Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Sådan vælger du den rette bredbåndspakke
!At vælge den rigtige bredbåndsudbyder og -pakke behøver ikke at være så forfærdeligt skræmmende. Ved at overveje de tilgængelige forbindelser i dit område, dine brugsmønstre og antallet af personer i din husstand bliver opgaven faktisk ret ligetil. Her er 3 trin til at hjælpe dig med at vælge den bedste pakke til dine behov.

På grund af den det store antal udbydere på markedet, kan det være en skræmmende opgave at forsøge at finde en passende udbyder til din husstand. Men ved at overveje tre nøglefaktorer kan det være ret nemt at vælge den rette.

Disse faktorer er:

  • Lokal tilgængelighed og tilslutningstype

  • Dine typiske brugsmønstre

  • Antal brugere i husholdningen


 

1. Lokal tilgængelighed og forbindelsestype


For mange af os kan tilgængeligheden få den største indflydelse på vores valg af bredbåndsudbyder til hjemmet.

Hvis du bor i en af Danmarks større byer såsom København, Aarhus eller Aalborg, så er dit valg af udbyder generelt meget større end hvis du bor på landet. Disse områder har også en tendens til at få større adgang til de nyere superhurtige forbindelser, der leveres via fiberkabel. Se her for en bredbånds oversigt.

Statistisk set har de fleste danske husstande højst sandsynligt adgang til ADSL-bredbånd (som transporteres på det traditionelle telefonnet), efterfulgt af kabelforbindelser fra virksomheder.

 

Landdistrikter

Hvis du bor i et landområde, kan dit udvalg af bredbåndsudbydere begrænses, især hvis ADSL-tjenesten er begrænsede. Dette skyldes ofte mangel på infrastruktur. I så fald kan det være svært at finde en forbindelse, der opfylder ens behov. Men tag kontakt til forskellige udbydere og få hjælp der.

 

Mobilt bredbånd

Hvis du er meget på farten og primær benytter mobile enheder, så er en mobil bredbåndspakke absolut værd at overveje, især hvis dine krav er relativt små. De fleste netværk tilbyder 4G mobilt bredbånd med hastigheder, der kan sammenlignes med nogle af de bedre faste forbindelser.

 

2. Typiske brugsmønstre


Når du har etableret, hvilke udbydere der leverer bredbånd i dit område, er det næste skridt at overveje, hvilken type bruger du er.

Hvis du er en let internetbruger og hovedsagelig bruger internettet til ting som at åbne e-mails og tjekke Facebook, så bør en forbindelse på omkring 10 Mbps være tilstrækkelig.

Hvis dine behov er lidt tungere, og du lejlighedsvis streamer og ser videoer på YouTube, bør en forbindelse på mellem 20 og 40 Mbps rigeligt række.

Hvis du er gamer eller en person, der downloader en masse, så skal du have en hurtigere forbindelse, som f.eks. fibernet, som kan levere pålidelige forbindelser med hastigheder fra 50 Mbps til op til 500 Mbps. Forudsat at de er tilgængelige i dit område, skal du naturligvis være forberedt på at disse pakker koster betydeligt mere.

 

3. Antal brugere i husholdningen


En pakke med hurtige hastigheder kan være tilrådeligt, hvis du har en mange brugere i din husstand.

De fleste moderne danske hjem har flere enheder, der har brug for en internetforbindelse, som f.eks. Tv'er, spillekonsoller og selvfølgelig bærbare computere, computere, tablets og mobiltelefoner.

Af denne grund vil en familie ofte have brug for en pakke, der kan byde på virkelig høje hastigheder, især med teenagere og unge voksne. Fibernet er her en oplagt løsning.!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Linkbuilding i Norge – sådan kommer du i gang

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 20. februar 2019, 14:54

Som en dansk virksomhed placeret i Danmark, kan det være svært helt at regne ud, hvorfor det skulle være relevant for dig og din virksomhed at foretage Læs mere...
Tjek din pension på Android og iOS enheder

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 23. januar 2019, 14:10

Danica har udviklet en app til deres kunder som hjælper dem med at få et overblik over deres pensionsordninger, den hedder Danica Mobilpension. Deres app kan installeres på...
Læs mere...
Få overblik over din økonomi med Spiir

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 23. januar 2019, 13:53

Spiir er en smart app som er udviklet til både Android og iPhone/iPad og den kan hjælpe dig med at få et bedre overblik over din økonomi, samt holde styr på dit forbrug og...
Læs mere...
Start din egen virksomhed med disse tips

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 23. januar 2019, 13:37

Hvis du går med iværksætter-drømme, så er du kommet til det helt rette sted.
I denne artikel gives der tips til, hvordan du får stablet din drømme virksomhed på...

Læs mere...
SEO kan være altafgørende for din blog

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 22. januar 2019, 15:08

Har du en blog, eller skal du i gang med at lave en blog, er du sikkert allerede inde i, at der findes alverdens forskellige buzzwords, du skal forholde dig til. Er det en blog,...
Læs mere...
Sådan får du mest ud af Office pakken til Windows

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 7. januar 2019, 11:33

Hvis du ikke allerede kender eller bruger Microsoft Office, får du i denne artikel et lille indblik i dets mange muligheder. Microsoft Office er en samling af populære...
Læs mere...