Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Vigtigheden af it-løsninger til administration af ejendomme
!En it-løsning er essentiel, hvis du arbejder med ejendomsadministration. It-systemet er med til at hjælpe dig i forbindelse med dine arbejdsopgaver inden for udlejning. Hvis du ikke har et it-system, kan dine arbejdsopgaver hurtigt blive uoverskuelige. Og du bruger unødvendig tid på at udføre dem.

I dag findes der mange udbydere, som tilbyder forskellige it-løsninger i forbindelse med ejendomsadministration. Derfor er det ikke den opgave, som vil blive sværest at gennemføre. Det kan være mere udfordrende at finde den udbyder, som kan levere det, du ønsker. Og som matcher dine behov og værdier.

Valg af it-system


 

Hvis du ejer flere ejendomme, kan du altså ikke undvære en it-løsning. Det gør dine arbejdsopgaver meget nemmere. Og det er i særdeleshed følgende opgaver, som bliver mere overskuelige:


  • Udlejning

  • Drift og vedligeholdelse

  • Huslejeopkrævning


  Det er derfor alfa og omega, at dit valgte it-system understøtter de arbejdsopgaver og arbejdsgange, som du har. Det vil sige, at hvis du både er på kontoret og ude hos dine lejere, skal systemet kunne håndtere dette. Det kunne eksempelvis være i forbindelse med et syn af en lejlighed.

  It-systemerne på det danske marked kan enten være udviklede af private eller baseret på et ERP-system. Det vil sige, at flere leverandører har tilladelse til at anvende Microsoft Dynamics NAV. Om du ønsker det ene eller det andet, afhænger af din situation. Og dine forventninger til et fremtidigt it-system.

  Inden du finder din kommende it-løsning, skal du vurdere, hvad det er, du har brug for. Hvis det er enkelte løsninger eller produkter, skal du finde en udbyder, som tilbyder dette. Det kan også være løsninger i forbindelse med dine medarbejdere, som skal have bedre muligheder. Det kan være muligheden for at yde god og hurtig service til sine kunder.

  Derfor skal du have et it-system


   

  Vi ved, at der i forbindelse med ejendomsadministration er mange bolde i luften. Og derfor kan det være en god idé at alliere sig med en professionel. Eller en, som eventuelt kan overtage et par arbejdsområder for at lette din arbejdsbyrde. Uanset om du ønsker professionel hjælp eller ej, er der fortsat mange grunde til, at du bør have et it-system.

  Det er blandt andet en god idé, så du kan tilbyde:

  • Automatiske opkrævninger

  • Sikker administration

  • Digitalisering af ejendomsdriften.


  Med automatiske opkrævninger bliver det meget nemmere for dig. Systemet kan både beregne og lave periodiske opkrævninger. Det kan være gennem PBS. Du sparer altså en masse tid, og du mindsker risikoen for dobbeltregistreringer og tastefejl.

  Når du vælger et it-system, bliver det en integreret løsning. Desuden kan du samle alle dine filer ét sted, og det bliver langt mere overskueligt. Og du vil kunne passe bedre på dine lejeres personfølsomme data. Det skaber mere tryghed blandt dine lejere. Nogle systemer tilbyder desuden at klassificere dine data ud fra følsomhed. Og det er særligt smart og anvendeligt.

  Som nævnt hjælper digitaliseringen af din ejendomsadministration med at gøre det nemmere for dig. Og det betyder også, at du kan sætte fokus på det, som er vigtigt. Især for dig og dine lejere.!  Dine muligheder:


  Gå tilbage        
  Link til fil
      Tilføj en kommentar


 • Den bedste og billigste internetløsning til din PC

  Af Christopher Vincent Hammer
  torsdag 29. august 2019, 15:47

  Sponsoreret

  Opgaven at skulle finde den PC, der passer perfekt til dig, kan være vanskelig. Men det kan faktisk være endnu sværere at skulle finde den type internet, der...

  Læs mere...
  Vigtigheden af it-løsninger til administration af ejendomme

  Af Christopher Vincent Hammer
  torsdag 22. august 2019, 15:09

  En it-løsning er essentiel, hvis du arbejder med ejendomsadministration. It-systemet er med til at hjælpe dig i forbindelse med dine arbejdsopgaver inden for udlejning. Hvis...
  Læs mere...
  Sådan sparer du penge på en ny computer

  Af Christopher Vincent Hammer
  tirsdag 16. juli 2019, 16:26

  Det er altid dejligt med en computer, der fungerer optimalt, og som er en af de nyere modeller på markedet. Men det kan også være en dyr fornøjelse at finde sig en ny...

  Læs mere...
  Sådan handler du sikkert på nettet

  Af Christopher Vincent Hammer
  torsdag 11. juli 2019, 13:20

  Mange fristes i dag til at købe varerne online, og det er med god grund. Der er nemlig mange fordele forbundet med online handel, og så er det nemt og bekvemt for dig. Men der...
  Læs mere...
  Guide: Bliv klogere på VPN

  Af Christopher Vincent Hammer
  torsdag 13. juni 2019, 09:15

  Har du længe hørt omkring VPN, men er aldrig rigtig blevet introduceret til, hvad det egentligt er? Så er der hjælp at hente med denne guide. Her vil du nemlig blive guidet...
  Læs mere...
  Sådan forhandler du løn, hvis du arbejder i IT-branchen

  Af Christopher Vincent Hammer
  mandag 20. maj 2019, 10:18

  IT-branchen er en af de hurtigst voksende industrier og omsatte i 2017 for 223,7 mia. kr. Så stor en industri beskæftiger selvsagt også en stor mængde medarbejdere i hele...
  Læs mere...