Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Windows Live SkyDrive til Windows 8
!Microsoft har netop opdateret siden omhandlende Windows Live SkyDrive med et nyt smartere og stilfuldt udseende - Windows Live SkyDrive er også blevet optimeret til at understøtte Windows 8 med en masse smarte funktioner.


Windows Live SkyDriveWindows Live SkyDrive har ikke blot fået en nyt Metro-inspireret udseende, men er også blevet optimeret til Windows 8 - du kan se et smugkig på SkyDrive til Windows 8 her.

Idéen med Windows Live SkyDrive er, at denne Microsoft cloud-service skal integreres i Windows 8 og gøre det smertefrit at få tilgang til alt dit indhold, data og filer fra alle steder (andre enheder med Internetadgang).

Microsoft har lavet en lille videopræsentation af Windows Live SkyDrive som du kan se via følgende YouTube video:

Hvad får du med Windows Live SkyDrive?


Windows Live SkyDrive er en gratis service fra Microsoft som, i bund og grund, fungerer som en cloud-baseret backupløsning - samtidigt med at du nemt kan tilgå din konto fra enhver computer og dele data med andre brugere. Læs flere fordele ved Windows Live SkyDrive her:


Opbevaring: Gem tusindvis af billeder og filer. SkyDrive viser hele tiden hvor meget lagerplads, du har tilbage.

Organisering: Arranger dine filer i mapper og undermapper, som du selv opretter.

Kontrol: Vælg tilladelser for hver mappe du opretter. Behold dine private billeder, filer og favoritter i personlige mapper, så du kan holde dem private. I delte mapper kan du dele filer med dit Windows Live-netværk, dit udvidede netværk og folk på din kontaktliste, eller i offentlige mapper, så de kan ses af alle på internettet.

Foretrukne: Hold styr på dine foretrukne hjemmesider, selv når du ikke bruger din egen computer.

Fleksibilitet: Upload et foto eller fil op til 50 megabyte (MB) i størrelse. Du kan flytte, kopiere, slette, omdøbe og tilføje billedtekst til dine billeder og filer, når du uploader dem.

Visning: Billeder gemt som JPG, JPEG, GIF, BMP, PNG, TIF, og TIFF filtyper vises med thumbnail billeder, og kan ses af andre brugere på SkyDrive, eller i en online diasshow, hvis pågældende brugere har de nødvendige tilladelser til at se dem .

Deling: Del links direkte til dine mapper, filer og fotos, eller integrere dine fotos og filer i din blog eller hjemmeside. Du kan også gøre andre brugere opmærksom på at du har føjet deres billeder til SkyDrive ved at tilføje tags.


!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Tjek din pension på Android og iOS enheder

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 23. januar 2019, 14:10

Danica har udviklet en app til deres kunder som hjælper dem med at få et overblik over deres pensionsordninger, den hedder Danica Mobilpension. Deres app kan installeres på...
Læs mere...
Få overblik over din økonomi med Spiir

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 23. januar 2019, 13:53

Spiir er en smart app som er udviklet til både Android og iPhone/iPad og den kan hjælpe dig med at få et bedre overblik over din økonomi, samt holde styr på dit forbrug og...
Læs mere...
Start din egen virksomhed med disse tips

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 23. januar 2019, 13:37

Hvis du går med iværksætter-drømme, så er du kommet til det helt rette sted.
I denne artikel gives der tips til, hvordan du får stablet din drømme virksomhed på...

Læs mere...
SEO kan være altafgørende for din blog

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 22. januar 2019, 15:08

Har du en blog, eller skal du i gang med at lave en blog, er du sikkert allerede inde i, at der findes alverdens forskellige buzzwords, du skal forholde dig til. Er det en blog,...
Læs mere...
Sådan får du mest ud af Office pakken til Windows

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 7. januar 2019, 11:33

Hvis du ikke allerede kender eller bruger Microsoft Office, får du i denne artikel et lille indblik i dets mange muligheder. Microsoft Office er en samling af populære...
Læs mere...
Sæt skub i din trådløse forbindelse!

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 19. november 2018, 21:16

Det moderne liv er utrolig afhængigt af en stabil og hurtig internetforbindelse. Uden en stabil internetforbindelse er vi afskåret fra omverdenen, og der kan hverken streames...
Læs mere...