Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Afinstaller nemt programmer fra Windows
!Man skulle tro at det at fjerne programmer fra Windows og din harddisk er en let opgave med den indbyggede funktion til formålet i Windows. Men det er desværre ikke helt tilfældet.

Selvom den funktion som Windows har som du finder via Kontrolpanel -> "Fjern Programmer og Funktioner" virker til at afinstallere programmet og fjerne det fra Skrivebordet, så er det lidt at sammenligne med at springe over hvor gærdet er lavest. Meget bliver desværre efterladt i Windows og på din harddisk efterfølgende.

Når du kører den normale afinstallation via Windows og "Fjern Programmer og Funktioner", så starter Windows blot programmets egen afinstallationsproces og massevis af programmer ønsker ikke gennemføre denne proces 100% og enkle vil endda helst blive på din computer kan man sige.

For at sørge for en effektiv og komplet afinstallation af de programmer du ønsker fjernet fra Windows vil vi anbefale at du anvende GeekUninstaller - GeekUninstaller er et freeware program som hurtigt og nemt fjerner alle dele af uønsket software fra Windows.


Download GeekUninstallerPå mange måder ligner GeekUninstaller Kontrolpanlet og præsenterer også en oversigt over alle de programmer som er installeret i Windows for dig. Du kan fra oversigten vælge hvilke programmer du ønsker at afinstallere - desuden har du mulighed for at tilføje eller fjerne dele af et program, hvis det er nødvendigt.

Skulle du løbe ind i et genstridigt program kan du anvende funktionen "Force Removal" og så skruer GeekUninstaller bissen på og fjerner programmet med magt.


geek-uninstaller


Uanset hvilken måde du anvender til at fjerne et program, så vil GeekUninstaller efterfølgende udføre en komplet scanning af dit system for at søge efter "rester" af programmet som også bør fjernes. Fordelen er, at det forhindrer gamle programmer i at optage unødvendig plads både på harddisken og i registreringsdatabasen i Windows.

GeekUninstaller tilbyder kun få funktioner, men de er til gengæld fantastisk nyttige og nemme at anvende. Brugerfladen er enkelt opbygget og det er bestemt overskueligt og hurtigt at gennemføre en afinstallation med programmet.


Konklusion:

GeekUninstaller er et godt alternativ til den indbyggede "Fjern Programmer" funktion i Windows og er GeekUninstaller langt mere effektivt i sin oprydning.!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Gratis uundværlige dagligdags apps til Windows

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 11. juni 2018, 16:35

Der findes et hav af apps på markedet, og det er slet ikke til at finde hoved og hale i, hvad de forskellige skal bruges til, og hvilke der er mest brugbare at benytte sig af....
Læs mere...
Office 2011 til Mac direkte download-link

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 4. juni 2018, 14:29

Det kan godt være svært at finde download-link til prøveversionen af Microsoft Office 2011 til Mac og det er fordi at alle disse prøveversionen varetages af Microsofts...
Læs mere...
Gratis alternativ til Microsoft Office

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 28. februar 2018, 14:27

LibreOffice har for længe siden bevæget sig fremad fra at være en udløber af OpenOffice-projektet. Det er nu det direkte alternativ til Microsoft Office, og som program...
Læs mere...
Download videoer fra YouTube og Facebook

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 28. februar 2018, 14:17

4K Video Downloader gør det let at downloade videoer fra YouTube, Facebook, Vimeo, Dailymotion, Metacafe og andre populære videotjenester. For at begynde skal du ganske...
Læs mere...
Tweak Windows 10 med Ultimate Windows Tweaker

Af Christopher Vincent Hammer
fredag 16. februar 2018, 00:15

Ultimate Windows Tweaker til Windows 10 er en alt-i-en freeware løsning med over 200 tweaks til optimering og individualisering af styresystemet for at gøre Windows 10...
Læs mere...
Et par gratis tips om computersikkerhed

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 14. februar 2018, 14:24

Antivirusprogrammer er ikke perfekte – især Microsofts Security Essentials har et rigtigt skidt rygte eftersom Microsoft ikke opdaterer det på dagligt basis. Hvis du alene...
Læs mere...