Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Gratis e-mail programmer til Windows 10
!Enhver, som læser denne artikel, må have en e-mail konto, som bruges ofte. Mens du altid kan få adgang til den via dens online loginside, så er det mere bekvemt at have et e-mail program installeret på sin computer, således at du hurtigt kan læse og sende mail.

Outlook er en glimrende e-mail klient og mange af os anvender, men eftersom den er en integreret del af Office-pakken koster den i sagens natur en del at erhverve sig.

Hvis du søger efter gratis alternativer, så er der her nogle af de bedste e-mail programmer til Windows 10, og de understøtter også de tidligere version Windows 7 og Windows 8:

- Mozilla ThunderBird
- Open Email Client
- DreamMail
- Windows Live Mail

ThunderBird

ThunderBird er en letanvendelig, opensource e-mail klient fra Mozilla Inc., som fremkommer med fremragende funktioner. Installationen og opsætningen af en e-mailadresse i ThunderBird er ganske let, selv om du ikke er en nørd, kan du gøre det, eftersom programmet har visse automatisk indlæste indstillinger til de fleste af de populære e-mail services, så som Hotmail, Google Mail, Yahoo Mail etc.

Den supporter en et-kliks adressebog, som giver dig mulighed for at tilføje folk, eller kontakter til din adressebog ganske nemt.

Download ThunderBird


Opera Mail

Opera Email Client er en grafisk flot og brugervenlig e-mail klient fra Opera, udviklerne af Opera internetbrowseren og Opera Mini. Operas offline adgang til e-mail er glimrende og e-mails som bliver lagrede på serveren, bliver lige akkurat kørt, som de bliver set online. Opera kan læse alle typer af tekster og endog HTML beskeder.

E-mail programmet tilbyder også fremragende funktioner til automatiseting i forbindelse med oprettelse af e-mailadresser fra e-mail tjenester så som Hotmail, Gmail, Yahoo osv.. Opera Mail er nu også til rådighed, som en separat installation af Windows Desktop Email Client.

Download Opera Mail


DreamMail

Mange betragter DreamMail, som en af de bedste e-mail klienter, der kan anvendes. Den er udgiftsfri og den er designet til at behandle flere konti ad gangen. Desuden yder den god understøttelse til POP3 og IMAP servere.

Personligt mener vi, at den har den mest kraftfulde spam/junk teknologi, som virkelig bortfjerner alle ligegyldige e-mails fra din indbakke.

Download DreamMail


Inspiration til hjælp med opsætning af mails

De fleste af os bruger vores PC hver dag til både arbejde og fornøjelse, men ofte glemmer vi at give den et servicetjek nu og da - i stedet for at hyre en IT-tekniker til at klare ærterne kan du med fordel besøge PC-Care.dk og læse de gratis artikler som hjælper med mange af de problemstillinger som du som computerbruger ofte løber ind i.!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Avast frigiver Free Antivirus 6.0.1 nu med antispyware

Af Christopher Vincent Hammer
fredag 18. maj 2018, 19:25

Avast har i mange år tilbudt en gratis version af deres antivirus flagskib som Avast Free Antivirus. Nu har Læs mere...
8 gode grunde til at udvikle dit site i WordPress

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 7. maj 2018, 11:52

Alle kender WordPress, og har du ikke selv arbejdet med CMS-systemet, har du med garanti hørt navnet før. WordPress er et verdenskendt og anerkendt CMS-system berømt for...

Læs mere...
Sådan vælger du den rette bredbåndspakke

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 23. april 2018, 13:24

At vælge den rigtige bredbåndsudbyder og -pakke behøver ikke at være så forfærdeligt skræmmende. Ved at overveje de tilgængelige forbindelser i dit område, dine...
Læs mere...
Ny opdatering til Windows 10 er landet

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 23. april 2018, 09:24

Hvis du er den helt store fan af Windows 10, så har du nok allerede opdaget, at der er kommet en ny opdatering. Er det ikke tilfældet, så kan du her...

Læs mere...
Bliv mere effektiv bag skærmen med disse tips

Af Christopher Vincent Hammer
fredag 16. februar 2018, 15:57

Sidder du meget ved computer til daglig i forbindelse med dit arbejde? Så kan du spare meget tid, hvis du overvejer hvordan du kan gøre dit arbejde mere...

Læs mere...
Sådan downgrader du Skype til en tidligere version

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 5. februar 2018, 09:18

Læs her hvordan du skifter din nuværende udgave af Skype til en tidligere version. Den seneste opdatering til Skype under Windows 10, som også påvirker installationer på...
Læs mere...