Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Gør dit kontor Windows værdigt
!Microsoft Windows har siden computerteknologiens spæde ungdom ligget helt fremme i førerfeltet, når det gjaldt software og styresystemer. Windows 1.0 blev udgivet helt tilbage i 1985, og virksomheden har derfor haft en masse år til at videreudvikle på deres software og grafiske brugerflade, hvilket har ført dem til det revolutionerende punkt, de er på i dag. Virksomheden må trods alt have gjort noget rigtigt, siden de har været i stand til at forblive et af de største navne indenfor computerteknologi i over 30 år.

Så hvis dit kontor skrivebord er så heldig at bære på en Windows computer, skal kontoret selvfølgelig matche i stilen. Bare fordi et rum ’blot’ bliver brugt til arbejde, betyder det jo absolut ikke, at det ikke også må få en kærlig hånd. Det kan faktisk hjælpe på kampen gennem de lidt tungere opgaver, hvis slagmarken er lækkert indrettet.

 

Klæd væggene på med dine interesser


En god simpel måde at dekorere et kontor kan være med plakater. Man vil trods alt gerne holde sit kontor enkelt og minimalistisk, så man ikke bliver for distraheret af ekstravagant indretning.

Plakater er den perfekte middelvej. De stikker ikke ud fra væggen på samme måde som klassiske malerier gør, og det er sagtens muligt at finde plakater med et enkelt motiv, der måske endda er arbejdsrelateret.

På nettet er der rig mulighed for at finde et stort udvalg af plakater, så du kan helt sikkert finde lige præcis den, du synes passer bedst ind. Om det så er et eller andet arbejdsrelateret eller måske bare en diskret hyldest til Microsoft Windows’ ydmyge begyndelse. Eller måske vil du gerne hænge en plakat op der kan minde dig om det lækre videospil, du kan vende tilbage til, når du engang bliver færdig med det arbejde, der i øjeblikket ligger for hånden.

 

Microsoft Windows’ rødder og deres hold i jorden i dag


Som sagt blev den første udgave af Windows udgivet i 1985, og som mange nok ved, så er geniet bag ingen ringere end verdens anden rigeste mand: Bill Gates.

En mand der helt fra hans studietid har været interesseret i kode og computerprogrammering og har mest overraskende af alt været selvlært. Noget man ikke kan være andet end imponeret over, når han i dag er manden bag verdens største PC software virksomhed.

Det var først med Windows 3.1, at Microsoft virkelig fik sparket sig vej ind på det mainstream marked og fik sin første kommercielle succes. Udgivet i maj 1990 solgte Microsoft i løbet af blot de første to måneder op imod 3 millioner licenser.

Med over 30 år i branchen, hvordan kan det så egentlig være at Microsoft stadig sidder helt oppe i toppen af fødekæden? De har trods alt oplevet rigelig konkurrence gennem årerne. Hvordan kan det være de ikke er faldet af pinden? Én ting er sikkert; virksomheden følger med tiden og holder fast i nogle værdier, de fleste nok kan være med på. Værdier som bæredygtighed, innovation, tryghed, kvalitetsgaranti og kundetilfredsstillelse.!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Sæt skub i din trådløse forbindelse!

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 19. november 2018, 21:16

Det moderne liv er utrolig afhængigt af en stabil og hurtig internetforbindelse. Uden en stabil internetforbindelse er vi afskåret fra omverdenen, og der kan hverken streames...
Læs mere...
Gør dit kontor Windows værdigt

Af Christopher Vincent Hammer
fredag 16. november 2018, 12:51

Microsoft Windows har siden computerteknologiens spæde ungdom ligget helt fremme i førerfeltet, når det gjaldt software og styresystemer. Windows 1.0 blev udgivet helt...
Læs mere...
Derfor skal din virksomhed reklamere på Facebook

Af Christopher Vincent Hammer
søndag 16. september 2018, 23:47

Flere og flere virksomheder vælger at reklamere på Facebook, hvilket der er mange gode grunde til. Annoncering på...
Læs mere...
Bitdefender 2019 er lanceret

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 28. august 2018, 21:26

Bitdefender har afsløret den nyeste version af sin sikkerhedsproduktlinje til desktop-computere og mobile enheder. Flagskibet er Bitdefender Total Security 2019 som bliver...
Læs mere...
3 gode råd til at skabe fremgang i din virksomhed

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 28. august 2018, 20:18

Det kan være svært at finde den korrekte opskrift på fremgang for din virksomhed. Med så stort og forskelligt marked, kan det være svært at følge med i hvilke trends man...
Læs mere...
Styrk dine kompetencer ved hjælp af et Windows-kursus

Af Christopher Vincent Hammer
fredag 1. juni 2018, 09:31

Er du ledig på arbejdsmarkedet for tiden? Og har du ambitioner om at få et fedt kontorjob i den nærmeste fremtid? Så kan det i den grad betale sig at...

Læs mere...