hensigtsmæssig måde, så harddisken fungerer hurtigere.

I bunden kan du se fire halvstore knapper: Analyse, Defrag, Pause og Stop.

Vælg nu din primære harddisk i toppen af Defraggler - det er sikkert et drev kaldet System (C:) og klikke på knappen Analyze.

Nu vil Defraggler køre en kort analyse af din harddisk og beregne hvor rodet filerne er placeret. Nu analysen er færdig kan du se teksten "Analysis Complete" og her viser Defraggler bla. hvor fragmenteret harddisken er.

I dette tilfælde er der 33 % Fragmentering og det betyder sådan lidt forenklet, at cirka en tredjedel af harddisken er rodet. Derfor skal vi sætte Defraggler til at rydde op. Klik på pilen der peger nedad på knappen Defrag. Du kan nu vælge mellem Defragmenter eller Hurtig Defragmentering.

Defragmenter - Er den mest grundige måde at rydde op på din harddisk og kræver samtidigt længere tid. Det kan klart anbefales, at bruge denne metode, hvis du vil opnå det bedste resultat.


Hurtig Defragmentering - Er en hurtig, men mindre grunding oprydning på din harddisk. Er mest relevant, hvis du bruger computeren til at arbejde på ved siden af defragmenteringen.


Så simpelt, men effektivt er Defraggler - programmet et nemt at bruge og resultaterne er rigtigt gode. Især når man tager i betragtning, at Defraggler er freeware og koster derfor ikke noget at bruge. Piriform, der udvikler Defraggler, laver løbende opdateringer til Defraggler og det betyder at Defraggler hele tiden bliver bedre og bedre.!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Løs komplicerede ligninger på få sekunder i Windows 10

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 23. januar 2019, 13:20

RedCrab til Windows 10 er er alsidig regnemaskine applikation med en mængde kraftfulde funktioner. Programmet giver dig mulighed for at arbejde på en meget naturlig måde,...
Læs mere...
Sådan blokerer du popup vinduer i din browser

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 22. januar 2019, 11:19

Når du surfer rundt på internettet har du sikkert oplevet de irriterende popup-reklamer, der bogstaveligt popper op på diverse sider. De indeholder som regel kun reklamer og...
Læs mere...
Word til PDF

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 22. januar 2019, 11:04

Det kan være praktisk at omdanne og konvertere Word dokumenter til PDF filer, men umiddelbart koster det penge og er ret besværligt - heldigvis har vi fundet en forholdsvis...
Læs mere...
Hvad er en no-log VPN?

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 28. november 2018, 20:35

Virtuelt, privat netværk, eller VPN'er giver folk mulighed for sikkert at kunne anvende offentlige Wi-Fi hotspots ved at indkode, eller kryptere de data, som bliver sendt,...
Læs mere...
Overvej at lave din online shop i Shopify

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 6. november 2018, 10:16

Digitaliseringen af forretninger er i rivende udvikling i disse år, hvor traditionelle og fysiske butikker flytter online i form af en webshop eller migrerer helt til online...
Læs mere...
Office 2011 til Mac direkte download-link

Af Christopher Vincent Hammer
lørdag 13. oktober 2018, 22:17

Det kan godt være svært at finde download-link til prøveversionen af Microsoft Office 2011 til Mac og det er fordi at alle disse prøveversionen varetages af Microsofts...
Læs mere...