Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Gør dit kontor Windows værdigt
!Microsoft Windows har siden computerteknologiens spæde ungdom ligget helt fremme i førerfeltet, når det gjaldt software og styresystemer. Windows 1.0 blev udgivet helt tilbage i 1985, og virksomheden har derfor haft en masse år til at videreudvikle på deres software og grafiske brugerflade, hvilket har ført dem til det revolutionerende punkt, de er på i dag. Virksomheden må trods alt have gjort noget rigtigt, siden de har været i stand til at forblive et af de største navne indenfor computerteknologi i over 30 år.

Så hvis dit kontor skrivebord er så heldig at bære på en Windows computer, skal kontoret selvfølgelig matche i stilen. Bare fordi et rum ’blot’ bliver brugt til arbejde, betyder det jo absolut ikke, at det ikke også må få en kærlig hånd. Det kan faktisk hjælpe på kampen gennem de lidt tungere opgaver, hvis slagmarken er lækkert indrettet.

 

Klæd væggene på med dine interesser


En god simpel måde at dekorere et kontor kan være med plakater. Man vil trods alt gerne holde sit kontor enkelt og minimalistisk, så man ikke bliver for distraheret af ekstravagant indretning.

Plakater er den perfekte middelvej. De stikker ikke ud fra væggen på samme måde som klassiske malerier gør, og det er sagtens muligt at finde plakater med et enkelt motiv, der måske endda er arbejdsrelateret.

På nettet er der rig mulighed for at finde et stort udvalg af plakater, så du kan helt sikkert finde lige præcis den, du synes passer bedst ind. Om det så er et eller andet arbejdsrelateret eller måske bare en diskret hyldest til Microsoft Windows’ ydmyge begyndelse. Eller måske vil du gerne hænge en plakat op der kan minde dig om det lækre videospil, du kan vende tilbage til, når du engang bliver færdig med det arbejde, der i øjeblikket ligger for hånden.

 

Microsoft Windows’ rødder og deres hold i jorden i dag


Som sagt blev den første udgave af Windows udgivet i 1985, og som mange nok ved, så er geniet bag ingen ringere end verdens anden rigeste mand: Bill Gates.

En mand der helt fra hans studietid har været interesseret i kode og computerprogrammering og har mest overraskende af alt været selvlært. Noget man ikke kan være andet end imponeret over, når han i dag er manden bag verdens største PC software virksomhed.

Det var først med Windows 3.1, at Microsoft virkelig fik sparket sig vej ind på det mainstream marked og fik sin første kommercielle succes. Udgivet i maj 1990 solgte Microsoft i løbet af blot de første to måneder op imod 3 millioner licenser.

Med over 30 år i branchen, hvordan kan det så egentlig være at Microsoft stadig sidder helt oppe i toppen af fødekæden? De har trods alt oplevet rigelig konkurrence gennem årerne. Hvordan kan det være de ikke er faldet af pinden? Én ting er sikkert; virksomheden følger med tiden og holder fast i nogle værdier, de fleste nok kan være med på. Værdier som bæredygtighed, innovation, tryghed, kvalitetsgaranti og kundetilfredsstillelse.!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Sådan handler du sikkert på nettet

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 11. juli 2019, 13:20

Mange fristes i dag til at købe varerne online, og det er med god grund. Der er nemlig mange fordele forbundet med online handel, og så er det nemt og bekvemt for dig. Men der...
Læs mere...
Den bedste og billigste internetløsning til din PC

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 27. juni 2019, 11:39

Opgaven at skulle finde den PC, der passer perfekt til dig, kan være vanskelig. Men det kan faktisk være endnu sværere at skulle finde den type internet, der giver de...

Læs mere...
Guide: Bliv klogere på VPN

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 13. juni 2019, 09:15

Har du længe hørt omkring VPN, men er aldrig rigtig blevet introduceret til, hvad det egentligt er? Så er der hjælp at hente med denne guide. Her vil du nemlig blive guidet...
Læs mere...
Sådan forhandler du løn, hvis du arbejder i IT-branchen

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 20. maj 2019, 10:18

IT-branchen er en af de hurtigst voksende industrier og omsatte i 2017 for 223,7 mia. kr. Så stor en industri beskæftiger selvsagt også en stor mængde medarbejdere i hele...
Læs mere...
Hurtigst voksende brancher på nettet: Her er 3 af dem

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 2. maj 2019, 14:46

Danskerne bruger penge på nettet som aldrig før. Handel og underholdning er ikke længere forbeholdt for fysiske forretninger, og er nu mindst lige så populære på...
Læs mere...
Sådan rejser du sikkert med computeren under armen

Af Christopher Vincent Hammer
fredag 26. april 2019, 20:43

Det er ikke alle, der tænker over hvor udsat computeren kan være, når du har den med på farten. Èn ting er, at du kan risikere at miste computeren i en kuffert, der...
Læs mere...