Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Sælg mere på din webshop med god tekstforfatning
!

Er du indehaver af hjemmeside eller webshop, så er god tekstforfatning afgørende for, at du kan tiltrække besøgende til din hjemmeside og skabe salg.


Basalt set tjener teksterne på din hjemmeside 3 funktioner:


  1. Øget synlighed i søgemaskinerne

  2. Flere konverteringer

  3. Skaber gode kunderelationer


Øget synlighed i søgemaskinerne


Er din hjemmeside en vigtig platform for salg, så skal der tages højde for søgemaskineoptimering i produktionen af dine webtekster. Gøres dette korrekt, vil det skabe fundamentet for at trække flere besøgende til din hjemmeside.

Googles algoritme kigger på rigtig mange forskellige parametrer, når den skal beslutte, hvem der skal ligge højest på specifikke søgninger.

En af de vigtige her, er indholdet på hjemmesiden/webshoppen. Hvis Google ikke finder dit indhold relevant i forhold til den pågældende søgning, så vil du din hjemmeside ikke figurere.

For at skrive gode SEO tekster kræves det først og fremmest, at der laves en grundig søgeordsanalyse for at finde frem til relevante keywords, som dit indhold kan centrere om. Til det formål kan du med fordel anvende Google Keyword Planner.


Flere konverteringer


Dine produktbeskrivelser og webtekster skal være knivskarpe og informerende på samme tid, og det er nødvendigvis ikke nogen nem opgave.


Den besøgende har ikke mulighed for at røre eller sanse dine produkter, derfor skal dine produktbeskrivelser formå at give den besøgende et godt indtryk af dine produkter.


Hvis det lykkedes dig at lave gode produktbeskrivelser kan du minimere antallet af vare der bliver sendt retur og mængden af utilfredse kunder. Kunden skal helst opleve at få et produkt, der lever op til de forventninger, som produktbeskrivelserne skaber.


Skabe gode kunderelationer


Gode kunderelationer er ikke noget, som opstår af sig selv. Den gode kunderelation starter først og fremmest med et godt førstehåndsindtryk. Tit og ofte er begyndelse til kunderelationen besøget på din hjemmeside, og her må teksten sige at spille en afgørende rolle.


For at dine tekster kan appellere til de besøgende, skal de først og fremmest være informerende og retvisende. Det bidrager til at skabe tryghed hos den besøgende. Derudover fortæller teksterne på din hjemmeside om din virksomhed, og her er der god mulighed for at rodfæste sig som en autoritet indenfor et specifikt område, ved at have gode informerende tekster.


Leverer du jævnligt ny og nyttig information til din målgruppe, som formår at engagere dem, så har du rigtig gode muligheder for at skabe gentagne salg og langvarige kunderelationer.

!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Bliv mere effektiv bag skærmen med disse tips

Af Christopher Vincent Hammer
fredag 16. februar 2018, 15:57

Sidder du meget ved computer til daglig i forbindelse med dit arbejde? Så kan du spare meget tid, hvis du overvejer hvordan du kan gøre dit arbejde mere...

Læs mere...
Sådan downgrader du Skype til en tidligere version

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 5. februar 2018, 09:18

Læs her hvordan du skifter din nuværende udgave af Skype til en tidligere version. Den seneste opdatering til Skype under Windows 10, som også påvirker installationer på...
Læs mere...
Tips og tricks til at kreere en god webshop

Af Christopher Vincent Hammer
fredag 19. januar 2018, 10:20

Hvis du går rundt med en iværksætterdrøm i maven og ønsker at åbne din egen webshop, kan du med fordel læse videre og blive meget...

Læs mere...
Kom i gang med at tage en sikkerhedskopi af dine filer på Windows

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 11. januar 2018, 12:37

Det er en af de største forglemmelser hos den danske computerbruger – sikkerhedskopien af personlige og værdifulde filer; garantien for, at når du hælder den næste kop...

Læs mere...
Iværksætteri i Danmark

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 11. januar 2018, 09:42

Er der en iværksætter gemt i dig, eller interesserer du dig bare for iværksætteri? Så læs med her og bliv meget klogere på, hvordan det danske marked for...

Læs mere...
Skal du bruge en ny PC?

Af Christopher Vincent Hammer
fredag 5. januar 2018, 12:25

Står du lige nu i den situation, at du har gjort op med dig selv, at du skal tage et lån til en ny Windows PC? Det er også første skridt i processen. Det næste skridt...

Læs mere...