Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Sådan vælger du den rette bredbåndspakke
!At vælge den rigtige bredbåndsudbyder og -pakke behøver ikke at være så forfærdeligt skræmmende. Ved at overveje de tilgængelige forbindelser i dit område, dine brugsmønstre og antallet af personer i din husstand bliver opgaven faktisk ret ligetil. Her er 3 trin til at hjælpe dig med at vælge den bedste pakke til dine behov.

På grund af den det store antal udbydere på markedet, kan det være en skræmmende opgave at forsøge at finde en passende udbyder til din husstand. Men ved at overveje tre nøglefaktorer kan det være ret nemt at vælge den rette.

Disse faktorer er:

  • Lokal tilgængelighed og tilslutningstype

  • Dine typiske brugsmønstre

  • Antal brugere i husholdningen


 

1. Lokal tilgængelighed og forbindelsestype


For mange af os kan tilgængeligheden få den største indflydelse på vores valg af bredbåndsudbyder til hjemmet.

Hvis du bor i en af Danmarks større byer såsom København, Aarhus eller Aalborg, så er dit valg af udbyder generelt meget større end hvis du bor på landet. Disse områder har også en tendens til at få større adgang til de nyere superhurtige forbindelser, der leveres via fiberkabel. Se her for en bredbånds oversigt.

Statistisk set har de fleste danske husstande højst sandsynligt adgang til ADSL-bredbånd (som transporteres på det traditionelle telefonnet), efterfulgt af kabelforbindelser fra virksomheder.

 

Landdistrikter

Hvis du bor i et landområde, kan dit udvalg af bredbåndsudbydere begrænses, især hvis ADSL-tjenesten er begrænsede. Dette skyldes ofte mangel på infrastruktur. I så fald kan det være svært at finde en forbindelse, der opfylder ens behov. Men tag kontakt til forskellige udbydere og få hjælp der.

 

Mobilt bredbånd

Hvis du er meget på farten og primær benytter mobile enheder, så er en mobil bredbåndspakke absolut værd at overveje, især hvis dine krav er relativt små. De fleste netværk tilbyder 4G mobilt bredbånd med hastigheder, der kan sammenlignes med nogle af de bedre faste forbindelser.

 

2. Typiske brugsmønstre


Når du har etableret, hvilke udbydere der leverer bredbånd i dit område, er det næste skridt at overveje, hvilken type bruger du er.

Hvis du er en let internetbruger og hovedsagelig bruger internettet til ting som at åbne e-mails og tjekke Facebook, så bør en forbindelse på omkring 10 Mbps være tilstrækkelig.

Hvis dine behov er lidt tungere, og du lejlighedsvis streamer og ser videoer på YouTube, bør en forbindelse på mellem 20 og 40 Mbps rigeligt række.

Hvis du er gamer eller en person, der downloader en masse, så skal du have en hurtigere forbindelse, som f.eks. fibernet, som kan levere pålidelige forbindelser med hastigheder fra 50 Mbps til op til 500 Mbps. Forudsat at de er tilgængelige i dit område, skal du naturligvis være forberedt på at disse pakker koster betydeligt mere.

 

3. Antal brugere i husholdningen


En pakke med hurtige hastigheder kan være tilrådeligt, hvis du har en mange brugere i din husstand.

De fleste moderne danske hjem har flere enheder, der har brug for en internetforbindelse, som f.eks. Tv'er, spillekonsoller og selvfølgelig bærbare computere, computere, tablets og mobiltelefoner.

Af denne grund vil en familie ofte have brug for en pakke, der kan byde på virkelig høje hastigheder, især med teenagere og unge voksne. Fibernet er her en oplagt løsning.!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Derfor skal din virksomhed reklamere på Facebook

Af Christopher Vincent Hammer
søndag 16. september 2018, 23:47

Flere og flere virksomheder vælger at reklamere på Facebook, hvilket der er mange gode grunde til. Annoncering på...
Læs mere...
Bitdefender 2019 er lanceret

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 28. august 2018, 21:26

Bitdefender har afsløret den nyeste version af sin sikkerhedsproduktlinje til desktop-computere og mobile enheder. Flagskibet er Bitdefender Total Security 2019 som bliver...
Læs mere...
3 gode råd til at skabe fremgang i din virksomhed

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 28. august 2018, 20:18

Det kan være svært at finde den korrekte opskrift på fremgang for din virksomhed. Med så stort og forskelligt marked, kan det være svært at følge med i hvilke trends man...
Læs mere...
Styrk dine kompetencer ved hjælp af et Windows-kursus

Af Christopher Vincent Hammer
fredag 1. juni 2018, 09:31

Er du ledig på arbejdsmarkedet for tiden? Og har du ambitioner om at få et fedt kontorjob i den nærmeste fremtid? Så kan det i den grad betale sig at...

Læs mere...
VPN: Hvis du gerne vil browse privat

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 28. maj 2018, 13:29

Er du også en af dem, der synes, at Windows ikke er sikkert nok? Eller ønsker du bare at øge din sikkerhed, når du færdes på nettet? Det er du bestemt ikke alene om, og...

Læs mere...
Avast frigiver Free Antivirus 6.0.1 nu med antispyware

Af Christopher Vincent Hammer
fredag 18. maj 2018, 19:25

Avast har i mange år tilbudt en gratis version af deres antivirus flagskib som Avast Free Antivirus. Nu har Læs mere...