Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Afinstaller nemt programmer fra Windows
!Man skulle tro at det at fjerne programmer fra Windows og din harddisk er en let opgave med den indbyggede funktion til formålet i Windows. Men det er desværre ikke helt tilfældet.

Selvom den funktion som Windows har som du finder via Kontrolpanel -> "Fjern Programmer og Funktioner" virker til at afinstallere programmet og fjerne det fra Skrivebordet, så er det lidt at sammenligne med at springe over hvor gærdet er lavest. Meget bliver desværre efterladt i Windows og på din harddisk efterfølgende.

Når du kører den normale afinstallation via Windows og "Fjern Programmer og Funktioner", så starter Windows blot programmets egen afinstallationsproces og massevis af programmer ønsker ikke gennemføre denne proces 100% og enkle vil endda helst blive på din computer kan man sige.

For at sørge for en effektiv og komplet afinstallation af de programmer du ønsker fjernet fra Windows vil vi anbefale at du anvende GeekUninstaller - GeekUninstaller er et freeware program som hurtigt og nemt fjerner alle dele af uønsket software fra Windows.


Download GeekUninstallerPå mange måder ligner GeekUninstaller Kontrolpanlet og præsenterer også en oversigt over alle de programmer som er installeret i Windows for dig. Du kan fra oversigten vælge hvilke programmer du ønsker at afinstallere - desuden har du mulighed for at tilføje eller fjerne dele af et program, hvis det er nødvendigt.

Skulle du løbe ind i et genstridigt program kan du anvende funktionen "Force Removal" og så skruer GeekUninstaller bissen på og fjerner programmet med magt.


geek-uninstaller


Uanset hvilken måde du anvender til at fjerne et program, så vil GeekUninstaller efterfølgende udføre en komplet scanning af dit system for at søge efter "rester" af programmet som også bør fjernes. Fordelen er, at det forhindrer gamle programmer i at optage unødvendig plads både på harddisken og i registreringsdatabasen i Windows.

GeekUninstaller tilbyder kun få funktioner, men de er til gengæld fantastisk nyttige og nemme at anvende. Brugerfladen er enkelt opbygget og det er bestemt overskueligt og hurtigt at gennemføre en afinstallation med programmet.


Konklusion:

GeekUninstaller er et godt alternativ til den indbyggede "Fjern Programmer" funktion i Windows og er GeekUninstaller langt mere effektivt i sin oprydning.!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Løs komplicerede ligninger på få sekunder i Windows 10

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 23. januar 2019, 13:20

RedCrab til Windows 10 er er alsidig regnemaskine applikation med en mængde kraftfulde funktioner. Programmet giver dig mulighed for at arbejde på en meget naturlig måde,...
Læs mere...
Sådan blokerer du popup vinduer i din browser

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 22. januar 2019, 11:19

Når du surfer rundt på internettet har du sikkert oplevet de irriterende popup-reklamer, der bogstaveligt popper op på diverse sider. De indeholder som regel kun reklamer og...
Læs mere...
Word til PDF

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 22. januar 2019, 11:04

Det kan være praktisk at omdanne og konvertere Word dokumenter til PDF filer, men umiddelbart koster det penge og er ret besværligt - heldigvis har vi fundet en forholdsvis...
Læs mere...
Hvad er en no-log VPN?

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 28. november 2018, 20:35

Virtuelt, privat netværk, eller VPN'er giver folk mulighed for sikkert at kunne anvende offentlige Wi-Fi hotspots ved at indkode, eller kryptere de data, som bliver sendt,...
Læs mere...
Overvej at lave din online shop i Shopify

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 6. november 2018, 10:16

Digitaliseringen af forretninger er i rivende udvikling i disse år, hvor traditionelle og fysiske butikker flytter online i form af en webshop eller migrerer helt til online...
Læs mere...
Office 2011 til Mac direkte download-link

Af Christopher Vincent Hammer
lørdag 13. oktober 2018, 22:17

Det kan godt være svært at finde download-link til prøveversionen af Microsoft Office 2011 til Mac og det er fordi at alle disse prøveversionen varetages af Microsofts...
Læs mere...