Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Ny opdatering til Windows 10 er landet
!

Hvis du er den helt store fan af Windows 10, så har du nok allerede opdaget, at der er kommet en ny opdatering. Er det ikke tilfældet, så kan du her få en indsigt i den nye opdatering, som Windows har valgt at kalde for Fall Creators Update. Med denne opdatering for du en meget bedre mulighed for at være både kreativ og produktiv, så hvis det er noget, du holder af i din hverdag, så kunne det være en opdatering, som du går og mangler – måske helt uden at vide det. 


Fortæl kreativt din historie


Du har måske tidligere været vant til Windows Movie Maker, men ikke været helt tilfreds? Nu er dette blevet optimeret, og det bliver nu helt ny oplevelse for dig. Programmer kommer ikke længere til at hedde det samme, men ideen forbliver, at du skal kunne fortælle din historie på en kreativ måde.


Du vil stadig kunne lege med forskellige lydspor og overgange, det er blot gjort lettere og mere brugervenligt. Det nye er, at du nu får en helt ny række 3D-værktøjer, som gør din historie meget mere interessant for modtageren. Dette implicerer også, at du kan dele dine historier overalt, og dette kan du superlet gøre. 


Paint kan blive 3D


Her er endnu et punkt, hvor du kan få lov til at lege med 3D-værktøjer. De ting, som du laver i Paint, kan du nu få lov til at trække ud i den virkelige verden. Når du eksempelvis har tegnet en stol, et rumskib, eller hvad end du kan komme på, så kan du nu se den ude i din omverden igennem dit kamera. Det kan være utrolig sjovt, men det kan også være brugbart, når du eksempelvis gerne vil indrette et lokale. Dette tager Paint til hele nye højder! 


Bedre kommunikation med dine kontakter


Det bliver nu endnu lettere at komme i kontakt med dine bekendte og venner. Med den nye opdatering kan du have dine kontakter stående i proceslinjen, om det så er nogle fra din e-mail-liste eller Skype. Nu kan du meget hurtigere finde vej til dem, og dele dine informationer med dem. Om du skal fortælle dem om en begivenhed på din ferie, om dine arbejdsplaner eller om en helt ny Mofibo rabatkode, så kan du hurtigt få det gjort. Det lyder måske overflødigt, men du vil hurtigt finde ud af, at det gør din hverdag meget nemmere. 


Emojis til brug overalt


Førhen har du formentlig været vant til, at det var i begrænsede situationer, at du kunne bruge emojis. Sådan vil det ikke være længere, når du bruger denne opdatering til Windows 10. Nu kan du eksempelvis bruge dem i dine e-mails eller i din søgning på internettet. Dette vil gøre det meget lettere at udtrykke dig, hvilket kan være svært for mange mennesker uden disse emojis. Du kan dermed se frem til, at du nu kan vise din modtager mere tydeligt, hvordan du har det, og hvad du mener med din besked.

!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Derfor skal din virksomhed reklamere på Facebook

Af Christopher Vincent Hammer
søndag 16. september 2018, 23:47

Flere og flere virksomheder vælger at reklamere på Facebook, hvilket der er mange gode grunde til. Annoncering på...
Læs mere...
Bitdefender 2019 er lanceret

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 28. august 2018, 21:26

Bitdefender har afsløret den nyeste version af sin sikkerhedsproduktlinje til desktop-computere og mobile enheder. Flagskibet er Bitdefender Total Security 2019 som bliver...
Læs mere...
3 gode råd til at skabe fremgang i din virksomhed

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 28. august 2018, 20:18

Det kan være svært at finde den korrekte opskrift på fremgang for din virksomhed. Med så stort og forskelligt marked, kan det være svært at følge med i hvilke trends man...
Læs mere...
Styrk dine kompetencer ved hjælp af et Windows-kursus

Af Christopher Vincent Hammer
fredag 1. juni 2018, 09:31

Er du ledig på arbejdsmarkedet for tiden? Og har du ambitioner om at få et fedt kontorjob i den nærmeste fremtid? Så kan det i den grad betale sig at...

Læs mere...
VPN: Hvis du gerne vil browse privat

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 28. maj 2018, 13:29

Er du også en af dem, der synes, at Windows ikke er sikkert nok? Eller ønsker du bare at øge din sikkerhed, når du færdes på nettet? Det er du bestemt ikke alene om, og...

Læs mere...
Avast frigiver Free Antivirus 6.0.1 nu med antispyware

Af Christopher Vincent Hammer
fredag 18. maj 2018, 19:25

Avast har i mange år tilbudt en gratis version af deres antivirus flagskib som Avast Free Antivirus. Nu har Læs mere...