Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Sådan sparer du penge online
!

Det kan være enormt dyrt at handle online – det ved vi alle. Netop af denne grund har vi her samlet nogle nemme samt dokumenterede måder at spare mange procenter, inden du kaster dig ud i dit næste online køb. Læs med her og se om der muligvis er noget, som du kan lære.

Der er nemlig ingen grund til at skulle ud og låne en masse penge, før du har råd til det, som du mangler.

 

1. Benyt rabatmuligheder

Vores første tip omhandler at udnytte de rabatmuligheder, som den enkelte webshop tilbyder. Der er nemlig rigtig mange shops, der enten tilbyder dig en rabat, hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev. Andre giver også gerne rabat, hvis du liker dem på Facebook.

Undersøg hvem der tilbyder disse forskellige muligheder og shop fra dem, hvor du kan spare mest. Det er bare smart!

 

2. Google

Et andet godt tip til at spare nogle gode penge er ved at Google dig frem til nogle rabatkoder online. Men pas på! Der findes mange falske sites, der tilbyder katten i sækken. Men hvis du kan finde en rabatkode, der kommer direkte fra den webshop, som du skal købe fra, så kan du nemt stole på dette.

Her er det ofte muligt at spare gode penge, fordi den enkelte shop ønsker at promovere et eller andet i den pågældende periode. Det er da i hvert fald et forsøg værd.

 

3. Vent på kampagneperioder

Det kan selvfølgelig være svært at udregne, hvornår den næste kampagneperiode kommer, hvis det er uden for de mest populære perioder. Men du kan derimod godt regne med at stort set ALLE shops laver gode tilbud til Black Friday, efter jul og så videre. Tænk over tider på året hvor der ofte er en eller anden form for rabat og så vent hertil med at købe det, som du mangler.

Det kan naturligvis være svært nogle gange at vente, hvis du mangler noget akut, og der er månedsvis til den næste ”kendte” rabatperiode begynder.

I disse situationer kan du med fordel nøjes med at anvende de ovenstående ideer til at spare så meget som overhovedet muligt.

 

Dette indlæg er sponsoreret af Santander Consumer Bank, der hver dag hjælper mange danskere med forbrugslån og mange andre ting.

!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Tjek din pension på Android og iOS enheder

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 23. januar 2019, 14:10

Danica har udviklet en app til deres kunder som hjælper dem med at få et overblik over deres pensionsordninger, den hedder Danica Mobilpension. Deres app kan installeres på...
Læs mere...
Få overblik over din økonomi med Spiir

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 23. januar 2019, 13:53

Spiir er en smart app som er udviklet til både Android og iPhone/iPad og den kan hjælpe dig med at få et bedre overblik over din økonomi, samt holde styr på dit forbrug og...
Læs mere...
Start din egen virksomhed med disse tips

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 23. januar 2019, 13:37

Hvis du går med iværksætter-drømme, så er du kommet til det helt rette sted.
I denne artikel gives der tips til, hvordan du får stablet din drømme virksomhed på...

Læs mere...
SEO kan være altafgørende for din blog

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 22. januar 2019, 15:08

Har du en blog, eller skal du i gang med at lave en blog, er du sikkert allerede inde i, at der findes alverdens forskellige buzzwords, du skal forholde dig til. Er det en blog,...
Læs mere...
Sådan får du mest ud af Office pakken til Windows

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 7. januar 2019, 11:33

Hvis du ikke allerede kender eller bruger Microsoft Office, får du i denne artikel et lille indblik i dets mange muligheder. Microsoft Office er en samling af populære...
Læs mere...
Sæt skub i din trådløse forbindelse!

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 19. november 2018, 21:16

Det moderne liv er utrolig afhængigt af en stabil og hurtig internetforbindelse. Uden en stabil internetforbindelse er vi afskåret fra omverdenen, og der kan hverken streames...
Læs mere...