Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Gør dit kontor Windows værdigt
!Microsoft Windows har siden computerteknologiens spæde ungdom ligget helt fremme i førerfeltet, når det gjaldt software og styresystemer. Windows 1.0 blev udgivet helt tilbage i 1985, og virksomheden har derfor haft en masse år til at videreudvikle på deres software og grafiske brugerflade, hvilket har ført dem til det revolutionerende punkt, de er på i dag. Virksomheden må trods alt have gjort noget rigtigt, siden de har været i stand til at forblive et af de største navne indenfor computerteknologi i over 30 år.

Så hvis dit kontor skrivebord er så heldig at bære på en Windows computer, skal kontoret selvfølgelig matche i stilen. Bare fordi et rum ’blot’ bliver brugt til arbejde, betyder det jo absolut ikke, at det ikke også må få en kærlig hånd. Det kan faktisk hjælpe på kampen gennem de lidt tungere opgaver, hvis slagmarken er lækkert indrettet.

 

Klæd væggene på med dine interesser


En god simpel måde at dekorere et kontor kan være med plakater. Man vil trods alt gerne holde sit kontor enkelt og minimalistisk, så man ikke bliver for distraheret af ekstravagant indretning.

Plakater er den perfekte middelvej. De stikker ikke ud fra væggen på samme måde som klassiske malerier gør, og det er sagtens muligt at finde plakater med et enkelt motiv, der måske endda er arbejdsrelateret.

På nettet er der rig mulighed for at finde et stort udvalg af plakater, så du kan helt sikkert finde lige præcis den, du synes passer bedst ind. Om det så er et eller andet arbejdsrelateret eller måske bare en diskret hyldest til Microsoft Windows’ ydmyge begyndelse. Eller måske vil du gerne hænge en plakat op der kan minde dig om det lækre videospil, du kan vende tilbage til, når du engang bliver færdig med det arbejde, der i øjeblikket ligger for hånden.

 

Microsoft Windows’ rødder og deres hold i jorden i dag


Som sagt blev den første udgave af Windows udgivet i 1985, og som mange nok ved, så er geniet bag ingen ringere end verdens anden rigeste mand: Bill Gates.

En mand der helt fra hans studietid har været interesseret i kode og computerprogrammering og har mest overraskende af alt været selvlært. Noget man ikke kan være andet end imponeret over, når han i dag er manden bag verdens største PC software virksomhed.

Det var først med Windows 3.1, at Microsoft virkelig fik sparket sig vej ind på det mainstream marked og fik sin første kommercielle succes. Udgivet i maj 1990 solgte Microsoft i løbet af blot de første to måneder op imod 3 millioner licenser.

Med over 30 år i branchen, hvordan kan det så egentlig være at Microsoft stadig sidder helt oppe i toppen af fødekæden? De har trods alt oplevet rigelig konkurrence gennem årerne. Hvordan kan det være de ikke er faldet af pinden? Én ting er sikkert; virksomheden følger med tiden og holder fast i nogle værdier, de fleste nok kan være med på. Værdier som bæredygtighed, innovation, tryghed, kvalitetsgaranti og kundetilfredsstillelse.!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Download det nye Windows 10

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 12. marts 2019, 10:43

Microsoft har for kort tid siden frigivet deres nyeste version af Microsoft Windows også kaldet "Windows 10". Udgaven er et såkaldt "Technical Preview" som bedst kan beskrives...
Læs mere...
Linkbuilding i Norge – sådan kommer du i gang

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 20. februar 2019, 14:54

Som en dansk virksomhed placeret i Danmark, kan det være svært helt at regne ud, hvorfor det skulle være relevant for dig og din virksomhed at foretage Læs mere...
Tjek din pension på Android og iOS enheder

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 23. januar 2019, 14:10

Danica har udviklet en app til deres kunder som hjælper dem med at få et overblik over deres pensionsordninger, den hedder Danica Mobilpension. Deres app kan installeres på...
Læs mere...
Få overblik over din økonomi med Spiir

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 23. januar 2019, 13:53

Spiir er en smart app som er udviklet til både Android og iPhone/iPad og den kan hjælpe dig med at få et bedre overblik over din økonomi, samt holde styr på dit forbrug og...
Læs mere...
Start din egen virksomhed med disse tips

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 23. januar 2019, 13:37

Hvis du går med iværksætter-drømme, så er du kommet til det helt rette sted.
I denne artikel gives der tips til, hvordan du får stablet din drømme virksomhed på...

Læs mere...
SEO kan være altafgørende for din blog

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 22. januar 2019, 15:08

Har du en blog, eller skal du i gang med at lave en blog, er du sikkert allerede inde i, at der findes alverdens forskellige buzzwords, du skal forholde dig til. Er det en blog,...
Læs mere...