Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Tips til den uerfarne it-bruger
!

Uanset om du kan lide det eller ej, så har den digitale udvikling ikke tænkt sig at vende lige foreløbigt. Hvad der i 1820 startede ved opdagelsen af elektromagnetisme, er i dag en af de mest essentielle dele af det moderne samfund. Du kan i dag bruge IT til alt.

Det er lige før du ikke behøver nogensinde at gøre noget manuelt. Så ekstrem behøver du selvfølgelig ikke at være, men pointen er bare, at du med nogle små simple it-tips kan gøre din daglige tilværelse mere bekvem. Læs videre og få inspiration til hvordan.

 

Et bedre arbejdsmiljø

Hvis du sidder med en lederposition, er en af dine vigtigste egenskaber at sikre et godt og produktivt arbejdsmiljø. Det er der selvfølgelig mange måder at gøre på.

Først og fremmest kan du sikre det ved at implementere nogle gode it-styresystemer i din virksomhed. Disse har det med at gøre arbejdsgangen lettere, og derved højne produktiviteten. Det er dog ikke nok bare at implementere sådanne systemer. For at det skal sikre et bedre arbejdsmiljø, skal du også undervise dine medarbejdere i at benytte dem.

Du kan også vælge at gå til opgaven mere direkte. Det kan for eksempel være ved at give dine medarbejdere en firmagave. Dette viser dem, at du værdsætter deres hårde arbejde, hvilket ofte resulterer i, at de fremtidigt vil arbejde endnu hårdere.

 

I tilfælde af at uheldet er ude

Med internettets fremkomst er det ofte meget hurtigere at reagere i pressede situation. Du kan med enkelte klik have kontakt til folk fra hele verden.

Hvis du er syg, behøver du ikke at ringe ind til lægen, men kan som regel bare booke over internettet. Det gælder også mere komplekse situationer som ved et dødsfald. Der er hertil rigtig mange formaliteter og praktiske irritationsmomenter, du bare skal have overstået på den mest smertefrie måde muligt.

Et af dem er opdeling af arven. Det kan hurtigt gå hen og blive en rigtig penibel situation. Specielt ved privat skifte er det ofte essentielt at have en advokat indover. Med internettets fremkomst er det blevet meget lettere at kontakte sådan en, der kan tage sig af alt det praktiske og juridiske.

 

Din boligsituation

Hvis du går og overvejer at flytte, er det på grund af internettet på mange parametre meget lettere, end det var for nogle år siden.

Et er de mange platforme, hvorpå du kan tjekke ledige boliger. På boligportalen, findroommate osv. er der mange tusinder boligmuligheder over hele landet. Før i tiden skulle du helst kende nogle, der kendte nogle for at finde en lejlighed eller et hus. Sådan er det heldigvis ikke længere.

Derudover er der hele situationen, efter du har fundet boligen. Med et par enkelte klik kan du finde de rigtige flyttemænd til at bistå dig med flytningen. Du kan gennem diverse anmeldelser på internettet endda i meget højere grad finde de bedste flyttevirksomheder.

 

Uddannelse

Viden og information er med internettets udbredelse blevet meget lettere tilgængeligt. Det er nærmest kun din kreativitet, der sætter grænser for tilegnelse af viden.

Det gælder alle former for uddannelse. Om det er online kurser, aftentimer, eller bare YouTube ligger det alt sammen på internettet. Med udbredelsen af diverse apps på smartphones er dette blevet endnu mere eksplicit. Hvis du for eksempel vil lære et nyt sprog, kan du lynhurtigt og ofte ganske gratis, downloade en app til at bistå dig med dette. Dette er ofte fordelagtigt, da du så ikke behøver at sidde på en desktop, mens du lærer. At hjemmesider bliver mere og mere mobilvenlige er en tendens, der helt generelt underbygger it-mulighederne, og som gør det endnu mere relevant at hoppe med på it-vognen.

!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Tjek din pension på Android og iOS enheder

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 23. januar 2019, 14:10

Danica har udviklet en app til deres kunder som hjælper dem med at få et overblik over deres pensionsordninger, den hedder Danica Mobilpension. Deres app kan installeres på...
Læs mere...
Få overblik over din økonomi med Spiir

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 23. januar 2019, 13:53

Spiir er en smart app som er udviklet til både Android og iPhone/iPad og den kan hjælpe dig med at få et bedre overblik over din økonomi, samt holde styr på dit forbrug og...
Læs mere...
Start din egen virksomhed med disse tips

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 23. januar 2019, 13:37

Hvis du går med iværksætter-drømme, så er du kommet til det helt rette sted.
I denne artikel gives der tips til, hvordan du får stablet din drømme virksomhed på...

Læs mere...
SEO kan være altafgørende for din blog

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 22. januar 2019, 15:08

Har du en blog, eller skal du i gang med at lave en blog, er du sikkert allerede inde i, at der findes alverdens forskellige buzzwords, du skal forholde dig til. Er det en blog,...
Læs mere...
Sådan får du mest ud af Office pakken til Windows

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 7. januar 2019, 11:33

Hvis du ikke allerede kender eller bruger Microsoft Office, får du i denne artikel et lille indblik i dets mange muligheder. Microsoft Office er en samling af populære...
Læs mere...
Sæt skub i din trådløse forbindelse!

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 19. november 2018, 21:16

Det moderne liv er utrolig afhængigt af en stabil og hurtig internetforbindelse. Uden en stabil internetforbindelse er vi afskåret fra omverdenen, og der kan hverken streames...
Læs mere...