Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Programmer - Backup - Paragon Backup & Recovery Free 2013Paragon Backup & Recovery Free 2013


Paragon Backup & Recovery kan både tage backup af data på harddisken og genskabe backup-kopier i tilfælde af, at data er gået tabt eller slettet fra computerens harddisk. Ofte er gratis-programmer til backup fyldt med begrænsninger, så man anspores til at købe den fulde version af programmet - men med Paragon Backup & Recovery er det ikke tilfældet. Der er masser af funktionalitet i Paragon Backup & Recovery og du har adgang til mange nyttige funktioner.

Efter du har valgt et drev som du ønsker at tage backup af, så kan du definere destinationen for din backup - du kan vælge imellem et lokalt drev, netværks-drev, CD, DVD eller Blu-ray. Du kan fravælge forskellige filtyper som ikke skal med i din backup, tilføje kodeord til den færdige backup og meget mere.

Via en planlægninsagent kan du specificere, at en backup-rutine skal afvikles dagligt, ugentligt, månedligt etc.

Skifter du til "Advanced Mode" i Paragon Backup & Recovery har du endnu flere muligheder. Du kan bla. skabe differentierede backup-kopier af dine drev og meget mere.

Det er ligeledes nemt at genskabe en backup-kopi. Og Paragon Backup & Recovery kan hjælpe dig med at oprette en Recovery Disc, så du altid kan genskabe data selvom computeren er brudt samme og ikke vil starte op normalt.

VIGTIGT

Paragon Backup & Recovery kræver, at du registrerer dig for at modtage produktnøglen til aktivering. Du skal blot klikke "Registration" knappen i løbet af installationen og indtaste dit navn, land og mail-adresse. Du vil herefter modtage detaljerne per e-mail indenfor kort tid.

Forfatter Christopher V. Hammer
Bit type 32/64 bit
Tilføjet
Sidst opdateret 25-08-2015
Størrelse 104.90 MB
Producent Paragon
Screenshot