Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Sælg mere på din webshop med god tekstforfatning
!

Er du indehaver af hjemmeside eller webshop, så er god tekstforfatning afgørende for, at du kan tiltrække besøgende til din hjemmeside og skabe salg.


Basalt set tjener teksterne på din hjemmeside 3 funktioner:


  1. Øget synlighed i søgemaskinerne

  2. Flere konverteringer

  3. Skaber gode kunderelationer


Øget synlighed i søgemaskinerne


Er din hjemmeside en vigtig platform for salg, så skal der tages højde for søgemaskineoptimering i produktionen af dine webtekster. Gøres dette korrekt, vil det skabe fundamentet for at trække flere besøgende til din hjemmeside.

Googles algoritme kigger på rigtig mange forskellige parametrer, når den skal beslutte, hvem der skal ligge højest på specifikke søgninger.

En af de vigtige her, er indholdet på hjemmesiden/webshoppen. Hvis Google ikke finder dit indhold relevant i forhold til den pågældende søgning, så vil du din hjemmeside ikke figurere.

For at skrive gode SEO tekster kræves det først og fremmest, at der laves en grundig søgeordsanalyse for at finde frem til relevante keywords, som dit indhold kan centrere om. Til det formål kan du med fordel anvende Google Keyword Planner.


Flere konverteringer


Dine produktbeskrivelser og webtekster skal være knivskarpe og informerende på samme tid, og det er nødvendigvis ikke nogen nem opgave.


Den besøgende har ikke mulighed for at røre eller sanse dine produkter, derfor skal dine produktbeskrivelser formå at give den besøgende et godt indtryk af dine produkter.


Hvis det lykkedes dig at lave gode produktbeskrivelser kan du minimere antallet af vare der bliver sendt retur og mængden af utilfredse kunder. Kunden skal helst opleve at få et produkt, der lever op til de forventninger, som produktbeskrivelserne skaber.


Skabe gode kunderelationer


Gode kunderelationer er ikke noget, som opstår af sig selv. Den gode kunderelation starter først og fremmest med et godt førstehåndsindtryk. Tit og ofte er begyndelse til kunderelationen besøget på din hjemmeside, og her må teksten sige at spille en afgørende rolle.


For at dine tekster kan appellere til de besøgende, skal de først og fremmest være informerende og retvisende. Det bidrager til at skabe tryghed hos den besøgende. Derudover fortæller teksterne på din hjemmeside om din virksomhed, og her er der god mulighed for at rodfæste sig som en autoritet indenfor et specifikt område, ved at have gode informerende tekster.


Leverer du jævnligt ny og nyttig information til din målgruppe, som formår at engagere dem, så har du rigtig gode muligheder for at skabe gentagne salg og langvarige kunderelationer.

!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Tjek din pension på Android og iOS enheder

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 23. januar 2019, 14:10

Danica har udviklet en app til deres kunder som hjælper dem med at få et overblik over deres pensionsordninger, den hedder Danica Mobilpension. Deres app kan installeres på...
Læs mere...
Få overblik over din økonomi med Spiir

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 23. januar 2019, 13:53

Spiir er en smart app som er udviklet til både Android og iPhone/iPad og den kan hjælpe dig med at få et bedre overblik over din økonomi, samt holde styr på dit forbrug og...
Læs mere...
Start din egen virksomhed med disse tips

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 23. januar 2019, 13:37

Hvis du går med iværksætter-drømme, så er du kommet til det helt rette sted.
I denne artikel gives der tips til, hvordan du får stablet din drømme virksomhed på...

Læs mere...
SEO kan være altafgørende for din blog

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 22. januar 2019, 15:08

Har du en blog, eller skal du i gang med at lave en blog, er du sikkert allerede inde i, at der findes alverdens forskellige buzzwords, du skal forholde dig til. Er det en blog,...
Læs mere...
Sådan får du mest ud af Office pakken til Windows

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 7. januar 2019, 11:33

Hvis du ikke allerede kender eller bruger Microsoft Office, får du i denne artikel et lille indblik i dets mange muligheder. Microsoft Office er en samling af populære...
Læs mere...
Sæt skub i din trådløse forbindelse!

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 19. november 2018, 21:16

Det moderne liv er utrolig afhængigt af en stabil og hurtig internetforbindelse. Uden en stabil internetforbindelse er vi afskåret fra omverdenen, og der kan hverken streames...
Læs mere...