Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Styrk dine kompetencer ved hjælp af et Windows-kursus
!

Er du ledig på arbejdsmarkedet for tiden? Og har du ambitioner om at få et fedt kontorjob i den nærmeste fremtid? Så kan det i den grad betale sig at bruge tid og kræfter på at udvikle dine kompetencer inden for eksempelvis diverse dele af Windows-systemet.


Windows er immervæk det mest anvende styresystem i danske virksomheder og på danske arbejdspladser, så du kan vide dig sikker på, at det med sikkerhed vil gøre en forskel, hvis du har evnerne til at arbejde med diverse programmer og funktioner inden for systemets rammer.


I sidste ende gælder det jo desuden om at gøre alt, hvad du kan, for at forberede din kompetenceprofil, så du kan komme i arbejde igen – og selvom der som regel er mange jobs inden for kontorbranchen, er der som oftest også en hel del rift og konkurrence om de ledige stillinger.


Med gode kursuserfaringer, kompetencer og et flot og alsidigt CV, stiller du utvivlsomt dig selv i en bedre position, så du ultimativt kan komme øverst i bunken af ansøgninger og komme til samtale fremfor dine konkurrenter.


Hvordan finder man et godt Windows-kursus?


Der er masser af muligheder for at finde et interessant og givende kursus i Windows forskellige funktioner og programmer, men det kan naturligvis være vanskeligt at finde en løsning, der passer med hensyn til priser, afstand og lignende detaljer.


Heldigvis er det faktisk ganske nemt at få adgang til nogle yderst kompetente kurser, hvis du er medlem af den rette a-kasse. Det er trods alt et kendetegn for de fleste a-kasser, at de tilbyder en række af attraktive fordele for deres medlemmer, og ofte handler disse fordele selvfølgelig særligt om hjælp til ledige.


For eksempel kan FTFa give dig adgang til nogle glimrende kurser i Windows-styresystemet, hvis du er ledig og har brug for yderligere kompetencer til at styrke din karriereprofil.


Det kan aldrig skade at give det et forsøg, og der er samtidigt ingen grund til at spilde tiden, mens du er ledig. Hvis du bare sidder derhjemme og venter på et opkald fra de virksomheder, du har sendt ansøgninger til, vil det immervæk blot blive mere frustrerende at være uden for arbejdsmarkedet.


Hold dig i stedet for aktiv, styrk dit CV og opnå en større chance for at blive tilbudt et spændende kontorjob inden for ganske kort tid.


Hvad kan et kursus i Windows gøre for dit CV?


Det korte svar på dette spørgsmål er, at et veludviklet kursus i Windows kan gøre en gevaldig forskel. Det er naturligvis svært at sige præcis, hvor stor en forskel det kan skabe, men i mange tilfælde kan det med garanti være lige præcis den faktor, der adskiller dig fra dine konkurrenter.


Tag således et kig på dine muligheder hos FTFa, hvis du ønsker at komme i gang inden for den nærmeste fremtid. I sidste ende er det helt klart et forsøg værd at give dig i kast med det, da det kræver en ganske lille arbejdsindsats i forhold til, hvor meget du får ud af det. Besøg FTFa her.

!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Linkbuilding i Norge – sådan kommer du i gang

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 20. februar 2019, 14:54

Som en dansk virksomhed placeret i Danmark, kan det være svært helt at regne ud, hvorfor det skulle være relevant for dig og din virksomhed at foretage Læs mere...
Tjek din pension på Android og iOS enheder

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 23. januar 2019, 14:10

Danica har udviklet en app til deres kunder som hjælper dem med at få et overblik over deres pensionsordninger, den hedder Danica Mobilpension. Deres app kan installeres på...
Læs mere...
Få overblik over din økonomi med Spiir

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 23. januar 2019, 13:53

Spiir er en smart app som er udviklet til både Android og iPhone/iPad og den kan hjælpe dig med at få et bedre overblik over din økonomi, samt holde styr på dit forbrug og...
Læs mere...
Start din egen virksomhed med disse tips

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 23. januar 2019, 13:37

Hvis du går med iværksætter-drømme, så er du kommet til det helt rette sted.
I denne artikel gives der tips til, hvordan du får stablet din drømme virksomhed på...

Læs mere...
SEO kan være altafgørende for din blog

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 22. januar 2019, 15:08

Har du en blog, eller skal du i gang med at lave en blog, er du sikkert allerede inde i, at der findes alverdens forskellige buzzwords, du skal forholde dig til. Er det en blog,...
Læs mere...
Sådan får du mest ud af Office pakken til Windows

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 7. januar 2019, 11:33

Hvis du ikke allerede kender eller bruger Microsoft Office, får du i denne artikel et lille indblik i dets mange muligheder. Microsoft Office er en samling af populære...
Læs mere...