Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Programmer - Drivers - PC UpdaterPC Updater


Med PC Updater kan du på én gang få opdateret alt på din PC fra drivers til dine hardware komponenter til de nyeste versioner af alle de software programmer som du har installeret i Windows. PC Updater er på dansk. Efter du har installeret PC Updater vil programmet begynder med at tjekke din computer for drivers som er beskadigede, gamle eller forkert installeret - hvis f. eks dit lydkort ikke virker eller printer ikke kan printe, så er det pågældende enheds drivers som er "skurken". PC Updater finder alle drivers, der er problemer med og sørger for at den nyeste bliver downloadet og installeret i dit Windows.

Så oplever du problemer med hardware komponenter, så kan du i langt de fleste tilfælde regne med at en opdatering af drivers er løsningen. PC Updater opdaterer også alle de software versioner du har installeret i Windows - det gælder alt fra dit anti-virus program, firewall til DVD-afspiller og browser.

Som en sikkerhedsforanstaltning, så sørger PC Updater for at tage backup hver eneste gang du opdaterer en driver eller software version, så du altid kan genskabe en tidligere version af Windows.

Forfatter Christopher V. Hammer
Bit type 32/64 bit
Tilføjet
Sidst opdateret 07-06-2017
Størrelse 11.44 MB
Producent PC-Updater
Screenshot