Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Programmer - Sikkerhed - Panda Internet SecurityPanda Internet Security


Sikkerhedsfirmaet Panda har fornyeligt udgivet en ny version af deres sikkerhedspakke - Panda Internet Security. Panda Internet Security er en komplet sikkerheds-løsning for virksomheder og hjemmebrugere, som beskytter mod Internet-trusler som orme, hacker-angreb, vira, spyware, online svindel og forhindrer også datatyveri (login oplysninger, kreditkortnumre, mv). Den nye Panda Internet Security har tilføjet Panda USB Vaccine teknologi, beskytter dit USB-drev imod virus-infektion og integrerer Anti-Banking Trojan Engine, der kan registrere de farligste identitetstyveri-trusler som bruges af cyber-criminals at stjæle dine bank oplysninger. Panda Internet Security har også forældre.

Fungerer forældrekontrol, som lader børn surfe sikkert på Internettet ved at blokere adgangen til voldeligt, pornografisk og racistisk indhold, såvel som andre upassende websteder. Desuden er den nyeste version af Panda forbedret med anti-rootkit-teknologien, der kan finde og fjerne rootkits som bruges af malware eller hackere.

For at du altid har adgang til dine vigtigste systemfiler, så sørger Panda Internet Security for automatiske at tage backup-kopier af de vigtigste dokumenter og filer på din PC.

Forfatter Christopher V. Hammer
Bit type 32 bit
Attention Fungerer med alle versioner af Windows.

Tilføjet
Sidst opdateret 27-09-2017
Størrelse 85.83 MB
Producent Panda Software
Screenshot