Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Styrk dine kompetencer ved hjælp af et Windows-kursus
!

Er du ledig på arbejdsmarkedet for tiden? Og har du ambitioner om at få et fedt kontorjob i den nærmeste fremtid? Så kan det i den grad betale sig at bruge tid og kræfter på at udvikle dine kompetencer inden for eksempelvis diverse dele af Windows-systemet.


Windows er immervæk det mest anvende styresystem i danske virksomheder og på danske arbejdspladser, så du kan vide dig sikker på, at det med sikkerhed vil gøre en forskel, hvis du har evnerne til at arbejde med diverse programmer og funktioner inden for systemets rammer.


I sidste ende gælder det jo desuden om at gøre alt, hvad du kan, for at forberede din kompetenceprofil, så du kan komme i arbejde igen – og selvom der som regel er mange jobs inden for kontorbranchen, er der som oftest også en hel del rift og konkurrence om de ledige stillinger.


Med gode kursuserfaringer, kompetencer og et flot og alsidigt CV, stiller du utvivlsomt dig selv i en bedre position, så du ultimativt kan komme øverst i bunken af ansøgninger og komme til samtale fremfor dine konkurrenter.


Hvordan finder man et godt Windows-kursus?


Der er masser af muligheder for at finde et interessant og givende kursus i Windows forskellige funktioner og programmer, men det kan naturligvis være vanskeligt at finde en løsning, der passer med hensyn til priser, afstand og lignende detaljer.


Heldigvis er det faktisk ganske nemt at få adgang til nogle yderst kompetente kurser, hvis du er medlem af den rette a-kasse. Det er trods alt et kendetegn for de fleste a-kasser, at de tilbyder en række af attraktive fordele for deres medlemmer, og ofte handler disse fordele selvfølgelig særligt om hjælp til ledige.


For eksempel kan FTFa give dig adgang til nogle glimrende kurser i Windows-styresystemet, hvis du er ledig og har brug for yderligere kompetencer til at styrke din karriereprofil.


Det kan aldrig skade at give det et forsøg, og der er samtidigt ingen grund til at spilde tiden, mens du er ledig. Hvis du bare sidder derhjemme og venter på et opkald fra de virksomheder, du har sendt ansøgninger til, vil det immervæk blot blive mere frustrerende at være uden for arbejdsmarkedet.


Hold dig i stedet for aktiv, styrk dit CV og opnå en større chance for at blive tilbudt et spændende kontorjob inden for ganske kort tid.


Hvad kan et kursus i Windows gøre for dit CV?


Det korte svar på dette spørgsmål er, at et veludviklet kursus i Windows kan gøre en gevaldig forskel. Det er naturligvis svært at sige præcis, hvor stor en forskel det kan skabe, men i mange tilfælde kan det med garanti være lige præcis den faktor, der adskiller dig fra dine konkurrenter.


Tag således et kig på dine muligheder hos FTFa, hvis du ønsker at komme i gang inden for den nærmeste fremtid. I sidste ende er det helt klart et forsøg værd at give dig i kast med det, da det kræver en ganske lille arbejdsindsats i forhold til, hvor meget du får ud af det. Besøg FTFa her.

!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Derfor skal din virksomhed reklamere på Facebook

Af Christopher Vincent Hammer
søndag 16. september 2018, 23:47

Flere og flere virksomheder vælger at reklamere på Facebook, hvilket der er mange gode grunde til. Annoncering på...
Læs mere...
Bitdefender 2019 er lanceret

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 28. august 2018, 21:26

Bitdefender har afsløret den nyeste version af sin sikkerhedsproduktlinje til desktop-computere og mobile enheder. Flagskibet er Bitdefender Total Security 2019 som bliver...
Læs mere...
3 gode råd til at skabe fremgang i din virksomhed

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 28. august 2018, 20:18

Det kan være svært at finde den korrekte opskrift på fremgang for din virksomhed. Med så stort og forskelligt marked, kan det være svært at følge med i hvilke trends man...
Læs mere...
Styrk dine kompetencer ved hjælp af et Windows-kursus

Af Christopher Vincent Hammer
fredag 1. juni 2018, 09:31

Er du ledig på arbejdsmarkedet for tiden? Og har du ambitioner om at få et fedt kontorjob i den nærmeste fremtid? Så kan det i den grad betale sig at...

Læs mere...
VPN: Hvis du gerne vil browse privat

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 28. maj 2018, 13:29

Er du også en af dem, der synes, at Windows ikke er sikkert nok? Eller ønsker du bare at øge din sikkerhed, når du færdes på nettet? Det er du bestemt ikke alene om, og...

Læs mere...
Avast frigiver Free Antivirus 6.0.1 nu med antispyware

Af Christopher Vincent Hammer
fredag 18. maj 2018, 19:25

Avast har i mange år tilbudt en gratis version af deres antivirus flagskib som Avast Free Antivirus. Nu har Læs mere...